Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlaaarr her gün yeni kişisel uyku rekorumu kırıyorum
bugünde 2 ye doğru kalktık vee kahvaltısıydı 10 sayfa yazısıydı lıntısıydı derken ancak yazabiliyorummm
sabah da çok konuşuyosunuz siz yahuu
günaydın devacım ama tünaydın hatta iyi akşamlar

elloşş bişey farkettim kendince kafanda bişeyleri büyütürsen ve set çekersen kesinlikle mutsuz oluyosun görende dünyanın sırrını çözdüm sanır araları bozmadan zamanı uzatıyorum haftada 1 e düşüremesemde 5 günde 1 e indirdim gidip gelmeyi
dün kv yi ben kendi isteğimle dışarı çıkardım o da mutlu oldu sevindi baya çünkü evde baya bunalmıştı
allah bozmasın aramızı diğer kızlarında inşallahh bu şekilde olurr

bende işe başlarsam kocişin doğum günü için para biriktirip alabilirim foto makinee çok güzel hediye bence

ben annemden debiliyorum tatlım altlı üstlü oturmanın ne kadar kötü olduğunu insan ister istemez yüz göz oluyo :26:
en azından yan apartman yada aynı sokakta başka bi daire yi eşine kabul ettiremez misin :26:
hem yakın olur ama dip dibe olmaz en azından:26: bence çok uzağa gitmeyi unut baştan kabul ettiğin için eşin kabul etmez ama en azından başka apartmanı bi ihtimal kabul edebilir diye düşünüyorum:26:
ayrıca ne o nispet yapar ki oğlum benim çorbamdan iç ne demek yahu bildiğin savaş açıyo sana
ben olsam derdim anne benimde var çorbam diye laf arasında
aslında eşin iki tarafı mutlu etmeye çalışıyo ama bu durum sizin daha çok aleyhinize dönüyo yıllar geçsede sen yapılanları unutmayacağın gibi iyice bileneceksin onlara karşı ve her hareketleri batacak
allah kolaylık versin tatlım ama ilk önce kaleyi içten fethet ve eşine mesela annesi yüzünden değilde evden bahane vererek ayrılmaya çalış ne bileyim dubleks ev zor temizleniyo in çık yoruluyorum ısınma işi sıkıntılı gibi normal eve çıkalım felan desen mesela:26:

tatlım sallamamakla en iyisini yapıyosun bence çünkü salladıkça dertler kesinlikle çoğalıyo ve kendine bi meşgale bulmana çok sevindim
bencede kızların dediği gibi sen eşyalarıma elleme dediğin için katlamamıştır yoksa herkesinkini katlayıp seninkini katlamamasının absürt olacağının farkına varırdı koca kadın:26:
Biri silik diğeri negatif çıktı testlerin canım ne demek acaba :26: silik olan erken gebelik testiydi

anommm tatlımm bir an önce git yahu hastaneye meraktan çatlıcaz valaaa

Amin canım isteyen herkese nasip olsun sen de çok yeniymişsin daha hemen başladınız mı çalışmalara

geçen ay denedik ilk defa bu ay da denicez bakalım erken değil yaa anca olur diye düşünüyorum bakıyorum etrafımdaki insanlara artık hamile kalmak o kadar kolay değil maalesef yediğimiz her şey hormonlu bilmem neli. diyosun ki yeşillik yiyim sağlıklı ama bi bakıyosun maydonoz kafam kadar olmuş bahçe maydonozuyla alakası yok. o yüzden ilk 3 ay korunduk diye pişmanım bile

tatlımmm pazartesiiiiiii

Doğru diyosun gerçi şak diye de hamile kalınmıyo yıllarca uğraşanlar var ya :26: Ama kimi de var ilk korunmasız ilişkisinde kalıveriyo ya ilginç isteyince olmuyo istemeyince geliyo yaramaz şey ben de yanlışlıkla korunamadım

canm merhaba yaptında ıkıncı cızgı sılıkmı cıktı

Evet canım :44:

oyle olunca var dıolar demekkı cok yenı daha ki cızgı silik cıkmıs hayırlı olsun cnm sımdıden ınsallah terslık olmaz :))) ama sen genede git doktora kandada baktır

GES'cim seninkini alıntılamadım artık konu aynı nede olsa
ben ona çarşaflarımızı değiştirme demiştim biliyorsunuzki ben işteyken kendi kafasına göre odamıza girip çarşaflarımızı değiştiriyordu ayy şimdi o günlerimi hatırlayınca sinir olmam gerekirken kahkaha atasım geliyor ne oldu bana böyle ya
neyse işte bir baktım benimkiler öylece duruyor hoş o katlasada ben tkrar katlıyorum çünkü kendi düzenim farklı yapacak bir şey yok belkide o yüzden sallamamışımdır

neyse işte bu ay bir aksilik çıkmazsa Mersin'e gidecek yuppiiee

bu arada iyikide görümcem var ya onunla çok eğleniyoruz.
sonra kv geçenlerde dediki torunum olursa ben kendi odamı torunuma vericem ona yatak alacağız dolap alacağız sizin odanıza daha yakın orası ben diğer küçük odada yatarım dedi ben tabi şaştım kaldım

galiba artık alışıyoruz birlikte aynı evde yaşamaya. valla hiç utanmadan kocamla duşa girmeye başladım hihiii ama kocacım kendisi yaptı yoksa ben kendim hayatta gidemezdim.

ehlyet bitince ne yapacağım bakalım kpss diyorum ama o da çok zor yaa matematik özürlüsüyüm

Ooo kızlar bır saat kaybolduk dunyayaı yazmıssınız gene okuya okuya geldım bebıs ısteyenlere allah hayırlı bebıs versın ınsallah benımde kafa cok karısık esıme mesaj attım bu ev ısı olmazsa bırbırımızı daha fazla yıpratmayalım faaln dedım kendı aılemle bu konuyu konustgmu soyledım kendımı cok sartladım dedım evımız olunca mutlu olagma ınnyrm dedım bırde sen askere gıdersen ben o zaman naparım bır basım afalanyazdım yazdımda yazdım geldgnde bazı konular netlıge kavussun falan dedım kı ben hayatında olmasam bıle bır baska olursa bu kadadr umursamaz davranmayın dedım davranırsan bır arpa boyu yol katedemezsın dedım ben senı en yukarıya cıkarabılecek bır kadındım ama anlamadın falan yazdım vs vs yazdımda yazdım anlayaacagınız

devaa neler oldu kız yine.. nelere içlendin

tatlımmm pazartesiiiiiii

ay hadi bakalım yahuuu:18::18::18:
merhabaa kızlarrr :79::79:
hoşgeldin tatlış

olleeyyy gitsin tatlışkommmm ohhh karı koca keyfinizi yaşarsınızz gelsin duşlarrr gitsin yatakta kahvaltı
bu arada uhuuuuuuu bu arada kv nin suratı nasıl oluyoo siz duştayken yani çıkınca
kv nin odayı verme meselesine de sevindimm bencede alışıyosunuz tatlım
çok fazla olaylara ön yargılı davranmamak gerek sanırım yaa mutluluk ondan sonra geliyo zaten
kpss imkanın varsa çalış tatlım seçimler felan vaarr

valla canım biz duştayken onun yüzünü göremiyorum ama çıktıktan sonra mutlu olduğunu görüyorum

eşim'in rahatsızlığını hatırlıyor musunuz bilmiyorum sara hastası benim eşim hani evlenen kadar bilmiyordumda evlendikten sonra öğrenmiştim

galiba o yüzden oğlunu mutlu görmek kv'nin hoşuna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…