- 30 Temmuz 2018
- 277
- 42
- 42
- Konu Sahibi Esra_Babies
Selamm hanımlar:) bende 8 haftalık u an..martta gözüküyor kısmetse doğum.hayırlı neyse o olsun hepimiz için..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim. 2018 kasim olur sanirim. Hamileysem tabi o da :)
Benimde ocak sonu şubat başı inşallah[/QUO
Hayırlısı olsun :) nasıl gidiyor hamilelik? Ben inanılmaz bitkinim insanlarla zor diyalog kuruyorum.
nasıl bir kanama? Bendede var açık kahve ama progestan kullanıyorum.benim pek mide bulantım olmadı. Halsizlikte baya gecti. Ama kanamam var sürekli istirahat etmem gerekiyor
Ay canımm hayırlı olsun benimde 11 ağustos sana sorularım var cevaplarsan çok sevinirim? Yumurtlama gününü biliyomusun?Son adet tarihim 11 agustos.test yaptm silik cikti.foto koycam koyamadim.
Yumurta aki akintim geldi sadece birgun oldu o yuzden yumurtlama gununu biliyorum.bugun yaptim testi.adetim bazen 28 gundebir bazende 30 gundebir oluyodu.11inde olmadi bnde bugun test yaptm.yarn kan tahlili vercem.Ay canımm hayırlı olsun benimde 11 ağustos sana sorularım var cevaplarsan çok sevinirim? Yumurtlama gününü biliyomusun?
Hangi gün?
Testi ne zaman yaptın?
Bat ne zaman?
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bende de vardır :)Yumurta aki akintim geldi sadece birgun oldu o yuzden yumurtlama gununu biliyorum.bugun yaptim testi.adetim bazen 28 gundebir bazende 30 gundebir oluyodu.11inde olmadi bnde bugun test yaptm.yarn kan tahlili vercem.
Amin cnm insallh.ikinci olcak bu.21 aylik bi kizim var test yaptinmi senHayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bende de vardır :)
Benimde ikinci 5 buçuk yaşında kızım var seninkilerin arası çok iyi olmuş erken olması çok güzel yaptım ama cumartesi günü yapmıştım erkendi yani zaten çıkmadı salı günü de sağlık ocağına kan verdim çarşamba gittim diğer kan sayımları yapılmış beta hcg yapılmamış ay güler misin ağlar mısın dedim beklicem yapmıyım diyorum çünkü adet olacak gibiyimAmin cnm insallh.ikinci olcak bu.21 aylik bi kizim var test yaptinmi sen
Evet yaa ilerisini dusununce aralarinda cok yas farki olsun istemiyorum arkadas gibi buyusunler istiyorum.hakkinda hayirlisi olsun.bnde kan verdim 2 de cikcak sonuc bekliyorum.muane etti doktor gorunmedi karindan.Benimde ikinci 5 buçuk yaşında kızım var seninkilerin arası çok iyi olmuş erken olması çok güzel yaptım ama cumartesi günü yapmıştım erkendi yani zaten çıkmadı salı günü de sağlık ocağına kan verdim çarşamba gittim diğer kan sayımları yapılmış beta hcg yapılmamış ay güler misin ağlar mısın dedim beklicem yapmıyım diyorum çünkü adet olacak gibiyim