Yeni evli oğlundan telefon isteyen kayınvalide

Araba aldirirken iyiler hoşlar,aileler ama vermeye gelince önce kendimiz.
Madem paylaşım istemiyorsunuz geleni de kabul etmeyeceksiniz. Hep bana rabbena ne güzel. Öyle maddi bir sıkıntınız olsa da kendinize o telefonu alamazdiniz ayrıca.

Her ailenin durumu, ilişkisi farklıdır. Genelleme konuşamam tabi ki ama kendi yaşam kosulumda, aile ilişkilerimde açıkçası ne ben birine bisey alacakken eşime sorarim ne de eşimden sormasını beklerim. Tutup anneye alınacak bir telefonun konu edildiği bir evlilikte olmak zor iş gercekten. (Maddi sıkıntı yaşayanlar haric tabi)

Araba aldirirken iyiler hoşlar,aileler ama vermeye gelince önce kendimiz.
Madem paylaşım istemiyorsunuz geleni de kabul etmeyeceksiniz. Hep bana rabbena ne güzel. Öyle maddi bir sıkıntınız olsa da kendinize o telefonu alamazdiniz ayrıca.

Her ailenin durumu, ilişkisi farklıdır. Genelleme konuşamam tabi ki ama kendi yaşam kosulumda, aile ilişkilerimde açıkçası ne ben birine bisey alacakken eşime sorarim ne de eşimden sormasını beklerim. Tutup anneye alınacak bir telefonun konu edildiği bir evlilikte olmak zor iş gercekten. (Maddi sıkıntı yaşayanlar haric tabi)
Kayınbabayı yerken düğünleri altınları kitlerken koca tarafı iyi tabi bi telefona gelince işte gelinin gerçek yüzü ortaya çıkmış

geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Eşinizin size sorması ve danismasi da güzel bir şey bence olayın birde bu tarafından bakın. Ayrıca söz verilmis alırsa ne olur ki yeri geliyor herşeye para harciyoruz akabinde o da annesi gerisi tefarurat yani😉

Kızlar düğünde takılan altınlarınız hala duruyor mu yoksa eşinize araba alması için vs verdiniz mi ben geçenlerde 3 bilezik verdim araba alması için akrabaların diline düştüm sen enayi misin verilir mi gitsin annesinden babasından alsın dediler ama zaten babası verdi çoğunu
Bu konuyu siz açmışsınız, şimdi gördüm. Adamın parasını verin, o eşine zaten telefon alır. Evlendikten sonra arabayı babasına aldırın, telefonu biz evlendik artık deyip almak istemeyin.

Son düzenleme:
Söz verdiyse alsin.
Yada dugunde, damat bey e takilan altindan bozdursun . Boylece annesine onunla telefon alsin

Bence alınmalı ya ne ş artlarda zor günlerde evlatlarımızı büyütüyoruz gün geldiğinde meyvesini yemek isteriz🤣🤣🤣

Eşim alsa bişey demem ki aldı
Bende daha geçen ay hem anneme hem babama aldım telefon ben bile söylemedim eşim al dedi

Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Bilezik bozup kendine telefon alan gelinim olsa heralde 5 bı lik telefona bende onu bozardim,akla bak hey gidi hey durumunuz yok ev kira ama eksik kalamazsin kimseden iPhone alman lazım,aksi mümkün değil,ben eşinin yerinde olsam anneme en güzelinden bı telefon alırdım kusura bakma

Diger kanununuzda yazmışsınız. Kayinpederiniz araba alırken size yardim etmiş. Ne kadar destek oldu bilmiyorum ama siz de kayinvalidenize telefon almak istiyorsa esiniz onu kırmayın araba için aldiginiz paranin küçük bir karşılığı olarak düşünün. Sonucta babasi da size araba için para vermek zorunda değildi ama vermiş.

geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Eşiniz gerçekten söz vermiş mi yoksa zorla mı söz vermiş.

Kv ye telefon alınmasını normal bulup alt tarafı telefon diyenler konu sahibinin kendi parasıyla aldığı telefona laf etmiş şaka gibi.
Kv ye alınacak telefon 10 bin tl olur ( koca kadın iphone diye diretmez herhalde). Ama konu sahibinin telefonu 100 bin tl. 100 bine 10 tane Samsung marka gayet kullanışlı telefon alınabilir.

Anamıza 10 bin tl ye bir telefon alamayacaksak biz neden çalışıyoruz?

Nedense böyle konuları açanlar genelde çalışmayan kadınlar oluyor. Adam sanki karısının elinden maaşını, altınını aldı da anasına öyle telefon alacak.

Popomun çeyreği bile etmeyecek el kadar telefonu almak için altınını bozduracak kadar para yönetimi olmayan, ev ekonomisinden bihaber insan , kocasının anasına alacak 3 kuruşluk telefonun derdine düşüp huzursuzluk çıkarmamalı.

Kv ye alınacak telefon 10 bin tl olur ( koca kadın iphone diye diretmez herhalde). Ama konu sahibinin telefonu 100 bin tl. 100 bine 10 tane Samsung marka gayet kullanışlı telefon alınabilir.

Anamıza 10 bin tl ye bir telefon alamayacaksak biz neden çalışıyoruz?

Nedense böyle konuları açanlar genelde çalışmayan kadınlar oluyor. Adam sanki karısının elinden maaşını, altınını aldı da anasına öyle telefon alacak.

Popomun çeyreği bile etmeyecek el kadar telefonu almak için altınını bozduracak kadar para yönetimi olmayan, ev ekonomisinden bihaber insan , kocasının anasına alacak 3 kuruşluk telefonun derdine düşüp huzursuzluk çıkarmamalı.
Eski konusunda araba aldıklarını 3 bilezik verdiği için çevresi tarafından linc yemiş neden kayın aile vermedi diye,ama yine kendisi açıklamış arabanın parasının büyük kısmını çoğunluğu kayınpederi vermiş bir araba parasının yanında 10 binlik telefonun sözü bile edilmez.

Eski konusunda araba aldıklarını 3 bilezik verdiği için çevresi tarafından linc yemiş neden kayın aile vermedi diye,ama yine kendisi açıklamış arabanın parasının büyük kısmını çoğunluğu kayınpederi vermiş bir araba parasının yanında 10 binlik telefonun sözü bile edilmez.
Konu sahibi, kendisine bir alt model telefon alıp kv ye bir telefon alsa büyük jest olurdu. Ama dert ettiği şeye bak.

Offf neden bunu yapiyorsunuz. Annesi adamin. Alt tarafi telefon. Tamam fiyatlar cok artti ama telefon yani. Ortalama bi sey alir zaten annesine. Annesine bir hediyeyi neden cok goruyorsunuz. Esinizin gelip bunu size danismasi da ayri olay. Buna esimle her seyi paylasiyorum ben diye bakamiyorum. Sunun meselesi mi yapilir ya. Evlenmis barklanmis insan, annesine bi telefon alamayacak mi maddi olarak. Madem oyle evlenmeseydi. O da ayri konu

Zamaninda soz vermis , esinizde gelmis sizin onayınıza sunmus. Gayet guzel bir hamle. Ipleri elinize alin esinize de diyin ki sözünü cignetmek istemiyorum o yuzden telefon alabiliriz ama max 7 bin liralik birsey bakalim fazlasi degil dersiniz. Sonrada davul zurna esliginde gidip verirsiniz telefonu. Zaten birsey istemez daha

Back
X