- 29 Eylül 2022
- 299
- 552
-
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Daim olsun inşallahÜç sene geçti şimdi en yakın arkadaşlarımdan biri. Hala anlatıp güleriz kudra totomdan ter akarken kapıya nasıl dayanmıştı diye
Sinir bozucu ama fıkra gibi de çok güldüm Allah affetsinBen daha toy bir gelinken karşı komşum kahveye geleceğini söylemişti. Sonra ben de kabul ettim tabi. Sonra geldi bu neyse, sürekli kapım çalmaya başladı. Meğer bu kadın sitedeki 15 kadını daha davet etmiş. O kadar sarsılmıştım ki. Zaten sevmem böyle işleri bir de içlerinden biri bana satış yapmaya kalktı broşürler falan. Taşındık da kurtuldum onlardan.
Senin kapına dayansa benim gibi bişey kovarsın benceDaim olsun inşallahacaba ben bu ketumluktan mı en yakın arkadaşımı bulamadım ya
Çok ayıp komşuluğu öldürüyosun. Bir değer kayboluyo böyle.Ne ben giderim ne de evime gelsinler isterim. İş arkadaşları ve komşularla samimi olmayı sevmiyorum. Ama illa görüşmek istiyorsanız kapıdan bir kek falan verip, kahve içmeye davet edin.
Bir yıldır buralardayım bir tek sana sordum çünkü seni de soğuk nevale biliyordum emindim beeSenin kapına dayansa benim gibi bişey kovarsın benceama tatlı insanlarız biz aslında. Ki ben komşu sevmem, niye öyle bişey yaptım bilmiyorum. İlahi güç müdahalesi heralde
Ben de bunu anlamıyorum. Sosyal çevreyi nerede edinebilir ki bir insan iş/okul ve ev çevresinden edinmiyorsa? Geriye aile, sülale, eşin iş/sosyal arkadaşlarının hanımları falan kalıyor.Ne ben giderim ne de evime gelsinler isterim. İş arkadaşları ve komşularla samimi olmayı sevmiyorum. Ama illa görüşmek istiyorsanız kapıdan bir kek falan verip, kahve içmeye davet edin.
Benzer ilgi alanlarına sahip olduğum insanlarla arkadaş olmak bana yetiyor, onlarla da ortak aktivitelerde tanışıyorum zaten. Bir de çocukluk arkadaşlarım var, geri kalan pek de umurumda değil açıkçası.Ben de bunu anlamıyorum. Sosyal çevreyi nerede edinebilir ki bir insan iş/okul ve ev çevresinden edinmiyorsa? Geriye aile, sülale, eşin iş/sosyal arkadaşlarının hanımları falan kalıyor.
Günümüzün %70’ini birlikte geçirdiğimiz, kişiliklerini gözlemleme, kendimize uygun olanı seçme şansı bulduğumuz iş arkadaşları sosyal arkadaşlığa evrilmek için en iyi adaylardır bence.
Önce ben kendime çağırırım.kızlar ben yeni taşındım , taşındığın apartmanda da karşı daireme yeni evlenen bir çift geldi karsilasinca merhabalaşıyoruz , sizce bi adım atmalimiyim bunu ben mi yapmalıyım yani tanışmak için vs soruyorum . Ufak bi hediye alıp bi kek yapıp kahveye gelebilir miyim desem olur mu normalde hiç böyle bir yapım yoktur ama bazen hep karşıdan beklememek gerekir ama şimdi 1 ay olmak üzere evleneli daha çok yeniler o yüzden de acaba mı diyorum fikir verirseniz sevinirim
Ben gömeli çok oldu.Çok ayıp komşuluğu öldürüyosun. Bir değer kayboluyo böyle.
Bir kek yapip goturebilirsiniz hayirli olsuna. Benim karsi komsum evim tasinirken yemek yapip evine çağırmıştı. Evlendigim zaman gittigimde de borcam hediye alip yine kendi evine davet etmistikızlar ben yeni taşındım , taşındığın apartmanda da karşı daireme yeni evlenen bir çift geldi karsilasinca merhabalaşıyoruz , sizce bi adım atmalimiyim bunu ben mi yapmalıyım yani tanışmak için vs soruyorum . Ufak bi hediye alıp bi kek yapıp kahveye gelebilir miyim desem olur mu normalde hiç böyle bir yapım yoktur ama bazen hep karşıdan beklememek gerekir ama şimdi 1 ay olmak üzere evleneli daha çok yeniler o yüzden de acaba mı diyorum fikir verirseniz sevinirim
İşte benzer ilgi alanlarına sahip insanlar komşulardan da çıkabilir iş ortamından da. Yani komşular aktivitesi olmayan, iş arkadaşlarının tamamı da bomboş yaşayan insanlar değiller ki. Bu konuda bu kadar katı olmayı anlamıyorum gerçekten.Benzer ilgi alanlarına sahip olduğum insanlarla arkadaş olmak bana yetiyor, onlarla da ortak aktivitelerde tanışıyorum zaten. Bir de çocukluk arkadaşlarım var, geri kalan pek de umurumda değil açıkçası.