Belki sütün yeterli geliyordur cnm. Mamayı azaltıp bi denesen. Çocuğun kilolu olması da iyi değil çünkü. Bakarsın mamadan da kurtulursun hem fena mı? Hadi inşallahİlk bende aptamili kullandım . Sonra golden goat keçi sütü içereni kullandım. Sonra doktor tavsiyesi ile sma ya geçtim. Ama sanki sma şişirdi kızımı ya :/ ya da sütüm yarıyor :/ ikisi de aynı anda olunca bilemedim ne fazla kilo yaptı diye :/ Doğum kilosunun neredeyse 2 katı kadar ve daha 3,5 aylık değil. Siz 1 kutuyu ne kadar zamanda tüketiyorsunuz
Kilosu iyiyse mamaya gerek yok.kademeli olarak kes bence mamayı.İlk bende aptamili kullandım . Sonra golden goat keçi sütü içereni kullandım. Sonra doktor tavsiyesi ile sma ya geçtim. Ama sanki sma şişirdi kızımı ya :/ ya da sütüm yarıyor :/ ikisi de aynı anda olunca bilemedim ne fazla kilo yaptı diye :/ Doğum kilosunun neredeyse 2 katı kadar ve daha 3,5 aylık değil. Siz 1 kutuyu ne kadar zamanda tüketiyorsunuz
Yavaş yavaş hepsi alınır canım ben de Nisan gibi bitirdim her şeyi. ŞükürKızlar ya ben daha oğluma bişi almadım 5 adet zıbınla bi tane hastane çıkışı haricinde. Şurda doğuma 2,5 ay kaldıkızımdan bebek arabası, ateş ölçer, ana kucağı gibi eşyalar var ztn onlara gerek kalmıcak ama ne bileyim bi eksiklendim sanki. Sizler aldınız mı bişiler?
Ben senin menülerinize çok beğeniyorumKızlar tablodan da gördüğünüz üzere 33 haftada 10 kilo aldım. 10 kg altında bitiren arkadaşlar çok dikkat ediyordu, ben aşırı kasmadım. Abartı olmamak suretiyle ekmek de yedim, makarna da, tatlı da, dondurma da, gazoz da içtim. Zaten menülerimi yazıyorum. Yazmadığım günler de çok farklı bir şey olmadı. Onları da tüketmemiş olsaydım belki 10 kg altında olurdum. Sadede geleyim, bugün tam 3 senedir görüşmediğim bir arkadaşımla karşılaştık. Beni hamile olarak görünce şok oldu, haberi yokmuş. Kaç kilo aldığımı sordu. “Hala bıraktığım gibisin, göbeğini görmesem hamile olduğuna da 10 kilo aldığına da inanmazdım” dedi. Acayip motive oldum tabi... Ara ara etrafımdan da duyuyorum. Aynaya baktığımda çok bir değişiklik görmüyorum, hala hamilelik öncesi bedenimden giyiyorum, hatta hamilelik öncesi bluzlerimi/tişörtlerimi/geceliklerimi giyiyorum hala. Sadece iç çamaşırlarımı birer beden büyük giyiyorum artık. Herhalde ben aldığım kiloyu kendime almadım dimi? Biraz bunun rahatlığıyla yeme içmede kısıtlamadım kendimi ben.
Ama akşam yemeğin yok onun yerine tatlı varDün baya baya kaçırdım sanırım
Sabah
Sabah simit peynir zeytin salatalık domates yumurta
Ara
4 kare bitter çikolata 1 avuç ceviz
Öğlen
Yarım kase çorba 1 kase yoğurt şakşuka 2 dilim kepek ekmek
Ara
7 erik
Akşam
Çorba
4-5 kaşık un helvası
Ara
Kavun az yağlı patlamış Mısır
Umarım tüm kilolarımız süte dönüşür ve bizi terkederBen senin menülerinize çok beğeniyorum
Ben yazamıyorum çalıştığım için hemen hemen aynı ama benim çikolata tatlı kaçamaklarım daha fazla. Birde kilo olayı bana göre bünye ile alakalı, ewet herkes yediklerine dikkat etmeli ama vücut 4 kilo kadar süt üretimi için yağ depolar diye okumuştum bir yerde
Tebrik ediyorum seni maşallah paşayla sana
eder eder, siz çok istikrarlısınız. seviyorum bu grubu:)Umarım tüm kilolarımız süte dönüşür ve bizi terkeder
ne mutlu ödem atabiliyorsan, sabah sağlık ocağına gittim sırf ödem yüzündenKızlar suyu az içmişim Bi kaç gündür dün tartıya Bi çıktım 3 günde 1.8 kilo artmıştı 62 3olmuştu. Sonra 2 3 litre su içtim vücudum deli gibi ödem atti sabah tekrar tartıldım 60.9 a inmiş imcok şaşırdım bu derece olmasına
Akşamları Artık sadece çorba içmeye karar verdimAma akşam yemeğin yok onun yerine tatlı var☺ Çok kaçırmış olmazsın
Suan haftam küçük belki ondandır canım ödem berbat bişey oğlumda cok cektim ayagım 38 den 40 41 oldune mutlu ödem atabiliyorsan, sabah sağlık ocağına gittim sırf ödem yüzünden4 litreye yakın içiyorum, ama öyle 4 litre içmiş gibi tuvalete çıkmıyorum ve daha fazla şişiyorum. limonlu su mide yanması yüzünden 1 haftadır içemiyorum. ama akşam olunca ayaklarımı ve ellerimi tanımıyorum
heee ok, 28 den sonra görüşelim:)Suan haftam küçük belki ondandır canım ödem berbat bişey oğlumda cok cektim ayagım 38 den 40 41 oldu