- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.741
bırsey olmadı hayatım sıkıntı orda bosanmak ıstedgmı belırttım ya bu ıs olur ya bu ıs bıter yazdım kesın ve net
ama devacım biraz daha pozitif düşünsen ?...şu an sinirlisinn
yanlışlıkla yapmayı deniyim dicem ama o nasıl olucaksaaaDoğru diyosun gerçi şak diye de hamile kalınmıyo yıllarca uğraşanlar var ya :26: Ama kimi de var ilk korunmasız ilişkisinde kalıveriyo ya ilginç isteyince olmuyo istemeyince geliyo yaramaz şeyben de yanlışlıkla korunamadım
Evet canım :44:
24 yaşındayım canım evet geçen ay karar verdik inşallah olur bakalım kısmetben geldim herkes sustu ama
gel gel kaynaşalım tatlım
bebiş istiyomuşsun sanırımmmkaç yaşındasın tatlımm
Ooo kızlar bır saat kaybolduk dunyayaı yazmıssınız gene okuya okuya geldım bebıs ısteyenlere allah hayırlı bebıs versın ınsallah benımde kafa cok karısık esıme mesaj attım bu ev ısı olmazsa bırbırımızı daha fazla yıpratmayalım faaln dedım kendı aılemle bu konuyu konustgmu soyledım kendımı cok sartladım dedım evımız olunca mutlu olagma ınnyrm dedım bırde sen askere gıdersen ben o zaman naparım bır basım afalanyazdım yazdımda yazdım geldgnde bazı konular netlıge kavussun falan dedım kı ben hayatında olmasam bıle bır baska olursa bu kadadr umursamaz davranmayın dedım davranırsan bır arpa boyu yol katedemezsın dedım ben senı en yukarıya cıkarabılecek bır kadındım ama anlamadın falan yazdım vs vs yazdımda yazdım anlayaacagınız
hıc elle tutulur bırsey goremıyrm artık ortada cok umudumu kaybettım :18: Cok huzursuzum ıkı gundur uyuyamyrm sabah bahsetmıstım belkı oklumussundur ıse gelmek ıcın erken cıkıyorum ordan cok huzurrsuzum eve gıdesım yok ısde yatmayı bıle dusunuyorum kımsenın yuzunu gormek ıstemyrm artık aılesnın yanı benm uykulkarım kacarken onların rahat rahat fosur fosur yuyumalarına vs cok fazla sınır oluyrm
bırsey olmadı hayatım sıkıntı orda bosanmak ıstedgmı belırttım ya bu ıs olur ya bu ıs bıter yazdım kesın ve net
yanlışlıkla yapmayı deniyim dicem ama o nasıl olucaksaaa
24 yaşındayım canım evet geçen ay karar verdik inşallah olur bakalım kısmetSen kaç yaşındasın bebiş düşünceniz var mı?
Devacım bence kendini boşanıcaz diye şartlandırma bekle eşin gelsin konuşursunuz başbaşa baktın olmuyo anlaşmaya gelmiyo o zmaan boşanmak istediğini söylersin. Evliliklerin ilk ayları çok tehlikeli derler o yüzden dilerim çabucak atlatırsınz bu zor günleri. Kolay değil biliyorum ben kv ile aynı apartmandayım ona bile katlanamıyorum sen aynı evi paylaşıyosun rabbim kolaylık versin.
hıc elle tutulur bırsey goremıyrm artık ortada cok umudumu kaybettım :18: Cok huzursuzum ıkı gundur uyuyamyrm sabah bahsetmıstım belkı oklumussundur ıse gelmek ıcın erken cıkıyorum ordan cok huzurrsuzum eve gıdesım yok ısde yatmayı bıle dusunuyorum kımsenın yuzunu gormek ıstemyrm artık aılesnın yanı benm uykulkarım kacarken onların rahat rahat fosur fosur yuyumalarına vs cok fazla sınır oluyrm
evet canım okudum sabah da konuştuk.. Ama az kaldı eşinin gelmesine o bi gelsin oturup yüzyüzze konuşun böyle mesajlar atıp onu da üzme bence canım olur muuu
ben ona boyle seyler soyledıysem artık bnde bırseyler bıtmek uzere bu evlılıgı sen kurtara bılırsın dedım belkı aılenın yuzunden senden ayrı kalmayı bıle goze almıs olablrm ama senı sevdgm kadar kendımıde sevmek zorundayım artık dedım
ben cok ıyı bıle dayandım canım artık hersey ona baglı sevıyorsa yapacak bnı yanında ıstıyrsa bır durtecek ama olmuyorsa da yıpratmanın anlamı var mı bırbırını cok uzulyrm ona boyel brsy nasıl dedım dıye ama tak ettı artık canıma sebep olanlarıda goreecegızböyle fevri davranma canım eşinden soğutma kendini. Severek evlenmedin mi evlenirken hayaller kurmadın mı?
