kk da okuduğum , en yerinde en güzel yorumlardan biri. genelde çoğu kişi buldumcuk gelinleri destekler ellerinden gelse kaynanaları canlı canlı mezara koyar bir çoğu. ne mutlu hala doğruyu yanlışı ayırt edebilen vicdanlı insanlar var. Not : kaynana değilim gelinim.
Aaaaaa olur mu öyle deme…
Kk da bir gürûh var, anlamsızca şuursuzca gelin savunan, olayı kavramadan yorum yazanlar.
Bilezik bozup kendine iphone 16 bilmem kaç alan gelini ben normal karşılayamayı bırak akrabam olsa en ağır eleştiriyi yaparım
Burda git kv’ne ucuz telefonu al diyen yorumlar okudum. Bunlar olay örgüsü dışında takılıp kalan sabit fikirli insanlar.
Bu şu yaşadığım olaya benziyor; komşuma gelirken bana soğan alırmısım dedim, hayır alamam dedi ( ne olduysa bi süre sonra aradı kızım almaya gitsin söyledim dedi, yok hallettim ben dedim dank etti çünkü benden; birşeyi bittiğinde isterdi kabartma tozundan tozundan tut ne olursa, bedava saçını boyattığı, kargosu geldiğinde arayacağı komşusunu kaybetti ). Acil lazımdı apartman görevlisi hemen evinden getirdi. İki gün önce de saçını boyamıştım komşunun. Kızının nişanı vardı hafta sonu….
Aradan zaman geçti tabi ki konuşmama kararı aldım.
Karşılaştık bana sordu. Nedenini anlattım. Bir soğana ihtiyacım var, verde demedim al dedim, çünkü dışarı çıktı markette evimizin önünde bu arada. Neden komşum olsun ki dedim… En can alıcı yer hep bana Rabbena;
Bana diyor ki kızımın nişanı oldu hayırlı olsun demedin. Kızının nişanına 3 gün vardı biz bu olayı yaşadığımızda kafası çok bilmemneymişde.
Bu insanlara laf anlatamazsın onlar haklılar hep.
Baktım koridorda bağırarak konuşmaya başladı değişik hallere bürünüyor, asansöre bindim.
Birde bir whatsapp mesajı yazmış cevap yazmadım, Ramayana destanı gibi okumadım sildim.
Olayları iyi analiz etmek, hep haklı ben çıkayım diye sabit fikirli olmamak gerekiyor.
Şimdi konu sahibi, bu hesabını kapattırır başla bi hesap açar. Kv si ile sorun yaşadığında konu açar, hiç bu olayları yazmaz. Kendine burda sürüsüne bereket destekçi bulur…
Tertemiz insanlar belli kv ve kp’i…