Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canım kvye hani benim eşyalarıma karışma ben yıkarım falan demiştin ya ondan mı acaba :KK31:
amaan boşver canım..
ehliyetinde hayırlı olsun almış kabul ediyorum :KK52:

devacım ve BA'cım bence de biraz bekleyin bebiş için..
ama eşlerinizle de konuşun yaa nereye kadar gidicek böyle mutsuz :KK50:
psikolojiniz bozulucak :KK31:
en güzel günleriniz geçmesin böyle :KK31:

valla canim bende bilemedim
guzel gunleri balayinda birakip gelmisiz haberimiz yokmus:))

canım kvye hani benim eşyalarıma karışma ben yıkarım falan demiştin ya ondan mı acaba :KK31:
amaan boşver canım..
ehliyetinde hayırlı olsun almış kabul ediyorum :KK52:

devacım ve BA'cım bence de biraz bekleyin bebiş için..
ama eşlerinizle de konuşun yaa nereye kadar gidicek böyle mutsuz :KK50:
psikolojiniz bozulucak :KK31:
en güzel günleriniz geçmesin böyle :KK31:

bakalım gelsın konuscagım duun adama oyle bır mesaj attım kı adam benı okyanusda aradı yarıo anlar yarı anlamaz konustuk bırbırımızle gelecekle ılgılı kaygılarım var olcak yapcam etcem dıyoda gelınce orcem ben onun guzel totosunu vallahıde gıderım bıllahıde bu sartlarla devam etmem

tatlım onlar aılelerıne hıc bır zaman bızım baktgmz gozle bakamazlar bnde dyrm hep bnm aılem soyle bnm aılem boyle dıyee hıc eksık bır taraflarını bulamyrm onlarda en az bzm kadar aılelerıne sahıp cıkıyo kı bnm aılemın tırnagı olamazlar valla canım canımdan olacıgıma kocamdan olmayı tercıh ederım bnde gelmesını beklyrm kı bukadar cektgme sukretsın bosarım bıle ben baktım olmuyo esıne aksam guzel bır sofra hazırla suslen puslen ve dolaylı yoldan konuya gırıp ıcındekı sıkıntıları anlat ben cok ozu sozu bırımdır bana dert oalcagına ona olsun dıye dusunurum sappadanak carparım gercegı ınsanların suratına esınle konus bnde cok sıtyrm falan fılan ama bu bır etken rahatsızım mutlu dglm huzursuzum falan fılan gıbı kı senınj cocugun olursada hep torunu bahane edıp eglecekelr emın ol ben cocugumu bıle paylasamam kımseyle kı sureklı gormek hıc ıstemem ben calıstgm ıcın cocugum bnden cok sever dıye kafayı yerım kı sevemz onları bn derım gıdınce ıkı tane carp dedene hhahahayt :44:

hahaha canim ya alemsin
valla bende cok kiskanirim simdiden olmayan biseyi kiskaniyorumda
olunca naparim hic bilemem
lafimi esirgemem valla giyimine kusamina konusmasina davranisina kimse karisamaz valla benden fazlada sevemez:KK70:
zten cocuk bana cekerse kendiliginden gitmek istemez hahha

onunla konusmak mumkun degil bebegim
ilk basta olumlu konusuyo anlayis gosteriyomus gibi yapiyo sonra sinirleniyo
sacma sapan konusmaya basliyo
benim dusunceme hicmi hic saygisi yok
boyle oldugu icin bnde ailesine boyle soguk davranirim yapcak bisey yok
uzulme kuzum bizimde yuzumuz guler elbet birgun demi? allah buyuk..

zaten bızdekı sıkıntıda bu sendekıde bu ama ben esımın uzak olmasına veryrm evde duzenlı bır hayata gecınce ınanayrm yada ınanmak ıstyrm kı degısecek kesın kuralları olan bır ınsanım ınsalalh duzelır hayatım hersey uzulme kendınıde uzme ben burdayım kaderdasım benım

merhaba kızlarrr nasılsınız bakalım?
benim nedense anlatacak bir şeyim yok bu ara :KK24:
sanırım ehliyet kursuna gidiyorum diye eve gitmem 9'u buluyor evde kaynanamın bir şeyini göremiyorum ondan :KK51:
sadece dün yıkanan çamaşırları katlamış ama benimkileri katlamamıştı ona sinir oldum.
kızının oğlunun kendininkileri katlamış ama benimkiler katlanmamıştı neden böe bir şey yaptığını sorgulamadım sallamıyorum artık :KK36:

Bana da katlarsa senin hoşuna gitmicekmiş gb geldi :KK9: Ama bir tek seninkiler kalınca tuhaf olmuş tabii..En güzelini yapıyorsun,takılmamak tabi ki elde değildir ama sağlığından olmaktansa en kısa sürede bunu anlamak daha iyi..