O hayallerinden bu kadar çabuk vazgeçmek yanlış bence. Evlilik zor bir şey yürütmek çok zor gerçekten sevgiliyken, nişanlıyken olduğu gibi olmuyor hiç birşey. Kv kp falan onlar onun annesi babası senin bir anda aileni bırakıp onların yanına yerleşmen yeni bir düzen eşinin uzakta olması falan mutlakaki kötü etkiliyordur seni ama biraz kafanı dağıtacak şeyler bul bence kendine. Bende sorunlar yaşadım bende kv ile oturuyorum görümcem var yanımızda mesela ama söyleye söyleye çözüyoruz bazı şeyleri. Mesela ben eşimin sara hastası olduğunu bilmeyerek evlendim daha iki haftalık evliyken gözümün önünde nöbet geçirene kadar bilmiyordum ve hayatımın yıkımıydı. Mesela ailemle bu konuyu hala paylaşmadım ne kadar içim içimi yesede anneme babama söyleyip onlarında üzülmesini istemedim. Belki benim yaşadığımı bir gün onlarda yaşayacaklar ama çok üzüleceklerini bildiğim bir şeyi bile bile onlarla paylaşamıyorum işte
Bende çocuk doğurmaktan korkuyorum mesela ya çocuklarımda sara hastası olursa diye
bana söylemediği için benden sakladığı için çok kzıdım kırıldım bana güvenmediği ondan vazgeçeceğimi düşündüğü için söylemediği barizdi çünkü. Ama yinede nöbet geçirdikten sonraki o hali o halindeyken bile bana olan sevgisini gzlerinin içine bakınca görebilmiştim ben. şimdi artık alıştım gibi bazen sorguluyorum ama onunrahatsız olmayacağı şekilde davranıyorum. Akşamalrı erken uyuyoruz, gürültülü ortamlara girmiyoruz, sinir stres yaptırmıyoruz gibii gibii yani.
ben cok ıyı bıle dayandım canım artık hersey ona baglı sevıyorsa yapacak bnı yanında ıstıyrsa bır durtecek ama olmuyorsa da yıpratmanın anlamı var mı bırbırını cok uzulyrm ona boyel brsy nasıl dedım dıye ama tak ettı artık canıma sebep olanlarıda goreecegız
bende sinir olurdum helede eşimin bana yıllarca yalan söylemiş olduğu aklıma geldikçe delirirdim. Son 1 aydır düzenli uyuyabiliyorum her an sanki tekrar nöbet geçirecekmiş gibi yaşayıp sürekli onu kontrol ediyordum. Gece uyurken kımıldasa hemen fırlıyordum. Tuvalete gitmek için kalksa bende peşine takılıyordum ve çok kızıyordum ona uykularımın kaçmasının tek nedeni olmasına ama artık alıştım galiba. Bilmiyorum yani ömür boyu böyle yaşayamazdım sonuçta kabullendim.
ahhh yaa cok fena oldum okuuyunca :26: gerçekten zor bi durum yani evliliğin ilk zamanlarında senden gizlediği bi şeyi öğreniyosun. yaptıgı yanlış evet ama bi yanımda onun açısından bakınca ne biliyim içim cız etti seni kaybedeceğini düşündü belli ki ve söyleyemedi allah şifa versin. artık sara bildiğim kadarıyla ilaçla kontrol edilebiliyo ışık ses falan tetikliyo diye biliyorum hoş siz benden daha çok biliyosunuzdur inşallah mutluluğunuz daim olurböyle fevri davranma canım eşinden soğutma kendini. severek evlenmedin mi evlenirken hayaller kurmadın mı?
