- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
merhabaaaa,
Bir aylık evli biri olarak ben gelmiş bulunmaktayım
bır yıllık evlıyım :) yenı sayılır mı
sayırlır sayılır :) hayırlı olsun.hoşgeldin
Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
canım benim uzun süreli ilişki olsun olmasın evlilikle flört dönemi arasında cok fark oluyormuş, bunu bana en yakın arkadaşlarım diyor onların da eşlerinin hiç yardımcı olmadıgını herşeyi ayaklarına beklediklerini söylüyorlar.bende yeni gelin adayıyım 23 ekimde düğünüm var ve nişanlımla 1 sene oldu tanışalı benimde korkularım var ama evlilik kolay değil hayatı tüm yükünü paylaşmak için eşlerin bir birlerine yardımcı olması şart.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bu konuya transfer oldum :)) biz de 7 yıl çıkıp evlendik..henüz bi değişiklik görmedim ama umarım hiç değişmez..evlilik değişik ama güzel bir şey..arada susmak gerekiyor..ben de çalışıyorum eşim elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ona rağmen yetişemiyorum biçok şeye..örneğin ctesi misafir gelicek yemeğe şimdiiden akşamları temizlik yapmaya başladımkeşke ben de çalışmasaydım ama mecburrr :))
bende geldimm :) 3 buçuk yıllık ilişkimin sonunda evlendim. allaha şükür şimdilik bir değişiklik yok. ama eşim pek evde bana yardımcı olmuyor sanırsam ben evdeyim diye ama bende bişeylere yardımcı olsun istiyorum ilerisi için hazırlıklı olmalı diye. çok abartılı bir sorun değil tabiki işe başlayınca yardımcı olmazsa o zmn çok sıkıntı olur :18:
Hayırlı olsun canım evliliğin ben bir türlü gelemedim tebrik edemedim,Allah mesut bahtiyar etsin,Rabbim bizede nasip etsinmerhaba arkadaşlar
yeni evlenen arkadaşlar; evliliğe,yeni evinize,eşinize,eşinizin ailesiyle ve kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı,sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.
Hayırlı olsun canım evliliğin ben bir türlü gelemedim tebrik edemedim,Allah mesut bahtiyar etsin,Rabbim bizede nasip etsin
ben geldiimmm...
sabah asansörde kalarak güne muhteşem(!) bi başlangıç yaptım :)
yoğun bi gündü..neyseki dün gece 12 de yemek yapmıştım bugün için..
çalışmayan arkadaşlar ne olur evde oluşunuzun kıymetini bilin valla evimi özlüyorum..
zaten bi annemlerde bi kayınvalidemlerde orda burda derken evi otel gibi kullanmaya başladık :)
eee diğer taze gelinler napıyor?
aynen canım ya yardım etmesin ama yanımızda olsalar süper olacak :) dün akşam yemeğe misafirimiz vardı şikayetlerim içine doğdu sanırım masayı toplamamda baya yardımcı oldu sağolsun
hayırlı olsun canm az kalmış düğünune.ewlenince erkeklerin %90'ı değişiyor ama biraz da eşlerine bağlı bu durum.en başta annelere bağlı anneleri öyle yetiştiriyo ewlenincede eşlerinden aynısını bekliyolar. maalesefff