- 22 Eylül 2024
- 65
- 30
- 25
-
- Konu Sahibi zeynep_ neva
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Herzaman olduğunda bir anlamı kalmıyor benceDokunsalar ağlayacağım değilde, dokunsalar boşalacağım diyor şair..
Yatarken jartiyer giymeyin birkaç gün. Tabi ayıcıklı pijamada giymeyin yeni evlisiniz sonuçta ama eşiniz farkına varsın bazı şeylerin..
Ben de size katılıyorum , 5 vakit namaz kılıp eşinin gönlünü almamak daha bir aylık evliyken ihmal etmek dokunmamak bence o namazları bile siler. Sinde gem namaz kıl , hem eşinle ilgilen diyorsa ikisini de yapacaksın. Bi de bu zamanda sanki suyu sırtında eve taşıyıp abdest alacak , alt tarafı 5 dakka banyoya girecek o kadar. Kadına daha zor saç kurutma işi oluyor bi de.Aslında bir dahaki konuşmanızda “haramdan haya etmeye çalışıyorum (prno tarzı) ama benim de ihtiyaçlarım var diye bir ekleme yapsanız. Neticede madem eşiniz takvalı biri, dinimizce de eşini tatmin etmesi gerektiğini bilmeli. Biliyorum insan utanıyor ilk zamanlar dile getirmeye ama birikince de dile getirirken daha sert oluyor insan. Sonra da acaba çok mu azgın izlenimi verdim diye düşünüyorAma eşimizden bizi tatmin etmisini beklemek dünyanın en doğal şeyi ve evliliğin temeli. O yüzden rahat olun ve erkekliğini incitmeden sakin bir dille rica edin. Erken boşalma sorunu vs yok öyle değil mi?
Siz evliliği nasıl bir şey sanıyorsunuz yahu, her gün jartiyerle falan yatmak nedirHer gün alışkın olmamama rağmen jartiyerle saten geceliklerle yatan biriyim.
Kesinlikle katılıyorum benim için daha zor abdest almak. O sırf ilk zamanlarda prezervatif istemediği için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ve şu aralar idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Muhtemelen hep sabah evde şortlu gezip gece gecelikle yattığım için. Bi şey istediğimde fiyatı ne olursa olsun hemen alır ama bu şekilde davranınca mutlu olamıyorumBen de size katılıyorum , 5 vakit namaz kılıp eşinin gönlünü almamak daha bir aylık evliyken ihmal etmek dokunmamak bence o namazları bile siler. Sinde gem namaz kıl , hem eşinle ilgilen diyorsa ikisini de yapacaksın. Bi de bu zamanda sanki suyu sırtında eve taşıyıp abdest alacak , alt tarafı 5 dakka banyoya girecek o kadar. Kadına daha zor saç kurutma işi oluyor bi de.
Bugün öyle bir temizlik yaptım ki jartiyer diyince şöyle bı kendime baktım yavaşça çarşafı üzerime çektim sakin ol zaten yorgunsun bugun nasıl rahat hissediyorsn öyle uyu diyip kendime hak verdimSiz evliliği nasıl bir şey sanıyorsunuz yahu, her gün jartiyerle falan yatmak nedir
Herhalde altım soğuk aldı zaten idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum bi de o sinirimi bozuyorŞöyle adamları falakaya yatırıp dövesim geliyorne istersin be adam kadın da çekici değil desek fantazi gecelikle yatıyor bak da gözün gönlün doysun bu nedir yani bu erkekler ne ister yahu
O sirada regl agrilarimdan da mütevellit donunu imanina kadar cekmis ben:)Siz evliliği nasıl bir şey sanıyorsunuz yahu, her gün jartiyerle falan yatmak nedir
Haklısınız deniycemDokunsalar ağlayacağım değilde, dokunsalar boşalacağım diyor şair..
Yatarken jartiyer giymeyin birkaç gün. Tabi ayıcıklı pijamada giymeyin yeni evlisiniz sonuçta ama eşiniz farkına varsın bazı şeylerin..
Evet soğuk almışsınızdır yani her gece açık gecelik ile yatmaya gerek yok alevlenecek erkeğe öpüşmek bile yeter soğukta bırakmayın yok yere kendinizi ben polar pijamaları çok severim hiç kusura bakmasın eşim onun içine seksi iç çamaşırı giyersiniz olur biter yaniHerhalde altım soğuk aldı zaten idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum bi de o sinirimi bozuyor
Ya valla bilmiyorum ki boşalması normal mi erken mi. Zaten yaklaşınca anlıyor extra diretmek de istemiyorum sonuçta erkek onun çoğunlukla gelmesi lazım. Artık biraz uzak durup kendimi buna alıştırmayı düşünüyorum. Çünkü daha öncesinde sarılmadan uyuyamıyorum dediğim halde eskisi gibi devam ediyorAslında bir dahaki konuşmanızda “haramdan haya etmeye çalışıyorum (prno tarzı) ama benim de ihtiyaçlarım var diye bir ekleme yapsanız. Neticede madem eşiniz takvalı biri, dinimizce de eşini tatmin etmesi gerektiğini bilmeli. Biliyorum insan utanıyor ilk zamanlar dile getirmeye ama birikince de dile getirirken daha sert oluyor insan. Sonra da acaba çok mu azgın izlenimi verdim diye düşünüyorAma eşimizden bizi tatmin etmisini beklemek dünyanın en doğal şeyi ve evliliğin temeli. O yüzden rahat olun ve erkekliğini incitmeden sakin bir dille rica edin. Erken boşalma sorunu vs yok öyle değil mi?
Ay şaka gibi adamı tahrik edecem diye 7/24 mabadı açık gezmekten soğuk almış, sistit olmuş skdkdk. Yapacak olan adam biklav’ın adet külodundan bile giysen yapar Z zeynep_ neva Kendinizi paralamayın bu kadar, canınıza yazık. Ben buna niye üzüldüm bu kadar ya?O sirada regl agrilarimdan da mütevellit donunu imanina kadar cekmis ben:)
Yeni evlisiniz, gunde 50 kere dus almayi sorun etmemesi lazim bu adamin, baska sorunlar var gibi...
Kesinlikle haklısınız. Sırf gecelik sevdiği için ve ilk haftalar olduğu için dikkat etmek istemiştimEvet soğuk almışsınızdır yani her gece açık gecelik ile yatmaya gerek yok alevlenecek erkeğe öpüşmek bile yeter soğukta bırakmayın yok yere kendinizi ben polar pijamaları çok severim hiç kusura bakmasın eşim onun içine seksi iç çamaşırı giyersiniz olur biter yani
Ahh işteO sirada regl agrilarimdan da mütevellit donunu imanina kadar cekmis ben:)
Yeni evlisiniz, gunde 50 kere dus almayi sorun etmemesi lazim bu adamin, baska sorunlar var gibi...
Hiç öyle geceliklere falan gerek yok , yapacak adam yemek yaparken arkandan sarılır yapar. Eğer o kadar dindar bir adamsa dinden konu aç. Hadislerden , ayetlersen gir. Karısını mutlu etmeyen bir adamın nasıl cennetlik olmayacağını , temel görevinin aslında karısına karşı olduğunu anlat. Gerekirse bu konuda konuşan bir din adamının videosunu falan izlet.Kesinlikle katılıyorum benim için daha zor abdest almak. O sırf ilk zamanlarda prezervatif istemediği için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ve şu aralar idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Muhtemelen hep sabah evde şortlu gezip gece gecelikle yattığım için. Bi şey istediğimde fiyatı ne olursa olsun hemen alır ama bu şekilde davranınca mutlu olamıyorum