- 18 Haziran 2020
- 1.381
- 1.762
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dini nikahımızda imam mehir sadece boşanma durumunda olmaz iyi düşün demişti.Benim istediğim şeyi ben bağışlamadığım sürece eşim öyle ya da böyle almak zorunda.
Boşanma gerçekleşince alınır sadece diye yanlış bir algı var.
Valla bişi deyim mi. Bugün çok değişik şekilde bacaklarımda ağrı var. O yüzden heralde bir sinir var üstümde anlatamamOlabilir. kadın ne zaman isterse o zaman alır. İsterse bağışlar, isterse kullanır.
Valla bişi deyim mi. Bugün çok değişik şekilde bacaklarımda ağrı var. O yüzden heralde bir sinir var üstümde anlatamamgidip ben de mehrimi alsam rahatlar mıyım acaba. İşin kötüsü ben mehir ne istedim onu bile hatırlamıyorum
2-3 ay önce 15 pro almıştı hediye senin mehrin bu derse ne ederimYa valla bana altın gelse rahatlar ve mutlu olurum. Denemekte fayda var.![]()
Yani söz verdiyse alması gerekmez mi?geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
İnsanlar ev, arsa almak için altın bozduruyor. Kadın neden hepi topu 2 mesaj atıp " halo malo" diyeceği kıytırık bir cihaz için altın bozdursun ki?Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
2-3 ay önce 15 pro almıştı hediye senin mehrin bu derse ne ederim![]()
Yorumlar korkunc ya. Ne olmuş annesine bi telefin alacaksa Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Anne o ya anne sizin çocuğunuzda aynı şeyi size yapsın da o zaman aklınız başına gelir. Annem için her şeyi yaparım. Eşimin de annesi kendi için öyledir öyle olmalıdır. Sanki ev araba istiyorgeçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Nişanlıyken telefon aldıranlar var.Hanımefendi çok bile dayanmışBayılıyorum ya evlendikten hemen sonra yokluktan çıkmış gibi gardrop ve telefon yenileyenlere. Yapın kız en kıymetli siz oluyorsunuz.
Altın bozdurup telefon almak nasıl bir mantıktır yazık gerçektenBen 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Kadın isterse mehrini almadan evlenmez bileYok çok bilen sizsiniz. Mehir boşanma durumunda olur. Evli kadının mehrini alması diye bir şey olabilir mi![]()