Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar ya ben sıkıntılardan dolayı antidepresan alıyorum suan ve kan sekerim düşüyor aşırı acıkıyorum. Eger ilaç almasamda kusuyorum hiç bişey yiyemiyorum napcam şaşırdım ben. İlk hamilelikte tansiyon sorunu yaşadım bu yüzden. 58. 5 le hamile kaldım şuan 60. 5 im ve yine şişmekten korkuyorum. Bu hafta ilk bildirimimi yaparım inşallah

H
Kahvaltı: 2 dilim ekmek, kuymak,şekersiz çay,5 zeytin,beyaz peynir,çok az da bal
Ara: 1 erik, biraz kuru üzüm
Ara: 3 sarma
Akşam: Ev yapımı kumpir
Ara: 5 kayısı,biraz findik
Helal olsun ben bu kadar yesem oğlanın peşinde koşarken bayılır kalırım. Sabah 7 de kalkıyoruz akşam 10 a kadar uyumaz. 11 de dışarı cıkarız akşam 6 ya kadar

Sabah
2 yumurta
İki dilim dukan ekmek
Roka
Domates
Peynir
Salatalık
5 kayısı

Öğlen
2 selanik çöreği
2 dilim kek
Biraz fıstık ezmesi
8 kayısı

Akşam
Bulgur pilavı
Etli barbunya
Brokoli

Şu sıralar menülerimde bolca kayısı görebilirsiniz çünkü annemlerin yazlıktayım bir tane kayısı ağacı var onların. Dadandım resmen hazır hormonsuz ilaçsız bulmuşum yiyorum

H

Helal olsun ben bu kadar yesem oğlanın peşinde koşarken bayılır kalırım. Sabah 7 de kalkıyoruz akşam 10 a kadar uyumaz. 11 de dışarı cıkarız akşam 6 ya kadar
Evde olduğum zamanlar enerjim sadece ev işlerine gidiyor,fazlasına gerek olmuyor bir de yemek yemeyi sevmeyince çocuk olunca durum farklı olur tabi,peşinde koşturmak bile başlı başına fazladan enerji gereksinimi
Ya bir de ben böyle yemeden kilo almış oluyorum,ona sinirim

Sabah : 1dilim tam buğday ekmeği,1 omlet,4çeri,1salatalık,4 zeytin,2kk peynir,1 çay
Ara : soda,1 kk kesme dondurma
İkindi : 1 kase labneli tarhana,2 kuru dolma,1 çorba kasesi ile yoğurtlu semizotu salatası
Ara : 1 minik kare çikolata,çay
Ara : 1 minik nektari,3/4 elma,süt

Yemek yemek nasıl sevilmez yawwww

Bakma ben ilaçlarla yiyorum yoksa ciddi yeme problemim var ilaçlarda saolsun mahvediyor bozuyor dengemi. Olsun kilo illaki alınacak en azından ödemin falan cok olmaz senin dengeli yiyince. Zaten 6 aydan sonra iştah olsada yemek rahatsiz ediyor mideyi

Yooo beni hiç rahatsız etmiyor.şu an açlıktan ölüyorum neler neler yerim

Ben hep açtım ama kusuyordum yiyince midem cok sıkıntılı normalde de
yok ben bu hamilelikten önce ne bulursa yer modundaydım.mide bulantısı geçince de aynen yemeye devam ederdim de doğumdan sonra sumo güreşçisi gibi gezmek istemiyorum bunda.ilk oğlumda hamile kıyafetleri ile hayatıma devam etmek zorunda kaldım aylarca.giydiğim hiçbişey yakışmıyordu.saç baş dağınık.yeni bebek.kendine hiç zaman ayıramama.psikolojim bozuldu.

Sende haklısın valla insanın içi kararıyor.az kalmış senin ve cok cok iyi dayanmışsın valla tebrik ediyorum

Kahvaltı: 1 dilim ekmek,köy peyniri,3 zeytin,meyve suyu
Ara: 3 kayısı
Öğle: Yarım simit,ayran ( bayilacak gibi olmasam yemezdim,ama o an sadece hamur işi tutardı sanırım)
Ara: Fındık atistirdim
Akşam: 1 kase tarhana,1 tabak makarna,yoğurt
Ara: bir kase erik,bir küçük parça cikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…