Cnm düZelttö şimdi gözümden kaçmış. Bir dahaki bildirminde adımı etiketleyebilirsen sevinirimArkadaşlar ben bildirim yapmstm ama guncellenmedi mi geçen hafta?
Doğumdan önce denenebilir diye düşündüm canım doğumdan sonra kokabilir dediğin gibi o kapaklardan alma imkanım yok şu anSogan da da bebis belki emmek istemeyebilir gibi geldi iyice yikamak lazim sanki kokusu tadi gitsin diye cok sık emmek isteyecek
Bende 1 haftalik bi surec icin 200tl bi kapaga veremem canim lansinoh falan biraz iyi geliyodu bana bide silikon olan koruycular var onlar da. Ayni isi gormezmi acabaDoğumdan önce denenebilir diye düşündüm canım doğumdan sonra kokabilir dediğin gibi o kapaklardan alma imkanım yok şu an
Beslenmistir canim kontrolun ne zamanKızlar 71 kg güncel kilom 33. Hafta biraz gitmiş bebeklerimi besleyemedim mi diye korktum kilo vermiş olsak da onlar benden beslenmiştir değil mipufboregi
Ayın 18 inde randevum var canım, kilo alıyorum bana dert almıyorum yine bana dert oldu ikiz olunca da tedirgin ediyor arada kilo farkı vs olmasın diye . İnşallah almışlardır onlarBeslenmistir canim kontrolun ne zaman
Korkma tatlım belki ödemin vardı o gitmiştir. Ben kilo verdiğim halde bebiş 2 hafta çnden gidiyordu boy kilo olarak geçen haftalarda. Aç aç gezmiyorsan sağlıklı besinler tüketyorsan korkmana gerek yok benceKızlar 71 kg güncel kilom 33. Hafta biraz gitmiş bebeklerimi besleyemedim mi diye korktum kilo vermiş olsak da onlar benden beslenmiştir değil mipufboregi
Selamlar kızlar,
pufboregi tartı yok burada tatil dönüşü tartılıcam artık beslenme düzenim kaçtı ama abartmadan yemeye çalışıyorum. İnşallah kilo almamışımdır
Tabi ki canım eline sağlıkCnm düZelttö şimdi gözümden kaçmış. Bir dahaki bildirminde adımı etiketleyebilirsen sevinirim ☺
Tatlim beni 66.7 olark revize edebilirmiyizGunaydin kizlsr
Bende 67 kg olarak guncel kilomu vereyim ve 10 kg hedefimin ustune ciktim cikicam cikicam derken