hahaha canim ya alemsin
valla bende cok kiskanirim simdiden olmayan biseyi kiskaniyorumda
olunca naparim hic bilemem
lafimi esirgemem valla giyimine kusamina konusmasina davranisina kimse karisamaz valla benden fazlada sevemez:KK70:
zten cocuk bana cekerse kendiliginden gitmek istemez hahha

bende sımdıden dyrm bnı anlasın babası gıbı odun olmasın bana ceksın falan fılan gbı sacma sapan seyler dusunuyorum:KK52:

zaten bızdekı sıkıntıda bu sendekıde bu ama ben esımın uzak olmasına veryrm evde duzenlı bır hayata gecınce ınanayrm yada ınanmak ıstyrm kı degısecek kesın kuralları olan bır ınsanım ınsalalh duzelır hayatım hersey uzulme kendınıde uzme ben burdayım kaderdasım benım

canim benim sagol iyiki varsin
iyiki varsiniz hepiniz!
bu siteyi nerden buldugumu tam olarak hatirlamiyorum ama iyiki bulmusum
acaba bi on sene sonra buraya bakip eski yazdiklarimizi okuyup gulmekten yikilirmiyizki?:))))
senin tum dertlerin gecicek kuzum esin geldiginde inan bana bak
ayri eve ciktiginizda hersey duzelicek insallah

Bana da katlarsa senin hoşuna gitmicekmiş gb geldi :KK9: Ama bir tek seninkiler kalınca tuhaf olmuş tabii..En güzelini yapıyorsun,takılmamak tabi ki elde değildir ama sağlığından olmaktansa en kısa sürede bunu anlamak daha iyi..

bosver bebegım katlamak katlamamak kucuk seyler ama bız takılırız bnde olsam takılırdım bır gun eve gıttım sofra kuruluk degıl ona bıle kızmıstım ıcten ıce kı sacmalık kadın bana sofra hazırlamak zorunda mı valal oyle boylede kp olmasamıs ky cok severmısım herhalde onu sevmedgmıcın ondanda sogudum ky daha ıyı anlyrm cnku oda kadın bnde :KK43:

küsme bizeee :KK50:
dün akşam 9gibi tv karşısında uyuyakalmışız eşimle 11 de bi gözümüzü açtık dedik yatağımızda devam edelim uykuya kaldığımız yerden...tam 12 saat uyumuşuz:KK52: bomba gibiyim bugün :KK8:
prenseees ne zaman test yapıcaksınnn..biz geçen y aynıa nda regl olmuştuk senle az kaldııı :KK53:

sağol devacım hamiş değilim ama aklımda bulunsun...
gerçi bitki çayı içmem ben de belki hamişken canım çeker :KK53:

tospacım inşallah bebişin gelir bu ay :KK52:

cnm bilmiyorum yarın test yapabılırım yada kan testine gidebilirim ama hamile değilmişim gibime geliyor..

yok canim ya nerdeee
gecen iste konuyu bebekten actim
bebek istiyorum dedi
tamam ama tasiniriz ozaman burda oda yok dedim
bizim odaya aliriz ben tasinamam tasinirsak annemlerde tasinmasi lazim diyo
hic ihtimal vermiyo yani
ozaman bebekde yok kusura bakma dedim
apartman yapilinca kayinvaldelerimde oraya gecicek en az bi kac kat olmasi lazim aramizda ama..
gelecegime bile umutla bakamiyorum ise bak ya
kendi sucum bastan kabul etmemeliydim
nerden bilim bunlarin boyle anlayissiz oldugunu..

allahım senın kocanı bn anlamıyorum valla neden böyle yapıyorkii bn olsam valla zırıl zırıl ağlardım tasınırkende mi beraber taşınıcaksınız yaa :KK43: bncede cocuk yapma cnm

merhaba kızlarrr nasılsınız bakalım?
benim nedense anlatacak bir şeyim yok bu ara :KK24:
sanırım ehliyet kursuna gidiyorum diye eve gitmem 9'u buluyor evde kaynanamın bir şeyini göremiyorum ondan :KK51:
sadece dün yıkanan çamaşırları katlamış ama benimkileri katlamamıştı ona sinir oldum.
kızının oğlunun kendininkileri katlamış ama benimkiler katlanmamıştı neden böe bir şey yaptığını sorgulamadım sallamıyorum artık :KK36:

hoşgeldinnn...bncede svit haklıı daha önce yıkama fln dedğin içindirr..ama o zmn eşininkileride yapmasın yaa ayy ne biliyimmm kv ile yaşamak cok zorrr..allah sizee yardım tetsin kvleride allah ıslah etsinn

canim benim sagol iyiki varsin
iyiki varsiniz hepiniz!
bu siteyi nerden buldugumu tam olarak hatirlamiyorum ama iyiki bulmusum
acaba bi on sene sonra buraya bakip eski yazdiklarimizi okuyup gulmekten yikilirmiyizki?:))))
senin tum dertlerin gecicek kuzum esin geldiginde inan bana bak
ayri eve ciktiginizda hersey duzelicek insallah

ınsalalh canım alalh soyletmıs olsun ınsllh hepımız cok mutlu oluruz allah hepımıze dertden sıkıntıdan uzak bır omur versın ayrılmayı kımse dusunmek ıstemez ama ınana dusunuyorum

cnm bilmiyorum yarın test yapabılırım yada kan testine gidebilirim ama hamile değilmişim gibime geliyor..

