- 7 Haziran 2017
- 1.171
- 2.068
- 33
Helal olsun ben bu kadar yesem oğlanın peşinde koşarken bayılır kalırım. Sabah 7 de kalkıyoruz akşam 10 a kadar uyumaz. 11 de dışarı cıkarız akşam 6 ya kadarKahvaltı: 2 dilim ekmek, kuymak,şekersiz çay,5 zeytin,beyaz peynir,çok az da bal
Ara: 1 erik, biraz kuru üzüm
Ara: 3 sarma
Akşam: Ev yapımı kumpir
Ara: 5 kayısı,biraz findik
Guzel olmus canm eline saglikKızlar listeyi gebelik haftalarımıza göre sıraladım. Daha kolay karşılaştırırız böylece kim hangi haftada ne kiloda diye. Bir arkadaşı da çıkardım 4 haftadır bildrimi yoktu
Evde olduğum zamanlar enerjim sadece ev işlerine gidiyor,fazlasına gerek olmuyor bir de yemek yemeyi sevmeyinceH
Helal olsun ben bu kadar yesem oğlanın peşinde koşarken bayılır kalırım. Sabah 7 de kalkıyoruz akşam 10 a kadar uyumaz. 11 de dışarı cıkarız akşam 6 ya kadar
Yemek yemek nasıl sevilmez yawwwwEvde olduğum zamanlar enerjim sadece ev işlerine gidiyor,fazlasına gerek olmuyor bir de yemek yemeyi sevmeyinceçocuk olunca durum farklı olur tabi,peşinde koşturmak bile başlı başına fazladan enerji gereksinimi
Ya bir de ben böyle yemeden kilo almış oluyorum,ona sinirim
Bakma ben ilaçlarla yiyorum yoksa ciddi yeme problemim var ilaçlarda saolsun mahvediyor bozuyor dengemi. Olsun kilo illaki alınacak en azından ödemin falan cok olmaz senin dengeli yiyince. Zaten 6 aydan sonra iştah olsada yemek rahatsiz ediyor mideyiEvde olduğum zamanlar enerjim sadece ev işlerine gidiyor,fazlasına gerek olmuyor bir de yemek yemeyi sevmeyinceçocuk olunca durum farklı olur tabi,peşinde koşturmak bile başlı başına fazladan enerji gereksinimi
Ya bir de ben böyle yemeden kilo almış oluyorum,ona sinirim
Eline sağlık canımKızlar listeyi gebelik haftalarımıza göre sıraladım. Daha kolay karşılaştırırız böylece kim hangi haftada ne kiloda diye. Bir arkadaşı da çıkardım 4 haftadır bildrimi yoktu
Yooo beni hiç rahatsız etmiyor.şu an açlıktan ölüyorumBakma ben ilaçlarla yiyorum yoksa ciddi yeme problemim var ilaçlarda saolsun mahvediyor bozuyor dengemi. Olsun kilo illaki alınacak en azından ödemin falan cok olmaz senin dengeli yiyince. Zaten 6 aydan sonra iştah olsada yemek rahatsiz ediyor mideyi
Aç kalma yavrum yaa ye. Kilo yapmasın istiyorsan da salatalık ayran kefir yap ama aç kalmaYooo beni hiç rahatsız etmiyor.şu an açlıktan ölüyorumneler neler yerim
Çok idolumsun yaYemek yemek nasıl sevilmez yawwww
Ben yemekten inanılmaz zevk almaya başladımÇok idolumsun yaama malesef benden geçti, senin olduğun haftada aldığın kiloda olmak.belki o zamanlar sırf yemek için yerdim
Ben hep açtım ama kusuyordum yiyince midem cok sıkıntılı normalde deYooo beni hiç rahatsız etmiyor.şu an açlıktan ölüyorumneler neler yerim
yarım salatalık yedim,eşimin elinde vardı onu kaptımAç kalma yavrum yaa ye. Kilo yapmasın istiyorsan da salatalık ayran kefir yap ama aç kalma
yok ben bu hamilelikten önce ne bulursa yer modundaydım.mide bulantısı geçince de aynen yemeye devam ederdim de doğumdan sonra sumo güreşçisi gibi gezmek istemiyorum bunda.ilk oğlumda hamile kıyafetleri ile hayatıma devam etmek zorunda kaldım aylarca.giydiğim hiçbişey yakışmıyordu.saç baş dağınık.yeni bebek.kendine hiç zaman ayıramama.psikolojim bozuldu.Ben hep açtım ama kusuyordum yiyince midem cok sıkıntılı normalde de
Sende haklısın valla insanın içi kararıyor.az kalmış senin ve cok cok iyi dayanmışsın valla tebrik ediyorumyok ben bu hamilelikten önce ne bulursa yer modundaydım.mide bulantısı geçince de aynen yemeye devam ederdim de doğumdan sonra sumo güreşçisi gibi gezmek istemiyorum bunda.ilk oğlumda hamile kıyafetleri ile hayatıma devam etmek zorunda kaldım aylarca.giydiğim hiçbişey yakışmıyordu.saç baş dağınık.yeni bebek.kendine hiç zaman ayıramama.psikolojim bozuldu.