Yeni evli oğlundan telefon isteyen kayınvalide

Ay inanamıyorum bu konu gerçek mi?
Ben de 2 ay sonra evleniyorum.
Param varsa istersem anneme telefon alırım, istersem araba, istersem ev alırım...
Düşmeyin bu kadar ya alt tarafı bir telefon. Eşinize umarım bir şey dememişsinizdir.
Alsın annesine bir telefon, zaten kadın ne anlayacak iphone en üst seri istemiyordur.
Arama yapsın fotoğraf çeksin, en lüks telefon anlayışları odur.

İmkanı varsa alsım yoksa uygun bişey alsın.
Bir sürü sorun yaşadık kayınvalidemle ama bişey istediğinde yeri geldi ben aldım.
Bu yaşlara getirdiği bir sürü yoldan zahmetten geçirip büyüttüğü oğlundan bişey istiyor.
Ki bu ev araba değil telefon.

Söz vermek benim için mühim mesele herkes sözünü tutsun isterim. Orta yollu bir şey alabilir. Artık evlisiniz söz verirken danışmasını söyleyin.
Bu arada 20 gram bilezik bozup 16 pro Max almak mantıklı bir hareket değil bu devirde bunu önünüze sürmesin kimse dikkat edin

Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
🤒

Eklentiler

• 1000343646.webp
    1000343646.webp
    10 KB · Görüntüleme: 8
Yorumlar korkunc ya. Ne olmuş annesine bi telefin alacaksa Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Anne o ya anne sizin çocuğunuzda aynı şeyi size yapsın da o zaman aklınız başına gelir. Annem için her şeyi yaparım. Eşimin de annesi kendi için öyledir öyle olmalıdır. Sanki ev araba istiyor
Çok hakksınız Allah eline düşürmesin el kızı işte kayınvalidenizin yerinde olsam bir damla su vermem sizin gibi geline

Eşiniz söz vermeseydi almasın derdim çünkü siz yeni evlisiniz, üstelik kiradasınız. Benim kocam birkaç kez aldı asla da alma demem çünkü annesinin bir geliri yok ve bana göre annesine bakmak zorunda.

Ben sasirmadim altin bozup telefon almasina nerde bi fakir var eline gecen ilk toplu parada iphone aliyor.
Aynisini yapan yenge var bizde de daha yeni evliyken ve evinde esyasi eksikken altin bozup telefon almisti. 8 senelik evliler taş ustune taş koymadilar yine krediyle telefon aliyormuş. 😁 16 alcak herhalde.

Söz verilmediyse hayir derdim ama söz vermisse/vermiş ucuzundan bir sey almasina bir sey demezdim amac söz tutmak.

Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Yeni evli kirada oturan ve kv si telefon istediği için durumumuz yok diyen biri… Düğünde takılan bileziklerinden bozdurarak kendisine iphone 16 pro mu alıyor…

Valla çok iyi şirketlerde çalıştım. İyi paralar kazandım.
Kenara altın ve nakit attım ama asla iphone almadım.
Evlendim kocam aldı.
Onu da kendi kendi maaşı, birikimimiz vs den asla aldırmazdım, bitcoinden kazandığımız para ile aldık.

Hep derim parayı kullanmak, değerlendirmek, sınırını bilmek, standartlarını yükseltmek akıllı insan işidir…

Kv çiğinize de bir telefon alın bence…

Sadece emekli maaş gelirleri varsa durumları iyi denemez.

Ben olsam ucuz bir tane aldırırdım.

Şaşırdığım şey bu kadar kolay istenmesi.

Ben ailemden görmedim böyle rahat rahat istemeyi.

Garip geliyor.

geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Aldirmam net. Bizimki evde koca yetiskin kaynim olmasina ragmen beyaz esyalarini degistirmeyi ima ediyordu ustumuze almadik hic. Hatta evin mutfak ve banyosunu yenileyecekmis az gezin masraf etmeyin dedi. Allahtan esim kendine guveniyorsan yenilet dedi kapandi konu.

Saglik durumu olur, acil ihtiyac olur tabi destek olunur da boyle istemek yuzsuzluk bana gore.

Maddi durumu çok iyi olmayan insanların elinde pahalı telefonlar olması bana hep incelenmesi gereken sosyolojik bir durummuş gibi geliyor

Sanki o telefonla var olunuyor
Ben de varım burdayım gibi
Değişik
Burak Kut'un dediği gibi "O da özeniyor ama çözemiyor. Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor. E haksız da değil, o da sahip olmak istiyor marka imtiyazına."

geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Söz vermiş
Sözünün arkasında dursun eşiniz
Adam olmak bunu gerektirir

Bir daha da bol keseden söz vermemeyi öğrensin

Back
X