- 21 Nisan 2009
- 1.077
- 2.486
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım hayrlaara yorsun güzel olur mutlaka bir vakti vardırOlmadı maalesef 22 olan değer 6 ya düştü.
A.Selam canım nasılsınOlur da benim gibi yıllar sonra buraya uğrayanlara selam olsun
Canimm iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyorA.Selam canım nasılsın
Cok şükür iyiyim cnm iki bebe ile günü kendime yetirmeye calisiyorumCanimm iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah kolaylık versin canım, sağlık durumun nasılCok şükür iyiyim cnm iki bebe ile günü kendime yetirmeye calisiyorum
Sağlık durumum aynı yılda bir kez emar çekiliyorum büyüme yok çok şükür büyüme durumunda müdahale edilecekAllah kolaylık versin canım, sağlık durumun nasıl
Daha da iyi olursun inşallahSağlık durumum aynı yılda bir kez emar çekiliyorum büyüme yok çok şükür büyüme durumunda müdahale edilecek
İnşallah canım çok sağolDaha da iyi olursun inşallah
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımVay be bir zamanlar bu topiğe yazmışım ben de anne olma hayaliyle akışta çıkınca fark ettim o zamanlar olsa şimdi dört yaşında çocuğum olacakmış hey gidi hey...
Aradan onca zaman geçti annelik düşüncesi uzun süre rafa kalktı derken şimdi yeniden hamilelik, bebek topiklerindeyim
Bakalım bu sefer olacak mı yoksa yine yıllar sonra olsa şöyle olurmuş diye boş boş konuşmaya devam mı edeceğim?
Aminn inşallah çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı ne ise o olsun canım