• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni Yıla Bebeğiyle Girmek İsteyenler Buyrun Buraya ! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende pko var yumurtalarim kendiliğinden buyumedi klomen hap kullandım o da fayda etmedi doktorum iğne ile buyutelim dedi ve gerçekten de iğne daha etkili oldu yumurtalarim büyüdü.bir bucuk senedir hamile kalamadim ben aslında bunun bir zamanı yok yani yumurta büyüme sorunu varsa bir seneden önce de verilebilir bu iğneler.kalcadan yapıldı bana canım.bugun de bir tane göbekten çatlatma iğnesi oldum
Hadi hayırlısı allahım göbişlerimizi boş bırakmasın

Selam kızlar, yoldayım eve geçince listeyi güncellicem eklenmek isteyenleri eklicem :)
Sabah kan verdim hormon testi için adetin 3.gunundeyim. Sonuçlar yarın çıkıyormuş tekrar gidicem.
Ayy bu arada eşimin en sevdiği iki arkadaşınında eşi hamile, birinide bugun öğrendik, eşimde bi sevindirik oldu, ikinci cocuk fikrini biraz sıcak bakmıyordu umarım onada heves gelirde bana destek olur :) Dua edin kızlar bu ay el birliği ile halledelim şu hamilelik işini Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)

İnsallah canim. Neresindesin kayserinin, doktora gidiyor musun kime gidiyorsun gidiyorsan eger
Merkezdeyim ama gidecez işte. Bikaç doktora gittim bi problem yok dediler. Geçen ayda üniversite hocalarından mustafa başbug muayenehanesine gittim. 3 ay sonra gel dedi inşallah olur bu 3 ayda. Tayin çıkıncada merkez olmazsa doktora ulaşmak çok zor.en iyisi düşünmemek. Rabbim bi yol gösterir inşallah hepimize çok bekletmez

Merkezdeyim ama gidecez işte. Bikaç doktora gittim bi problem yok dediler. Geçen ayda üniversite hocalarından mustafa başbug muayenehanesine gittim. 3 ay sonra gel dedi inşallah olur bu 3 ayda. Tayin çıkıncada merkez olmazsa doktora ulaşmak çok zor.en iyisi düşünmemek. Rabbim bi yol gösterir inşallah hepimize çok bekletmez
İnşallah, Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Hep diyorum seni niye doğurdum dedirtmesin bizlere. Kayseriden gitmek zor olacaktir ben cok ozluyorum

Iyi akşamlar listenize beni de ekler misiniz bat 12 kasım bugün erken gebelik testi aldım yaptım hiç bisi çıkmadı 5 gün vardı bata hayırlısı olsun diyelim :110:

Benide eklermisiniz bat tarihi 6 kasımda be kırmızılari gördüm yeni bat 6 aralık olmam inşallah

Canım benide ekle 29 kasim son 2 ay insallah yeni yıla 2 aylık hamis olarak girerim isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim

Merhaba,
Bende çok istiyorum her ay hüsrana uğramak çok kötü birşey. İki ayrı doktora da gittim bir sıkıntı yok bir sene dolmadan birşey yapamıyoruz diyorlar ee sıkıntı yoksa neden bebeğim olmuyor hiç olmayacak gibi düşünmeye başlamak bu ayda olmayacak hissi. Eşimin bir ay sonra doğum günü ne çok isterim ki doğum gününde baba oluyorsun demeyi. Hayırlısı diyorum ama her zaman üzüntü içerisindeyim. Ne yapacağız böyle kimseye içimdekileri de dökemiyorum. Çalışıyorum diye yapmıyoruz bebek diyorum oysa deniyoruz ama tık yok allahım bu ay tutar inşallah ailelerimize ve eşime en büyük süpriz yapar bebişimiz bekleriz. :KK43:

Kızlaaarrr selam hepinize..Benide ekleyin lütfenn...26 Kasım bat..Herkes 2018'e güzel haberlerle girmiş olur inşallah..

Merhaba Kızlar aramıza Hoşgeldiniz, hepinizi ekledim :)
İnşallah dediğiniz gibi yeni yıla kalabalık bir aile olarak gireriz Haydi Bismillah O zaman yeni grup yeni umut olur İnşallah hepinize :)
Canım bende pko var yumurtalarim kendiliğinden buyumedi klomen hap kullandım o da fayda etmedi doktorum iğne ile buyutelim dedi ve gerçekten de iğne daha etkili oldu yumurtalarim büyüdü.bir bucuk senedir hamile kalamadim ben aslında bunun bir zamanı yok yani yumurta büyüme sorunu varsa bir seneden önce de verilebilir bu iğneler.kalcadan yapıldı bana canım.bugun de bir tane göbekten çatlatma iğnesi oldum
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın canım :) Bende yarın hormon testi sonuçlarımı götürcem, tekrar ne zaman çağırdı doktor seni yumurta takibi için canım

İnşallah dediğiniz gibi yeni yıla kalabalık bir aile olarak gireriz Haydi Bismillah O zaman yeni grup yeni umut olur İnşallah hepinize :)

İnşallah olumlu sonuçlar alırsın canım :) Bende yarın hormon testi sonuçlarımı götürcem, tekrar ne zaman çağırdı doktor seni yumurta takibi için canım
ya ben kendımı göremedım listede

tmm şimdi gördum :) tskler

Bende 1 yil ilac ile korundum. Ayneen sizler gibi birakir birakmaz hamile kalacagimi saniyordum. Ama oyle degilmis malesef. Simdide ilaci birakali 4 ay oldu adet duzensizligi basladi tekrar. Civan percemi aslan pencesi iciyorum ve tarlusal verdi dr. Dr a gidip 1 yildir deniyoruz demek benimde aklimdan gecmiyor degil :spor:

