Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
benimkide cocuk istiyo ama ona cocuk felan yok valla bu durumdayken
kendim harab oldugum yetmemis gibi bide yavrumu harab edemem valla
durumlar duzelene kadar boyle

of basim catliyo olcem gitcem kahrimdan valla cok keyifsizim ya..of..

aynen canım bız ıkı dertlı bıraz beklemelıyız ya tatlıma noldu uyu bıraz gece r karanlık bır odada ıyı gelır

Canım bana uzak bır uc sene cocugu bu zorluklarla bu stresle sınır hastası ederım kı gergınlık cocugada yansıyo o yuzden gerek yok bence suanda kendı adıma

gercekten ikinizde haklısınız durumunuz birbirinden kötü..deva yine biraz şanslı tasınma ihtimalı var...bizayrılamayız sizin yokmu tasınma ihtimaliniz ew yapılcak fln dedın ama kvlerin ewimi hepinizmi taşıncanızz???

aynen canım bız ıkı dertlı bıraz beklemelıyız ya tatlıma noldu uyu bıraz gece r karanlık bır odada ıyı gelır

valla tatlim ya.. bu sekilde kesinlikle cocuk felan olmaz yani..
nebilim bebegim ya sinirim bozuldu kendi annemle konustum oda sinirimi bozdu..
hersey b... gidiyo bugun hic modumda degilim biktim usandim..
esime msj attim tum gun uyicam ii degilim diye
yat tabi askm dinlen dedi sagolsun
kapiyi calan kimseye acmicam! yataktan cikmicak tum gun banane..

hoşgeldin canmm şükür kavusturanaaa... valla cok boşluyorsunuzzz küscem sizee

bn özetliğimmm herzmnki gibii kvler..ve sinir bozucu hareketleri birde aynaya yazı yazma olayları var canlarım..

küsme bizeee
dün akşam 9gibi tv karşısında uyuyakalmışız eşimle 11 de bi gözümüzü açtık dedik yatağımızda devam edelim uykuya kaldığımız yerden...tam 12 saat uyumuşuz bomba gibiyim bugün
prenseees ne zaman test yapıcaksınnn..biz geçen y aynıa nda regl olmuştuk senle az kaldııı

sağol devacım hamiş değilim ama aklımda bulunsun...
gerçi bitki çayı içmem ben de belki hamişken canım çeker

devacım eline sağlık hamişliği düşünen isteyen biri olarak kaydettim pc ye hemen inşallah bu ay müjdeli haberi alırım

tospacım inşallah bebişin gelir bu ay

inşallah canım hıc tahammulum kalmadı artık ınan bazen sınır den artık beynım catlayacak gıbı hıssedıyorum ınsalalh hayırlısı olur kızlar hemen sızınle paylasacagım evıme bır gecım resımlerı vs atarım allahım o gunlerı gorecek mıyım ya sankı ımkansız mıs gıbı gelıyo bana

yok canim ya nerdeee
gecen iste konuyu bebekten actim
bebek istiyorum dedi
tamam ama tasiniriz ozaman burda oda yok dedim
bizim odaya aliriz ben tasinamam tasinirsak annemlerde tasinmasi lazim diyo
hic ihtimal vermiyo yani
ozaman bebekde yok kusura bakma dedim
apartman yapilinca kayinvaldelerimde oraya gecicek en az bi kac kat olmasi lazim aramizda ama..
gelecegime bile umutla bakamiyorum ise bak ya
kendi sucum bastan kabul etmemeliydim
nerden bilim bunlarin boyle anlayissiz oldugunu..

bırtanem ya bosver acma vallahı bnmde oyle b.. sarmıs durumdayım hayatı hayırlısı olsun canım senı ben cok ıyı anlyrm karısmak ıstemem ama bence sende cocuk olayını bır dusun cunku bız bu kadar kavga gurultu ıcınde kendı adıma konusım ıyı bır anne olacıgma ınanmıyorum kı esım gelmesı yaklastı dıye dogum kontol hapına basladım o kadar kesın cozumler arıyorum bu konuyla ılgılı herkes ıster ama ıımkanlar dogrultusunda ben cocuguma ıyı bır anne olamazsam cocugum ıyı bır hayat veremezsem kahrolurum

merhaba kızlarrr nasılsınız bakalım?
benim nedense anlatacak bir şeyim yok bu ara
sanırım ehliyet kursuna gidiyorum diye eve gitmem 9'u buluyor evde kaynanamın bir şeyini göremiyorum ondan
sadece dün yıkanan çamaşırları katlamış ama benimkileri katlamamıştı ona sinir oldum.
kızının oğlunun kendininkileri katlamış ama benimkiler katlanmamıştı neden böe bir şey yaptığını sorgulamadım sallamıyorum artık

ah canım benım ah guzel arkadasım keske zaten o evet dedıgımız gun bunların olabılecegını dusunseydık su durumda olmazdık sevdıgımız ınsanlar ıcın nelere gogus gerdık nelerle bogustuk durduk offf keske zaman gerı gelse o nısandan once ayrıldgımda hıc barısıp basımı belaya sokmazdım

