Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Belki sütün yeterli geliyordur cnm. Mamayı azaltıp bi denesen. Çocuğun kilolu olması da iyi değil çünkü. Bakarsın mamadan da kurtulursun hem fena mı? Hadi inşallah

Kilosu iyiyse mamaya gerek yok.kademeli olarak kes bence mamayı.

Kızlar ya ben daha oğluma bişi almadım 5 adet zıbınla bi tane hastane çıkışı haricinde. Şurda doğuma 2,5 ay kaldı kızımdan bebek arabası, ateş ölçer, ana kucağı gibi eşyalar var ztn onlara gerek kalmıcak ama ne bileyim bi eksiklendim sanki. Sizler aldınız mı bişiler?

Yavaş yavaş hepsi alınır canım ben de Nisan gibi bitirdim her şeyi. Şükür şimdi kıyafetlerini yıkayıp doğum çantası hazırlamak kaldı geriye, haftaya da onu tamamlayacağım. Havalar sıcak artık dolaşamam dersen internetten halledersin bazı şeyleri,ya da hiç mağaza mağaza gezmeden direkt ebebek’e git orda her şey var :))

Sabah; 1 ince dilim kızarmış tam buğday ekmek, 1 yumurta, salatalık domates peynir bal, 1 bardak süt

Ara; 3 kayısı, 1 avuç kiraz

Öğle; dışardaydım. 1 ince lavaş et dürüm, 1 bardak ayran

Ara; 1 türk kahvesi

Akşam; 1 dilim tam buğday ekmek, 1 tabak menemen

Ara; 1 bardak süt. Belki biraz sonra 3-4 kayısı yerim.

Kızlar tablodan da gördüğünüz üzere 33 haftada 10 kilo aldım. 10 kg altında bitiren arkadaşlar çok dikkat ediyordu, ben aşırı kasmadım. Abartı olmamak suretiyle ekmek de yedim, makarna da, tatlı da, dondurma da, gazoz da içtim. Zaten menülerimi yazıyorum. Yazmadığım günler de çok farklı bir şey olmadı. Onları da tüketmemiş olsaydım belki 10 kg altında olurdum. Sadede geleyim, bugün tam 3 senedir görüşmediğim bir arkadaşımla karşılaştık. Beni hamile olarak görünce şok oldu, haberi yokmuş. Kaç kilo aldığımı sordu. “Hala bıraktığım gibisin, göbeğini görmesem hamile olduğuna da 10 kilo aldığına da inanmazdım” dedi. Acayip motive oldum tabi... Ara ara etrafımdan da duyuyorum. Aynaya baktığımda çok bir değişiklik görmüyorum, hala hamilelik öncesi bedenimden giyiyorum, hatta hamilelik öncesi bluzlerimi/tişörtlerimi/geceliklerimi giyiyorum hala. Sadece iç çamaşırlarımı birer beden büyük giyiyorum artık. Herhalde ben aldığım kiloyu kendime almadım dimi? Biraz bunun rahatlığıyla yeme içmede kısıtlamadım kendimi ben.

Ben senin menülerinize çok beğeniyorum
Ben yazamıyorum çalıştığım için hemen hemen aynı ama benim çikolata tatlı kaçamaklarım daha fazla. Birde kilo olayı bana göre bünye ile alakalı, ewet herkes yediklerine dikkat etmeli ama vücut 4 kilo kadar süt üretimi için yağ depolar diye okumuştum bir yerde
Tebrik ediyorum seni maşallah paşayla sana

Sabah :1 el kadar pide ile kaşarlı tost,çay
Ara : 1 tabaktan az erik-kiraz,süt,
Ara :3 lokma peynirli tost
İkindi: 6 adet kuru dolma yoğurtla
Akşam : 2 top Maraş usulü dondurma,5çilek,1 kayısı

Dün baya baya kaçırdım sanırım
Sabah
Sabah simit peynir zeytin salatalık domates yumurta
Ara
4 kare bitter çikolata 1 avuç ceviz
Öğlen
Yarım kase çorba 1 kase yoğurt şakşuka 2 dilim kepek ekmek
Ara
7 erik
Akşam
Çorba
4-5 kaşık un helvası
Ara
Kavun az yağlı patlamış Mısır

Ama akşam yemeğin yok onun yerine tatlı var Çok kaçırmış olmazsın

Umarım tüm kilolarımız süte dönüşür ve bizi terkeder

ne mutlu ödem atabiliyorsan, sabah sağlık ocağına gittim sırf ödem yüzünden 4 litreye yakın içiyorum, ama öyle 4 litre içmiş gibi tuvalete çıkmıyorum ve daha fazla şişiyorum. limonlu su mide yanması yüzünden 1 haftadır içemiyorum. ama akşam olunca ayaklarımı ve ellerimi tanımıyorum

Sabah: 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,7 zeytin,yarım domates,çay
Öğle: Bir porsiyon ızgara köfte,ayran,salata,iki dilim ekmek
Akşam: Bir tabak yeşil mercimek,bir kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı
Ara: Kayisi-erik

Dün menü yazmadim,evde eşim yoktu diye saçma ama kalorisiz beslenmistim

Selam arkadaslar. 22 haftalık gebeyim ben de. 5 kiloya yakın almısım dikkat etmeme ragmen
Sabahmlet-yeşillik salata-yarım domates-1 kk peynir-süt
Ara:2 ceviz
Öğle:bir kase yogurt içine 1 kayısı Bir muz
Aksam:z. Yagı taze fasulye domates salatası
Ara:1 yeşil elma
Hergün 3 lt su içiyorum ve sabah 1 dilim aksam 1 dilim olmak üzere 2 dilim tam bugday ekmeği
Rutşnim bu şekilde.
Arada 1 top kadar dondurma da yiyorum

Bende bugünü yazayım

Sabah
Yufka ekmek arasında peynir zeytin domates ve ayrıca yumurta

Ara öğün 4 kuru kayısı

Öğlen
1 koca kase ayran aşı çorbası
2 kaşık un helvası

Ara öğün muz

Akşam
Mercimek çorbası ve salata yapacağım

Suan haftam küçük belki ondandır canım ödem berbat bişey oğlumda cok cektim ayagım 38 den 40 41 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…