Bende 1 yil ilac ile korundum. Ayneen sizler gibi birakir birakmaz hamile kalacagimi saniyordum. Ama oyle degilmis malesef. Simdide ilaci birakali 4 ay oldu adet duzensizligi basladi tekrar. Civan percemi aslan pencesi iciyorum ve tarlusal verdi dr. Dr a gidip 1 yildir deniyoruz demek benimde aklimdan gecmiyor degil :spor:
Ah canım inşallah olur tez zamanda. Ama ilacı bıraktıysan enaz bi 6 ay bekle tedavi almak için ki bence 3 ayda sonrasında zaman ver kendine. Çünkü ilaçtan sonra kaliteli yumurta oluşumu bazı kişilerde biraz zaman alıyo. Ben 1 yıl bekledim şimdi yeni yeni başlıyorum tedavi ye

Ah canım inşallah olur tez zamanda. Ama ilacı bıraktıysan enaz bi 6 ay bekle tedavi almak için ki bence 3 ayda sonrasında zaman ver kendine. Çünkü ilaçtan sonra kaliteli yumurta oluşumu bazı kişilerde biraz zaman alıyo. Ben 1 yıl bekledim şimdi yeni yeni başlıyorum tedavi ye

Insallah tedavinin sonucunu hemen alirsin :KK200:

Gecen ay dr a gittigimde dedi ki benim kullandigim korunma ilaci yazz 24+4 olarak gecoyor. Vicuttan 2 ayda cikar merak etme demisti. Birde ilac ile korunup hamile kalmaya calisan bir kadinin ilk ay hamile kalma olasiligi %8 dedi. Yani baayaaaaa dusuk. Sonraki her ay yuzde 8 arta arta gidiyormus. Ama iste o kadar takip yapiyoruz folik asit kullaniyoruz keske bu kadar zor olmasaydi :KK61:

Kızlar kadınlar kulubunde pek bi bilgi göremedim bilgisi olan varmı bi sormak istedim, bugünki hormon testi sonucuma göre PROLAKTİN hormonu düşük çıkmış, sizce hamile kalmaya engel mi ? Bilgisi olan varmı ?

Selam kızlar, yoldayım eve geçince listeyi güncellicem eklenmek isteyenleri eklicem :)
Sabah kan verdim hormon testi için adetin 3.gunundeyim. Sonuçlar yarın çıkıyormuş tekrar gidicem.
Ayy bu arada eşimin en sevdiği iki arkadaşınında eşi hamile, birinide bugun öğrendik, eşimde bi sevindirik oldu, ikinci cocuk fikrini biraz sıcak bakmıyordu umarım onada heves gelirde bana destek olur :) Dua edin kızlar bu ay el birliği ile halledelim şu hamilelik işini Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)
Ne tesadüf benimde 3. Günün bende hormon testi yaptırdım ama benimkiler bi haftaya çıkacakmis hepsi bende ikinci çocuk istiyorum sizde galiba dimi

Ne tesadüf benimde 3. Günün bende hormon testi yaptırdım ama benimkiler bi haftaya çıkacakmis hepsi bende ikinci çocuk istiyorum sizde galiba dimi
1 haftamıı aaa ne alaka canım akşama çıktı benimkiler belkide daha erken bile çıkmış olabilir ben akşam baktım, ne testiymiş o kadar merak ettim İnşallah hepsi iyidir bi tedaviye gerek kalmaz ikimizinde :)

Aman deyiver gitsin nerden bilcekler adamcağızlarla ne zamandır korunmasız ilişkide olduğumuzu, bi tarafımızda yazmıyor ya sonuçta :D

Bu arada doktor bana yarın iğne vermezse ilaç verirse bu ilaçları geçen ay kullandım fayda etmedi dicem :D banane banane olsun hemencecik, daha eşimn arkadaşlarıyla sidik yarıştırcam bebek lazım bana :))))))

1 haftamıı aaa ne alaka canım akşama çıktı benimkiler belkide daha erken bile çıkmış olabilir ben akşam baktım, ne testiymiş o kadar merak ettim İnşallah hepsi iyidir bi tedaviye gerek kalmaz ikimizinde :)
Amin canım inşallah beş tüp kan aldılar valla yaa yazarım.buraya gene ha buarada doktor bana rahim filmi dedi Ağustos'ta gitmiştim.ozsman da istedi çekmedim şuan gene istiyo şubattan beri korunmuyoriz ben De çok korkuyorum çektirmek istemiyorum galiba bu ayda cektirmicrm kendiligimden kalsam.bari yaaa

Amin canım inşallah beş tüp kan aldılar valla yaa yazarım.buraya gene ha buarada doktor bana rahim filmi dedi Ağustos'ta gitmiştim.ozsman da istedi çekmedim şuan gene istiyo şubattan beri korunmuyoriz ben De çok korkuyorum çektirmek istemiyorum galiba bu ayda cektirmicrm kendiligimden kalsam.bari yaaa
Bende geçen ay çektirdim ve sizin gibi çok korkuyodum.Doktorun kullandığı cihazdan mı yoksa elinin hafifliğinden mi bilmem çok anormal bi ağrı yaşamadım.Sağ tarafın kapalı olmasına ve 3.denemede açılmasına rağmen hemde..Yeni model cihazları olan bi yere giderseniz korkmanıza gerek yok bence..

Numune hastanesine kontrolere gittim iğneyi uygun gördü doktor fakat burda tedavisi yok dedi şimdi zeynep kamile gidiyorum inşallah aradan alırlar bi daha bi daha git gel yapmak istemiyorum :(

Back