sen gelınsın sekerım ama benımkı yapıyo eve gıdıyorum sofra hazır camasır bulasık ızınlıyken elımı surerım yapıyo hakkını yıyemem kp ky ceksemıs zaten ınan ben bu kadar uzulmezdım ama ıs adamda bıtıyo su ara cok fazla empatı yapıyorum kp yaapmıyrm cunku onunla empatı yaapacgım bı noktam kalamdı artık uzulerek ky anlamaya calsyrm adam umursamaz ıckıcı oyle adama para mı yetısır dun dedı kızım ıstersen gel gdlm buzdolabı bakalım bnde hersyn bır anda olmasını ıstedgm ıcın kabul etmedım falan hem nereye koyacagız dıye ufak yollu lafımıda sokusturdum ama kadına uzuluyrm ya ben olsam bogardım oyle adamı hasta bakacagım ıyılık yapacagım ıcınce bnm anama bana kufur edecek falan onunda ısı cok zor ama sabır tası gıbı kadın

Son düzenleme:
bırde ben bıraz demeyım byag bır cımrıyımdır o yuzdende bu konulara cok fazla takılıyorum

aynen balim..kesinlikle vazgectim cocuk dusuncesinden zaten istemiyordum bi kac sene.esim oyle konuyu acinca dusunmedim degil.ama anasinin dibinden ayrilmak istemedigini soyleyince vazgectim zaten
bende oyle dusunuyorum yani benim bu sekilde kendime hayrim yok cocuguma hic olmazki
uzulur sadece yavrum iyi bir anne olamam bende kesinlikle

esim mesja atmis: uzulme sen askim hersey yoluna gircek guzel bi dus al ciciler giy suslen puslen disari cik
veya pijamalarini giy yataga yat tv ac sessizce uykuya dal bebegim
kalktiginda hersey guzel olucak

kiyamam ona ben anlatamiyorum iste sebebimi..kavga ederiz diye..sebebsiz diyorum sebebi yok regl olcam ondandir diyorum..
yarin birgun basima bisey gelirse veya hasta olursam kahrimdan
pisman olur aninda tasinir
ama illa boyle kotu biseymi yasamam lazim yani aklinin basina gelmesi icin?

belki rahatsiz olursun diye katlamamistir
keske benimkide bukadar dusunceli olsa

ay canım valal kendını hasta ettıgınle kalırsın onlar aılelerının baska bır ınsanın gozunden nasıl gozuktugunu hıc ama hıc dusunmezler bence aksam esıne guzel bır sofra hazırla ve bu cok yakın oturma fıkrını bır esınle tartısmadan konus balık bastan kokar sureklı sızı huzursuz etmerıne ızın verme cocuk yapıncada torun bahane olacak o yuzden hıc gerek yok duzen otursun bır once sonra hersey hallolur rabbım artık ıkımızınde yuzunu guldursun yeter bu cektıgımız ya

canım kvye hani benim eşyalarıma karışma ben yıkarım falan demiştin ya ondan mı acaba
amaan boşver canım..
ehliyetinde hayırlı olsun almış kabul ediyorum

devacım ve BA'cım bence de biraz bekleyin bebiş için..
ama eşlerinizle de konuşun yaa nereye kadar gidicek böyle mutsuz
psikolojiniz bozulucak
en güzel günleriniz geçmesin böyle

onunla konusmak mumkun degil bebegim
ilk basta olumlu konusuyo anlayis gosteriyomus gibi yapiyo sonra sinirleniyo
sacma sapan konusmaya basliyo
benim dusunceme hicmi hic saygisi yok
boyle oldugu icin bnde ailesine boyle soguk davranirim yapcak bisey yok
uzulme kuzum bizimde yuzumuz guler elbet birgun demi? allah buyuk..

tatlım onlar aılelerıne hıc bır zaman bızım baktgmz gozle bakamazlar bnde dyrm hep bnm aılem soyle bnm aılem boyle dıyee hıc eksık bır taraflarını bulamyrm onlarda en az bzm kadar aılelerıne sahıp cıkıyo kı bnm aılemın tırnagı olamazlar valla canım canımdan olacıgıma kocamdan olmayı tercıh ederım bnde gelmesını beklyrm kı bukadar cektgme sukretsın bosarım bıle ben baktım olmuyo esıne aksam guzel bır sofra hazırla suslen puslen ve dolaylı yoldan konuya gırıp ıcındekı sıkıntıları anlat ben cok ozu sozu bırımdır bana dert oalcagına ona olsun dıye dusunurum sappadanak carparım gercegı ınsanların suratına esınle konus bnde cok sıtyrm falan fılan ama bu bır etken rahatsızım mutlu dglm huzursuzum falan fılan gıbı kı senınj cocugun olursada hep torunu bahane edıp eglecekelr emın ol ben cocugumu bıle paylasamam kımseyle kı sureklı gormek hıc ıstemem ben calıstgm ıcın cocugum bnden cok sever dıye kafayı yerım kı sevemz onları bn derım gıdınce ıkı tane carp dedene hhahahayt :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…