yeni komşu tanışması

Kahveye gelebilir miyim dersen zorla davet ettirmiş olursun , biraz da kapıya dayanmak emrivaki yapmak gibi olur. Karşılaşınca davet etmen daha doğru

İnsana doymak ne demek? Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Hayatımıza insan alma kotamız mı var? Doluyo mu bi yerden sonra?

Ben kapımın çalmasını istemiyorum demek ki. Herkes aynı şeyi sevmek zorun değil, hepimiz farklıyız. Siz seviyorsunuz, görüşürsünüz. Ben sevmiyorum, görüşmem. Zamanım değerli, komşu sohbeti beni tatmin etmiyor.

Yani bilemedim ben çağırmazdım, çağırılmak da istemezdim. Yeni evli vs size ne yani. Belki kek ikram edebilirsiniz o da isterse karşılığında bir şey verir ya da vermez ama kahve içmek için vs bir adım atmazdım

Geriye kediler kalıyor bence

Ay ben insan seviyorum galiba.. dolmuyor hiç gün içinde belki 100 adamla konuşuyorum ama yetmiyor
Ben öyle çok sıcak kanlı, herkesle hemen samimi olabilen bir insan da değilim aslında. Ama burdaki bağzı tipleri görünce kendimi aşırı minnoş ve cana yakın hissediyorum
En azından insanları iyyy komşuğğ, öğğğ iş arkadaşı diye sınıflandırıp itmiyorum.

Bence profili düşük bir semtte yaşıyor bazıları. Yani komşu sohbetini kültürsüz cahil teyze muhabbetine indirgediğine göre öyle bir muhitte oturuyor demektir
Benim apartmanımda tek bir sorunlu kadın var, ama kalanların hepsi gayet düzgün insanlar. Hiç öyle ıığğ öğğ diyecek komşularım yok çünkü muhitim düzgün. Üstümde karı koca akademisyen bir çift oturuyor mesela karşı komşum da yine karı koca bankacı. Öyle burun bükülecek tipler çoksa apartmanda ondan böyle fe diyor olabilirler gibi geldi bana

Mantıklı bir bakış açısı. Bu olabilir bak.

Komsularim 60 yaş üstü
Haliyle gorusmuyoruz skjdjk
kek yerine kizartma tabagi goturebilirsiniz
Yeni evli biri icin guzel olur aksama yanci yemek
Kizartma yaptim da kokmustur simdi diye getirmek istedim hem de yarina kahveye cagirayim dedimdi dersiniz

Onun sizi çağırması gerek. Ya da sizin onu kendi evinize. Ama gel gör ki 1 ay çok yeni bence

doğma büyüme İstanbul’da yaşayan bi insanım, tüm çevrem ailem burda komşu kültürüm yok.
Komşuya ihtiyacım yok deseniz daha doğru olur bu durumda. Sevmiyorum demek başka, zaten herkes var bana lazım olmuyor demek başka. Sizin durumunuz ikinciye uyuyor. anan bacın kuzenin olmayınca komşunun kapısını çalıyorsun çünkü.

İhtiyaç meselesi de değil bence ya. Annemler alt katımda oturuyor. Doğma büyüme izmirliyim hatta ilçe bile değiştirmedim, çakılı kadro gibiyim. İlkokuldan üniversiteye kadar gittiğim okullardan, çalıştığım zibilyon tane iş yerinden, yaşadığım farklı sitelerden mahallelerden arkadaşlarım, komşularım var. Hatta bir ilkokul arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz şu an. O kadar iç içe geçmiş bir çevrem var. Yine de kafama uyan komşularımı, iş arkadaşlarımı hayatıma alıyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…