- Konu Sahibi Esra_Babies
-
canım sen hamile değilmiydin ne oldu son durumYarın doktora gidiyorum bakalım ne dicek doktor hanım
Valla bende bilmiyorum doktor net birşey demedi cumartesi tekrar gel demişti gene gidecem birşey demezse başka doktora giderimcanım sen hamile değilmiydin ne oldu son durum
eheh ne güldüm ya gaz bombası gibi hadi hayırlısı ya inşallah olur bebişinGünaydın kızlar hayırlı cumalar benimde tam 1hafta var adetime sol kasığımdan bişey var sanki her hareketimde sol tarafıma sancı giriyo bide en önemli belirti de gaz bombası gibiyim eşim bile noldu sana ya sen hiç böyle yapmazdın Haymana döndün diyo bide göğüslerim acayip şişti kocaman oldular hiç daha önce bu kadar şişmemişti adetime 10 11 gün varken acıyodu çok ama şuan acı yok sadece şiş baya hayırlısı bakalım ümitliyim baya çünkü yumurtlama günümü farkettim ilk defa geçen ayda bu ayda ağrılı oldu takip ettim farkettim mübarek cuma gününde inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder ya
eheh ne güldüm ya gaz bombası gibi hadi hayırlısı ya inşallah olur bebişin
Olmaz canım dene sen Allah gönlüne göre versin..kızlar ovülasyon testimde bugün iki çizgide aynı koyulukta. dün ve bugün sünen bir akıntım oldu. dün ailemin yanında olduğum için değerlendiremedik. bu akşam geç olmaz değilmi
Bu aksam ve yarini kesin degerlendir canim cunku mihtemelen gece 2 den sonra catliycaktir 24 saat de yumurta canli kaldigina gore sanain cok yüksek umarim tutar.kızlar ovülasyon testimde bugün iki çizgide aynı koyulukta. dün ve bugün sünen bir akıntım oldu. dün ailemin yanında olduğum için değerlendiremedik. bu akşam geç olmaz değilmi
AMİN CÜMLEMİZİN. 20 GN ÖNCE TEST YAPTIRDI EŞİM SAYISI ÇOK İYİ AMA HIZI DÜŞÜK ÇIKTI. O GNDEN BERİ İLAÇ KULLANIYOR KEÇİ BOYNUZU PEMEZİ HAVUÇ SUYU VE CEVİZ YİYOR DURUM NE BİLMİYORUM. İNŞAALLAH OLUROlmaz canım dene sen Allah gönlüne göre versin..
İNŞAALLAH CANMBu aksam ve yarini kesin degerlendir canim cunku mihtemelen gece 2 den sonra catliycaktir 24 saat de yumurta canli kaldigina gore sanain cok yüksek umarim tutar.
merhaba aranıza yeni katıldım ben fikir verın bana lutfenmart 1de adet oldum 28 gunde period 14.günde yumurtlamam wardı günleri takip ettik eşimle adetime 1 hafta kala da her gün test yapmaya basladım hepsinde ikinci çizgi silik cıktı ayın 28inde ise kahverengi lekem geldi dedim ümitlenmim belki adet olcaksın filan ama 3 gün gecıktı sonra oldum 2 gün az az geldi gögsümde de damar belli olmaya basladı sanki ve koyulastı galiba :) ümitlenemıyorum da 13üne kadar randuwuyu beklemem lazım dua edin bana [/QUOTE
Erken gebelik testleri var onlardan yapsana canım olabilirsin bence hadi inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?