o hayallerinden bu kadar çabuk vazgeçmek yanlış bence. evlilik zor bir şey yürütmek çok zor gerçekten sevgiliyken, nişanlıyken olduğu gibi olmuyor hiç birşey. Kv kp falan onlar onun annesi babası senin bir anda aileni bırakıp onların yanına yerleşmen yeni bir düzen eşinin uzakta olması falan mutlakaki kötü etkiliyordur seni ama biraz kafanı dağıtacak şeyler bul bence kendine. bende sorunlar yaşadım bende kv ile oturuyorum görümcem var yanımızda mesela ama söyleye söyleye çözüyoruz bazı şeyleri. mesela ben eşimin sara hastası olduğunu bilmeyerek evlendim daha iki haftalık evliyken gözümün önünde nöbet geçirene kadar bilmiyordum ve hayatımın yıkımıydı. mesela ailemle bu konuyu hala paylaşmadım ne kadar içim içimi yesede anneme babama söyleyip onlarında üzülmesini istemedim. belki benim yaşadığımı bir gün onlarda yaşayacaklar ama çok üzüleceklerini bildiğim bir şeyi bile bile onlarla paylaşamıyorum işte
bende çocuk doğurmaktan korkuyorum mesela ya çocuklarımda sara hastası olursa diye
bana söylemediği için benden sakladığı için çok kzıdım kırıldım bana güvenmediği ondan vazgeçeceğimi düşündüğü için söylemediği barizdi çünkü. ama yinede nöbet geçirdikten sonraki o hali o halindeyken bile bana olan sevgisini gzlerinin içine bakınca görebilmiştim ben. şimdi artık alıştım gibi bazen sorguluyorum ama onunrahatsız olmayacağı şekilde davranıyorum. akşamalrı erken uyuyoruz, gürültülü ortamlara girmiyoruz, sinir stres yaptırmıyoruz gibii gibii yani.
aynen canım kayıs koptu bende emınım oda orda attıgım mesajları gorunce aglıyodur ama uzgunum cunku cok huzursuz ve mutsuzum cekemeıyrm artık kesın ve net aynen su cumlelerı kurdum ben olmasamda baskası olsa bıle artık sorumluluklarınızı bılın ve bır ınsanın daha hayatını kararatmayın ne hayallerle evlenıyo ınsan dedım
tatlım biraz sabret derim ben gelsin öyle .. Bak inanki sende mantıklı düşününce benimle aynı kanıya varcaksın.. Birazz sakin ol şimdi.. Bu günü atlat eşine de msjlar atıp durma.. Biraz bekle. Yatış sonra konuşursunuz gelince devacım..
peki bundan sonra eşin olmadan daha mutlu bir hayat süreceğine emin misin?
herkese iyi akşamlar kızlar.. Ben eve geçicem devacım konuşuruz öptüm
ahhh yaa cok fena oldum okuuyunca :26: Gerçekten zor bi durum yani evliliğin ilk zamanlarında senden gizlediği bi şeyi öğreniyosun. Yaptıgı yanlış evet ama bi yanımda onun açısından bakınca ne biliyim içim cız etti seni kaybedeceğini düşündü belli ki ve söyleyemedi allah şifa versin. Artık sara bildiğim kadarıyla ilaçla kontrol edilebiliyo ışık ses falan tetikliyo diye biliyorum hoş siz benden daha çok biliyosunuzdur inşallah mutluluğunuz daim olurBi de benim kv görse ya da bilse kıskanırdı heralde kadın yıkandığımı görünce kuduruyo Değil duştan beraber çıktığımızı görecek
Canım yaa sen de çok üzülüyosun ama kim bilir nasıl kahroluyodur adam oralarda bak sen eşine oynamalısın bence tabiki yaşadıklarını bilmeli ama boşanıcam falan demekle olmazzz onlarsız sadece size ait bi evde yaşayacağınız mutlu günlere onu inandırmalısın gelince oturun konusun cilve naz avcunun içine al bi şekilde bi sürü kadın öyle yapıyo eşini yatakta ikna ediyo ne istiyorsa savaşta her yol mübahtır
canım ben cok el bebek gul bebek buyutuldumannem bıle sen nasıl dayanyrsun dedıgı zaman oldu ama kesınlıkle benı bu kararda onlar etkılemıyo ben bır anda evlenmeye karar verdım bır anda da bırakrm o yuzden bılmyrm bes sene dıle kolay 18 -19 yasndydm daha bır gun deselerdı boyle dusuneceksın ondan ayrılmayı vs kesınlıkle ınanmazdım
Biri silik diğeri negatif çıktı testlerin canım ne demek acaba :26: silik olan erken gebelik testiydi