kızlaaarr her gün yeni kişisel uyku rekorumu kırıyorum
bugünde 2 ye doğru kalktık vee kahvaltısıydı 10 sayfa yazısıydı
lıntısıydı derken ancak yazabiliyorummm
sabah da çok konuşuyosunuz siz yahuu
günaydın devacım ama tünaydın hatta iyi akşamlar
elloşş bişey farkettim kendince kafanda bişeyleri büyütürsen ve set çekersen kesinlikle mutsuz oluyosun
görende dünyanın sırrını çözdüm sanır
araları bozmadan zamanı uzatıyorum haftada 1 e düşüremesemde 5 günde 1 e indirdim gidip gelmeyi
dün kv yi ben kendi isteğimle dışarı çıkardım o da mutlu oldu sevindi baya çünkü evde baya bunalmıştı
allah bozmasın aramızı diğer kızlarında inşallahh bu şekilde olurr
bende işe başlarsam kocişin doğum günü için para biriktirip alabilirim foto makinee
çok güzel hediye bence
ben annemden debiliyorum tatlım altlı üstlü oturmanın ne kadar kötü olduğunu insan ister istemez yüz göz oluyo :26:
en azından yan apartman yada aynı sokakta başka bi daire yi eşine kabul ettiremez misin :26:
hem yakın olur ama dip dibe olmaz en azından:26: bence çok uzağa gitmeyi unut baştan kabul ettiğin için eşin kabul etmez ama en azından başka apartmanı bi ihtimal kabul edebilir diye düşünüyorum:26:
ayrıca ne o nispet yapar ki oğlum benim çorbamdan iç ne demek yahu
bildiğin savaş açıyo sana
ben olsam derdim anne benimde var çorbam diye laf arasında
aslında eşin iki tarafı mutlu etmeye çalışıyo ama bu durum sizin daha çok aleyhinize dönüyo yıllar geçsede sen yapılanları unutmayacağın gibi iyice bileneceksin onlara karşı
ve her hareketleri batacak
allah kolaylık versin tatlım ama ilk önce kaleyi içten fethet ve eşine mesela annesi yüzünden değilde evden bahane vererek ayrılmaya çalış ne bileyim dubleks ev zor temizleniyo in çık yoruluyorum ısınma işi sıkıntılı gibi normal eve çıkalım felan desen mesela:26:
tatlım sallamamakla en iyisini yapıyosun bence çünkü salladıkça dertler kesinlikle çoğalıyo ve kendine bi meşgale bulmana çok sevindim
bencede kızların dediği gibi sen eşyalarıma elleme dediğin için katlamamıştır yoksa herkesinkini katlayıp seninkini katlamamasının absürt olacağının farkına varırdı koca kadın:26:
anommm tatlımm bir an önce git yahu hastaneye meraktan çatlıcaz valaaa