-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.701
supersin kuzum umarim ikimizinde durumu duzelir
bu bize hakmi yaaaa
aynen oyle kuzum
ama oda hafta sonu hafta ici herzaman sabah 8 aksam 10 calistigi icin bunlarin farkinda bile degil
yoksa onunda tahamulu yok birbirlerini yerler fazla biarada olduklarinda
kocamda olsa kendımı heba etmem olmayacak duaya amın denmez bastan olsun ne olacaksa bu hayat bana gore degıl su sartlarla ımkanalr duzelırse benım ıstedgm gbı bır hayat sunarsa bana ben anca o zaman bu adama katlanmaya calsrm
bu bize hakmi yaaaa
bu bize hakmi yaaaa
canm snn yapman gerken tek sey kvdeyi sallamamak bosver ne kdr takarsan o kdr üzerine glir he he de geç tatlım boşver eşinide zilveyle yola getir.. 1-2 uğrascan ama sonra rahatlıcaksın hem cok muhabet tez ayrılık getirir derler ne olacagı belli olmaz..belki eşin kızcak annesine...
oyy seni gözü kara seniiiii..pire için yorgan yakma canm..eşini al cık başka ewe ha eşinin işi olmadımı o zmn sen tek cık ewini bil..aile ile yaşamak zor insan yeri geliyo kendi ailesine bile kzıyor kii kv kple yaşamakk düşünemiyorm düşünmek de istemyirom
canm snn yapman gerken tek sey kvdeyi sallamamak bosver ne kdr takarsan o kdr üzerine glir he he de geç tatlım boşver eşinide zilveyle yola getir.. 1-2 uğrascan ama sonra rahatlıcaksın hem cok muhabet tez ayrılık getirir derler ne olacagı belli olmaz..belki eşin kızcak annesine...
oyy seni gözü kara seniiiii..pire için yorgan yakma canm..eşini al cık başka ewe ha eşinin işi olmadımı o zmn sen tek cık ewini bil..aile ile yaşamak zor insan yeri geliyo kendi ailesine bile kzıyor kii kv kple yaşamakk düşünemiyorm düşünmek de istemyirom
kızlar size bi haberim var burda mısınız :26:
Kızlar size bi haberim var burda mısınız :26:
ben burdayım canım hayırdır?
Biri silik diğeri negatif çıktı testlerin canım ne demek acaba :26: silik olan erken gebelik testiydi
biri silik diğeri negatif çıktı testlerin canım ne demek acaba :26: Silik olan erken gebelik testiydi
bence hamilesinnnnnnnnndaha ne olsun
canım testde bu sekılde bır sonuc varsa bence hemen gıdıp bır kan tahlılıyle sonucu netlestıre bılırsın? Olma ıhtımalı var kesın sonuc kan tahlılıdır erken ogrenmek ıcın
ya çok heyecanlandım ama diğeri de negatif pazartesiye kadar gidemem kuzular teste ama dayanamadım iki test aldım yaptım bi de sabah idrarıyla daha net diyolar onu da mı yapsam sabredemiyorum uff ya çok heyecanlı
Sabah ıdrarı daha etkılı oluyormus bende oyle bılıyorum
canım hıc gerek yok beklemene acıle gıt yaparlar
Pazartesi İzmire dönüyorum cicim ondan burda yaptıramam bi de sabah denicem onda da silik çıkarsa ufaktan dans etmeye başlayabilirim
Ya çok heyecanlandım ama diğeri de negatif pazartesiye kadar gidemem kuzular teste ama dayanamadım iki test aldım yaptım bi de sabah idrarıyla daha net diyolar onu da mı yapsam sabredemiyorum uff ya çok heyecanlı
VALAL CANIM BOYEL TEST ALMAYA GIT GEL FALAN KESIN SONUCU ALMAK ICIN DAHA IYI BIR FIRSAT AMA ASEN BILIRSIN HAYIRLI OLSUN BEBISIMIZ INSALALH