allahım senın kocanı bn anlamıyorum valla neden böyle yapıyorkii bn olsam valla zırıl zırıl ağlardım tasınırkende mi beraber taşınıcaksınız yaa :KK43: bncede cocuk yapma cnm

hoşgeldinnn...bncede svit haklıı daha önce yıkama fln dedğin içindirr..ama o zmn eşininkileride yapmasın yaa ayy ne biliyimmm kv ile yaşamak cok zorrr..allah sizee yardım tetsin kvleride allah ıslah etsinn
amın sekerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK55:

valla canim bende bilemedim
guzel gunleri balayinda birakip gelmisiz haberimiz yokmus:))

bakalım gelsın konuscagım duun adama oyle bır mesaj attım kı adam benı okyanusda aradı yarıo anlar yarı anlamaz konustuk bırbırımızle gelecekle ılgılı kaygılarım var olcak yapcam etcem dıyoda gelınce orcem ben onun guzel totosunu vallahıde gıderım bıllahıde bu sartlarla devam etmem

BA'cim aslında sizin eviniz ayrı..
mutlu olmak seninle eşinin elinde sonuça kapını kapattın mı huzurlu olmak sizin elinizde..
kvle araya mesafe koyarsın gerekirse açmazsın kapını

devacım eşin yanında yok diye sana ayrı bir üzlüyorum canım..
inşallah eşin yakın limana gelir ve ayrı eve çıkarsınız..
dua edicem senin için..

ınsalalh canım alalh soyletmıs olsun ınsllh hepımız cok mutlu oluruz allah hepımıze dertden sıkıntıdan uzak bır omur versın ayrılmayı kımse dusunmek ıstemez ama ınana dusunuyorum

zaman zaman benimde aklimdan gecmiyo degil
ama sonra ayrilmadan ozluyorum yaaaa :KK70:
offf:KK43: kaynanam geldi demin delikten baktim biyere gidicekti herhalde:KK70:
oyle olunca actim kapiyi
mahalleye iniyomus bende gelicekmiymisim
yok dedim
hih!

mutlu olmak seninle eşinin elinde sonuça kapını kapattın mı huzurlu olmak sizin elinizde..

dua edicem senin için..

ah canım canım benım sagolasın allah razı olsun sımdıden dualarınıza destegınıze o kadar ıhtıyacım var kı cansınız hepınız:KK48:

dua edicem senin için..

haklısın canm aslındaaa BA da yapar ama eşi yanaşmıyoo aslında eşi BA ya destek olsa annesine biraz ters yapsa mutlu olucaklar kv de de yüz bulamayacak böyle herkez yerini bilecek...gelin tek başına tavır koyunca o kötü oluyor yaa iş oğlanda bitiyor

dua edicem senin için..

orasi oylede canim esim evde olunca kapiyi acmiyalim diyemiyorumki
en azindan hic denemedim
ozel bir anda calmadiklari sure aciyor kapiyi
bende artik ozel anlar yasaticam ona gelir gelmez hic beklemeden hahahha

haklısın canm aslındaaa BA da yapar ama eşi yanaşmıyoo aslında eşi BA ya destek olsa annesine biraz ters yapsa mutlu olucaklar kv de de yüz bulamayacak böyle herkez yerini bilecek...gelin tek başına tavır koyunca o kötü oluyor yaa iş oğlanda bitiyor

aynen oyle kuzum
ama oda hafta sonu hafta ici herzaman sabah 8 aksam 10 calistigi icin bunlarin farkinda bile degil
yoksa onunda tahamulu yok birbirlerini yerler fazla biarada olduklarinda

orasi oylede canim esim evde olunca kapiyi acmiyalim diyemiyorumki
en azindan hic denemedim
ozel bir anda calmadiklari sure aciyor kapiyi
bende artik ozel anlar yasaticam ona gelir gelmez hic beklemeden hahahha

hahah bncedeee en iisi eşini anca öyle yola getircenn:KK23::KK23:

zaman zaman benimde aklimdan gecmiyo degil
ama sonra ayrilmadan ozluyorum yaaaa :KK70:
offf:KK43: kaynanam geldi demin delikten baktim biyere gidicekti herhalde:KK70:
oyle olunca actim kapiyi
mahalleye iniyomus bende gelicekmiymisim
yok dedim
hih!

kocamda olsa kendımı heba etmem olmayacak duaya amın denmez bastan olsun ne olacaksa bu hayat bana gore degıl su sartlarla ımkanalr duzelırse benım ıstedgm gbı bır hayat sunarsa bana ben anca o zaman bu adama katlanmaya calsrm:KK22:

kocamda olsa kendımı heba etmem olmayacak duaya amın denmez bastan olsun ne olacaksa bu hayat bana gore degıl su sartlarla ımkanalr duzelırse benım ıstedgm gbı bır hayat sunarsa bana ben anca o zaman bu adama katlanmaya calsrm:KK22:

supersin kuzum umarim ikimizinde durumu duzelir
bu bize hakmi yaaaa

X