- 16 Eylül 2022
- 395
- 698
- 33
Şu rahatlıktan istiyorumBen 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu rahatlıktan istiyorumBen 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Durumunuz kötü ne diyim almazsanız karısı aldırmadı olacak alırsanız siz sıkışcaksınız ama şimdiden bu kadar ince düşünürseniz tepenize çıkarlar
Ben olsam ne yapardım onu düşünüyorum galiba ucuzundan bir tane alırdım gücümüz buna Yetti diye 5000 liralık falan hem kadın istediğine pişman olurdu hem sizi kötülemezdi kendim götürüp de verirdim büyük bir şey yapmış gibi
Eşinizin geliri nasıl? Kayınvalidenin geliri yoksa tek kp emekli maaşı karın doyurmaya bile yetmez ki, ayrıca 16 pro falan istemiyorsa bir telefonun lafı olmaz bence. Makul bir şey alınabilir. Annesi sonuçta. Ayrıca söz vermiş.geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Şu yoruma göre cevap veriyorum, anası da altın bozup alsın...Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
bozdurup telefon aldığınız altın da ya kaynananızın taktığı altın ya da yıne anne babaların yıllarca onun bunun çocuğuna götürdüğü için günün sonunda yine düğünde size takılan altınlardır. yani kendi emeği ile değil kaynana altınıyla telefo alıp yorum yapmak da değişik bi savunma.Bilezik bozup telefon almak bence mantıklı bir ekonomi yönetimi değil hele yeni evlisiniz bilemedim
İphone icin bilezikmi bozdunuz gerçektenBen 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
aaaa bu o uye mi?Siz araba almak için bilezik 3 bozdurdum etrafımdakiler niye sen veriyorsun, eşin anne babasından isteseydi diye konu açan üyeymişsiniz. Yetmemiş bir tane daha bozdurup telefon almışsınız. Derdinizin geçim, kira falan olduğunu sanmıyorum. Bana kalırsa kayınvalidenin bu sözü hatırlatması da doğru değil. Oğlu yeni evlenmiş, insanın ev ekonomisini oturması da bir süre alıyor ki sizde bu uzun da sürecek gibi duruyor. Kimse mantıklı değil konuda.
Konunun içeriğinde babanın zaten araba parasının çoğunu verdiğini de yeni okudum bak. Şu durumda anneye uygun bir telefon alınabilir. O mehir dediği altınları da eş ailesi yapmıştır ama asıl eşin görevi.aaaa bu o uye mi?
olaya gel evli adam ailesinin ilkokula giden cocugu gibi hala onlardan harclik alsin, arabasini ailesi odesin çünkü hala o ailenin bir parcasi
ama araba parasinin onda biri etmeyecek bir telefonu vermemek icin "ama biz artik onlardan bagimsiz bir aileyiz, bu ne dusuncesizlik"
bazi insanlarin bencilligi, hep bana rab banaciligi beni benden aliyor
Konu sahibi ben değilimbozdurup telefon aldığınız altın da ya kaynananızın taktığı altın ya da yıne anne babaların yıllarca onun bunun çocuğuna götürdüğü için günün sonunda yine düğünde size takılan altınlardır. yani kendi emeği ile değil kaynana altınıyla telefo alıp yorum yapmak da değişik bi savunma.
kusura bakmayınKonu sahibi ben değilimhe bu üyenin de zaten eski konusu varmış, mimli
Evet o üye hatta araba parasının çogunu kayınpederi vermiş.aaaa bu o uye mi?
olaya gel evli adam ailesinin ilkokula giden cocugu gibi hala onlardan harclik alsin, arabasini ailesi odesin çünkü hala o ailenin bir parcasi
ama araba parasinin onda biri etmeyecek bir telefonu vermemek icin "ama biz artik onlardan bagimsiz bir aileyiz, bu ne dusuncesizlik"
bazi insanlarin bencilligi, hep bana rab banaciligi beni benden aliyor
Vay maşallah, altı üstü telefon ya. Adamlar araba alıvermişEvet o üye hatta araba parasının çogunu kayınpederi vermiş.
İslam hukukuna göre aldığınız mehri bozdurup Amerikan emperyalizmine sağladığınız katkıdan dolayı Hristiyan âlemi size minnettar.O bilezikler benim mehirimdi istediğim şekilde kullanma hakkına sahibim o yüzden anası için bilezik bozamaz maalesef siz ne çok biliyorsunuz öyle
Yatırım tavsiyesi değildirBen 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim