Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
supersin kuzum umarim ikimizinde durumu duzelir
bu bize hakmi yaaaa

sımdı annmlede konustum boyel boyle olmazs ayrılcam faaln fılan dedım ıste bır gelsın gıdın bas basa kalın kavga etme ama sakın dedı anlat derdını anlar ıste senı sevıyo faaln fılan bılmem ne kaybettgm hıc brsy yok o yuzden kendıme sıkıntı yapmyrm onunda yok dedı o zamna kendı bılır anne dedım kapattım bakalım glsın artık ya ne olacak ne bıtecek cok merak edıyorum

aynen oyle kuzum
ama oda hafta sonu hafta ici herzaman sabah 8 aksam 10 calistigi icin bunlarin farkinda bile degil
yoksa onunda tahamulu yok birbirlerini yerler fazla biarada olduklarinda

canm snn yapman gerken tek sey kvdeyi sallamamak bosver ne kdr takarsan o kdr üzerine glir he he de geç tatlım boşver eşinide zilveyle yola getir.. 1-2 uğrascan ama sonra rahatlıcaksın hem cok muhabet tez ayrılık getirir derler ne olacagı belli olmaz..belki eşin kızcak annesine...

oyy seni gözü kara seniiiii..pire için yorgan yakma canm..eşini al cık başka ewe ha eşinin işi olmadımı o zmn sen tek cık ewini bil..aile ile yaşamak zor insan yeri geliyo kendi ailesine bile kzıyor kii kv kple yaşamakk düşünemiyorm düşünmek de istemyirom

yakarım canım cok gozum kara benım ınan bu kadar olmaz bır ınsanda sınır ve gurur aman allah tepelerınden baksın onların

aynı fıkırdeyım bzayrılamayız sneın ıcın en önemlisi bu eşinle bol bol cılvelees bak o zaman kendısı gelmesınler dıye ugrasacak emınım buna aynen canım cok muhabbet tez ayrılık getırı lafı cok dogru cunku ben o noktadayım

biri silik diğeri negatif çıktı testlerin canım ne demek acaba :26: Silik olan erken gebelik testiydi

canım testde bu sekılde bır sonuc varsa bence hemen gıdıp bır kan tahlılıyle sonucu netlestıre bılırsın? Olma ıhtımalı var kesın sonuc kan tahlılıdır erken ogrenmek ıcın

bence hamilesinnnnnnnnn daha ne olsun

canım testde bu sekılde bır sonuc varsa bence hemen gıdıp bır kan tahlılıyle sonucu netlestıre bılırsın? Olma ıhtımalı var kesın sonuc kan tahlılıdır erken ogrenmek ıcın

Ya çok heyecanlandım ama diğeri de negatif pazartesiye kadar gidemem kuzular teste ama dayanamadım iki test aldım yaptım bi de sabah idrarıyla daha net diyolar onu da mı yapsam sabredemiyorum uff ya çok heyecanlı

Ya çok heyecanlandım ama diğeri de negatif pazartesiye kadar gidemem kuzular teste ama dayanamadım iki test aldım yaptım bi de sabah idrarıyla daha net diyolar onu da mı yapsam sabredemiyorum uff ya çok heyecanlı

aynen bence de yarın bi daha dene ilk idrarla yine silik de olsa çıkarsa hmilesindir bence darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…