Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akşam elektrik tesisatına birşeyler oldu çat çut gitti geldi lambalar kapattım şartelleri öyle uyuduk valla sabah sabah gittim çağırdım usta yaptı sigorta kutusunun ordanmış yaptı neyse ki
Erkeğe hediye, saat falan derken aklıma geldi. İlkokulda öğretmenler günü için para topladık. Sınıf annesine yardımcı oluyordum, daha doğrusu öğretmen yardımcı olmamı istiyordu. Veli grubunda saat alınsın denildi hediye olarak. Ben de özel olarak sınıf annesine dedim ki 12 senelik öğretmen, herkesin aklına ssat gelmiştir hediye olarak, farklı bir hediye alalım, öğretmenin ağzını ara dedim. Öğretmene size saat alacağız görselini atsam siz kara verir misiniz hangisini beğendiğinizi demiş. Öğretmen de gerek yok hediyeye VS demiş, para topladığını söyleyince hediye için, saat kullanmayı sevmiyorum, 3 kere hediye edildi çekmece de duruyor demiş. Erkek öğretmen olunca saat, kupa, tesbih falan herkesin aklına genelde aynı şey geliyor. Ne alalım deyince ayakkabı veya gömlek olabilir demiş. Sınıf öğretmeni ayakkabı ve gömlek almıştı, öğretmen memnun olmuştu. Biraz ayıp oldu sormak ama hiç değilse istediği bir şey oldu.