- 24 Eylül 2018
- 99.183
- 296.293
- 698
Nasılsın aşkom?canısı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın aşkom?canısı![]()
Çok şükür aşkom ,sen nasılsınNasılsın aşkom?![]()
Hep iyi ol inşallahBen de iyiyim aşkom![]()
Helal olsun işte kukrisko farkıBu gün tarif alıp yarın yapacağım tembeller utanır mı bilmem![]()
Değil mi sosyalcim önce tarif bulayım da durHelal olsun işte kukrisko farkı![]()
![]()
![]()
Ooo tarif nevosta dolu kukrisim sen üzülmeDeğil mi sosyalcim önce tarif bulayım da dur![]()
İyiyim şükür sen nasılsınSağol canom
Nasılsın![]()
Ben de iyiyim ,şükürİyiyim şükür sen nasılsın![]()
Kır çiçeğim seni pek özledim.Bu gün tarif alıp yarın yapacağım tembeller utanır mı bilmem![]()
Kuşum sen nerdesin yaKır çiçeğim seni pek özledim.![]()
Hiç sorma replikler öksüz kaldı agshshsj Eskiden arada bir banlanırdım, şimdi arada bir banlanmıyorum. Di miKuşum sen nerdesin yaakşam ben de seni andım içimden senin beni anlayabileceğin bir aşkı memnu repliği ile espri yaptım akşam üstü de
![]()
Evet değişik bi renk.Güle güle kullan Seda mor renk bereket getirir derler hadi bakalım
Bize de sürpriz oluyor seni bansiz görmekHiç sorma replikler öksüz kaldı agshshsj Eskiden arada bir banlanırdım, şimdi arada bir banlanmıyorum. Di miJenna16
![]()
Sürprizleri severim. Maceralı oluyor.Bize de sürpriz oluyor seni bansiz görmek![]()
![]()
Hayat sürprizlerle dolu be kuşumSürprizleri severim. Maceralı oluyor.![]()
Güle güle kullan. Bu özel günlerde hediye aldırmayı nasıl beceriyorsunuz?deynepnaz eşimin asıl doğum günü hediyesi bugün geldi.
Para cüzdanı ve kolye imiş.
Seda isimli bana parfüm demişti beni geçiştirmiş
Asıl süpriz bozulmasın diye.şaşırdım