Yeni evli oğlundan telefon isteyen kayınvalide

Verdigi sözü tutmali durum varsa.
Annesine bi telefon almasni asla cok girmem ben.
Ama tabiki Bu istekler devam edecekmi, ne sıklıkta diye bakrdim ilerisi icin. Devamlilik olursa istemem

Dini nikahımızda imam mehir sadece boşanma durumunda olmaz iyi düşün demişti.Benim istediğim şeyi ben bağışlamadığım sürece eşim öyle ya da böyle almak zorunda.
Boşanma gerçekleşince alınır sadece diye yanlış bir algı var.

Evet biz hatta yazıp imzalamıştık ama kaybettim. Ama ben evli kalırsak istemiyorum dedim. Zaten adam tüm parayı bize harcıyor.

Olabilir. kadın ne zaman isterse o zaman alır. İsterse bağışlar, isterse kullanır.
Valla bişi deyim mi. Bugün çok değişik şekilde bacaklarımda ağrı var. O yüzden heralde bir sinir var üstümde anlatamam 😂 gidip ben de mehrimi alsam rahatlar mıyım acaba. İşin kötüsü ben mehir ne istedim onu bile hatırlamıyorum

Eşinize siz mi sorarsınız biz mi soralım,tutamayacağı sözü neden vermiş paşa hazretleri?

Valla bişi deyim mi. Bugün çok değişik şekilde bacaklarımda ağrı var. O yüzden heralde bir sinir var üstümde anlatamam 😂 gidip ben de mehrimi alsam rahatlar mıyım acaba. İşin kötüsü ben mehir ne istedim onu bile hatırlamıyorum

Ya valla bana altın gelse rahatlar ve mutlu olurum. Denemekte fayda var. 😆😆😆😉

geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Yani söz verdiyse alması gerekmez mi?

En ucuz Samsung telefon ocak ayında 6 bin tl kadardı. O fiyatta bir telefon alınacaksa taksitle çok rahat alınabilir, hatta taksitsiz de alınabilir.

Anneye 7-8 bin tl lik bir telefon almak bu kadar problem olmamalı.

Kv daha pahalı bir telefon istiyorsa kocan söz verdiği için sözünü tutmak adına " o kadar bütçem yok, en fazla şu kadarlık bütçem var" deyip uygun fiyatlı bir şey almalı.

Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
İnsanlar ev, arsa almak için altın bozduruyor. Kadın neden hepi topu 2 mesaj atıp " halo malo" diyeceği kıytırık bir cihaz için altın bozdursun ki?

Bunu görmüştüm kk da🙈

Eklentiler

• IMG_4804.webp
    IMG_4804.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 104
geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Yorumlar korkunc ya. Ne olmuş annesine bi telefin alacaksa Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Anne o ya anne sizin çocuğunuzda aynı şeyi size yapsın da o zaman aklınız başına gelir. Annem için her şeyi yaparım. Eşimin de annesi kendi için öyledir öyle olmalıdır. Sanki ev araba istiyor

Gelin iphone alırda kaynana durur mu? 😄😄 Bekarken söz verdiyse o zaman alsaymış kesinlikle aldırmam oda baktı sen aldın bende istiyorum moduna girdi istemesi bile ayıp bana göre kendi kocası varsa

Back
X