Gebeliğe Hazırlık Yeni Yıla Bebeğiyle Girmek İsteyenler Buyrun Buraya ! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım , inşallah bu ay mutlu haberi alırsın ve geçmişteki tüm sıkıntılarını unutursun :) Rabbim hepimize nasip etsin inşallah :)

Ben yine kirmizi kartı yedim kizlar. Allah hayırlı zamanda hayırli evlatlar versin bize. Niye doğurdum seni dedirtmesin, o yüzden 3 yıl da olsa bekleyeli zamanı var demek ki
Sağlık olsun canım, aynen dediğin gibi Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin, inanç çok önemli gerçekten zaten bunları bizi sınamak için yapıyor sabretcez ve beklicez olana kadar :)

Sağlık olsun canım, aynen dediğin gibi Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin, inanç çok önemli gerçekten zaten bunları bizi sınamak için yapıyor sabretcez ve beklicez olana kadar :)
Aynen canim. Rabbim isyan ettirmesin, bazen haddimizi aşıp neden benim bebeğim olmuyor diyoruz ama Allahim affetsin.

Ben yine kirmizi kartı yedim kizlar. Allah hayırlı zamanda hayırli evlatlar versin bize. Niye doğurdum seni dedirtmesin, o yüzden 3 yıl da olsa bekleyeli zamanı var demek ki

Amin En kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin Allah inşallah.

Ya bak, yarama dokundun...
Biz daha yeni deneyeceğiz gibi bir şey geçen ayı saymıyorum çünkü eşim yoktu sadece bir kez öylesine bir deneme oldu ve zaten geçen ay regl düzenim şaşmıştı.

Tam anlamıyla ilk kez bu ay deneyeceğiz inşallah. 5 senelik evliyim hep korktum kazayla falan hamile kalmaktan. Sanıyorum ki bikere korunmasız ilişki olsa hamile kalıcam tabi öyle bir dünya yokmuş

Ama hala bile bazen emin olamıyorum bu ay da mı korunsak sonraki ay mı denesek falan diyorum. Anne olmayı çok istememe rağmen düşününce bir çocuğun sorumluluğu maddi manevi ağır geliyor bana.

Yaşım 30 olmak üzere olmasa daha beklerdim ama bir yandan da yaş gidiyor.

Kafam çok karışık kısacası şu ara dilimdeki tek dua bu, bu yüzden. Neden doğurdum dedirtecekse nasip etmesin.... Hayırlısı sadece tek istediğim benim de

5 yil sana olmus 4 yil bana oldu ilk bir yil hatta 6 ay korunduk sadece. Bir yil diyorum cunku dogum kontrol hapi kullandim, 6 ay etkisi devam edebiliyormus bazen onu da saydim o yuzden. Sonra bi ara hamile kaldim kimyasalmis düstu. Sonrasi ise beklemekle hayirlisi demekle gecti. Yasadigim yer biraz hastanelere uzak ogretmenim ama atanmadim o yuzden maddi durumda yeterli degil. Esim esnaf, duzenli para akisimiz yok. Bi vesile ile onu doktora goturdum siperm hizi dusuk cikti ilac yazdi ama bir kutu 180 tl, 3 kutu kullandik hic fayda etmedi kontrole de gitmedik, aslinda neyi bekliyoruz bende bilmiyorum. Kafam cok karisik. Milletin lafi biktirdi beni kadinindan erkegine cocuk soruyorlar gercekten yoruldum

5 yil sana olmus 4 yil bana oldu ilk bir yil hatta 6 ay korunduk sadece. Bir yil diyorum cunku dogum kontrol hapi kullandim, 6 ay etkisi devam edebiliyormus bazen onu da saydim o yuzden. Sonra bi ara hamile kaldim kimyasalmis düstu. Sonrasi ise beklemekle hayirlisi demekle gecti. Yasadigim yer biraz hastanelere uzak ogretmenim ama atanmadim o yuzden maddi durumda yeterli degil. Esim esnaf, duzenli para akisimiz yok. Bi vesile ile onu doktora goturdum siperm hizi dusuk cikti ilac yazdi ama bir kutu 180 tl, 3 kutu kullandik hic fayda etmedi kontrole de gitmedik, aslinda neyi bekliyoruz bende bilmiyorum. Kafam cok karisik. Milletin lafi biktirdi beni kadinindan erkegine cocuk soruyorlar gercekten yoruldum ama hayirlisi demekten baska care yok..

Cnm rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısından nasip etsin. Tedaviye başlamakta yarar var Bende hapla korundum 1 yıl sonra hemen olur diye umut Ettim ama olmadı. Sonrada tedaviyi aksattım kendi olsun diye ama geciktigimi hissediyorum şimdi. Yen'i yeni testlerim yapılıyor geç sonuçlanıyr zaten. Yaşın kaç ve nerde oturuyorsun

Allah gönlünüze göre versin canım...

Biz kendimiz istemedik bunca zaman işlerimiz çok yoğundu çalışmaktan birbirimizi bile göremiyorduk.
Herkeste durumumuzu bilmesine rağmen konuştu konuşmaya da devam ediyorlar, boş ver herkesin sesi kapını çektin mi dışarda kalır. Evinde huzurluysan evlat da işin süsü, kremasıdır.

Huzurumuza huzur, mutluluğumuza mutluluk katacaklarsa gelsinler en güzel zamanlarda...

27 yasindayim canim, Antalyadayim kadriyede

Aminnnnn canimmm insallahhh

Rabbim sana da en hayirli zamanda en hayirli evladi nasip etsin

Aslen Kayseriliyim. Ordan gelin geldim buraya. 4 yil oldu evleneli 23 yasinda evlendim
Hemşeriyiz yani. Bende kayserideyim ama 2 aya eşimin tayin çıkacak bakalım nereye yolculuk.bebiş Beklemek zor ama arkaya dönüp baktığımızda nekdr zaman geçmiş. Bizde kavuşuruz inşallah yavrularımıza biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…