- 29 Mart 2024
- 179
- -53
- 29
-
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Bizde yeni taşındık yani biz evi taşırken onların düğünü oldu gibi bir seyYeni gelen onlar, siz bir adim atabilirsiniz ama direkt eve gelebilir miyim olmaz ya bana göre, ben eve almazdim.
Arkadaşlarınızla nerde tanıştınız?Ne ben giderim ne de evime gelsinler isterim. İş arkadaşları ve komşularla samimi olmayı sevmiyorum. Ama illa görüşmek istiyorsanız kapıdan bir kek falan verip, kahve içmeye davet edin.
Peki neden ? Yani bende daha önce yaşadığım yerde kimseye gelip gitmedim ama sebebi yoktu şimdi bu durumu bu düşündümNe ben giderim ne de evime gelsinler isterim. İş arkadaşları ve komşularla samimi olmayı sevmiyorum. Ama illa görüşmek istiyorsanız kapıdan bir kek falan verip, kahve içmeye davet edin.
Neden sevmiyorsunuz peki yani tramva falan mı bi şey mi yaşadınız. Genelde sevmemek şahsi olur çünküBen komşu sevmıyorum.herkes sevecek dıye bir şey yok , bence geleyım fln demeyın
Neden uyuz olursunuz ki yani biri kek yapıp sizinle tanışmak istiyor rahatsız edici olan beBen taşındıktan 2 sene sonra hoşbeşe başlıyorum genelde önce bi uzaktan inceliyorum tam alışıyoruz derken ben taşınıyorumama siz hoşgeldiniz diyip evinize davet edebilirsiniz ama kesinlikle gelmek istiyorum demeyin bana deseler uyuz olurdum.
Tesadüfen bir arada bulunduğum insanlarla paylaşacak bir şeyim olduğunu düşünmüyorum. Komşular arasında gereken sınır olmazsa, talep bitmez. Evim benim tek huzur bulduğum yerdir, orada da komşuculuk oynayamam. Sevdiğim arkadaşlarımla arada dışarıda görüşüyorum, bana yetiyor. Seven gidip gelebilir, beni pek ilgilendirmiyor. Ben sevmiyorum ve seçimim bu yönde.Peki neden ? Yani bende daha önce yaşadığım yerde kimseye gelip gitmedim ama sebebi yoktu şimdi bu durumu bu düşündüm
Tamam ama bu mantıkla bakarsak üniversite ortamında da mesela tesadüfen orda bulunmuş olmuyor muyuzTesadüfen bir arada bulunduğum insanlarla paylaşacak bir şeyim olduğunu düşünmüyorum. Komşular arasında gereken sınır olmazsa, talep bitmez. Evim benim tek huzur bulduğum yerdir, orada da komşuculuk oynayamam. Sevdiğim arkadaşlarımla arada dışarıda görüşüyorum, bana yetiyor. Seven gidip gelebilir, beni pek ilgilendirmiyor. Ben sevmiyorum ve seçimim bu yönde.
Zaten bu yüzden belirttim, ortak ilgi alanlarına sahip olduğum insanlarla arkadaş oluyorum diye. Kendi seçimimle orada bulunuyorum. Hepimiz farklıyız, tercihlerimiz, görüşlerimiz farklı. Bazı insanlar farklı siyasi görüşe, kültüre sahip olup çok iyi arkadaş oluyorlar, ben onlardan değilim işte. Ben kimseye neden görüşüyorsun demem, onun tercihi. Beni ilgilendiren bir durum yok. Sevmiyorum komşuluk ilişkilerini.Tamam ama bu mantıkla bakarsak üniversite ortamında da mesela tesadüfen orda bulunmuş olmuyor muyuz
Bir an tekim sandım. Ben de çok nadir gelip giderim. Günaydın / İyi akşamlar. Bu kadar. Yaş ilerledikçe kafam ses almıyor mu neZaten bu yüzden belirttim, ortak ilgi alanlarına sahip olduğum insanlarla arkadaş oluyorum diye. Kendi seçimimle orada bulunuyorum. Hepimiz farklıyız, tercihlerimiz, görüşlerimiz farklı. Bazı insanlar farklı siyasi görüşe, kültüre sahip olup çok iyi arkadaş oluyorlar, ben onlardan değilim işte. Ben kimseye neden görüşüyorsun demem, onun tercihi. Beni ilgilendiren bir durum yok. Sevmiyorum komşuluk ilişkilerini.
En güzeli, az ve öz insan yetiyor. Kuru kalabalığa gerek yok.Bir an tekim sandım. Ben de çok nadir gelip giderim. Günaydın / İyi akşamlar. Bu kadar. Yaş ilerledikçe kafam ses almıyor mu ne
Bu ben, ansızın kapım çalacak diye ödüm kopuyor. Taşınalı bir ay oldu ama kimseyi tanımıyorumBen komşu sevmıyorum.herkes sevecek dıye bir şey yok , bence geleyım fln demeyın
Amaan boşverkızlar ben yeni taşındım , taşındığın apartmanda da karşı daireme yeni evlenen bir çift geldi karsilasinca merhabalaşıyoruz , sizce bi adım atmalimiyim bunu ben mi yapmalıyım yani tanışmak için vs soruyorum . Ufak bi hediye alıp bi kek yapıp kahveye gelebilir miyim desem olur mu normalde hiç böyle bir yapım yoktur ama bazen hep karşıdan beklememek gerekir ama şimdi 1 ay olmak üzere evleneli daha çok yeniler o yüzden de acaba mı diyorum fikir verirseniz sevinirim
bu güzel bir soru. buna ben de cevap vermek isterimPeki neden ? Yani bende daha önce yaşadığım yerde kimseye gelip gitmedim ama sebebi yoktu şimdi bu durumu bu düşündüm
ALLAHT'an ne ben nede komşularım senin gibi düşünmüyoruz mesafeli olarak onlar da bana gelirler bende giderim.Sağ olsunlar işim düşerse onlara yaparlar ben onlara elimden geldikce yapmaya çalışırım.Demekki ALLAH size komşu iyliği muhabbeti nasip etmemiş.Bizim apartmandakiler de yıllardır görüşmek ister ama ben hiç davet etmedim, davetlerine de katılmadım. Bana komşuluk ilişkileri zorlama bir samimiyet olarak geliyor. Sırf aynı binada yaşıyorum diye neden görüşmek zorundayım ki? Karşılaştığımızda “Merhaba, nasılsınız, iyi günler” yeterli benim için. Sizin komşunuz da benim gibi düşünüyor olabilir, ona göre hareket edin.