yeni evli iken yıpranmak.

zaten ayrı şehirdeyiz 1 1.30 saat var arada. telefonla hallediyor babası herseyi. ben daha once olmıcak dediğimde ailesini seçti zaten net olarak konustuğumda da böyle olcak gene

O zaman yaşın çok genç çocuk yapmadan bi anda kopar bağını. Ben 29 yaşına girdim 1 yıllık evliyim ilk 8 ay neler çektim yeni yeni düzeldi bi şeyler sebebi de eşimle birbirimizi sevmemiz ve arkamda durması. Eşin için o evde durduğunu eşinin gözüne şok sana ihtiyacım yok izlenimini hep ver. Senin onu bırakmayacağını düşünüyorsa hayatta düzelmez.

sürekli karısti çunkü işe girecektim hastaneye yok düğüne az kaldı. yok çalışcan ailene mi vercen. beynimi yedi girmedim işe şimdi gireyim diyorum gene babası isticek yani ev alın dicek
Istediği kadar istesin vermiceksin arkadasim. O senin alın terin senin maaşın senin maaş kartın. Bunlar maaş kartını vize ver diye de kavga çıkarırlar.bizler neden okuyoruz neden çalışıyoruz kimseye boyun eğmemek ve ayaklarımızın üstünde durmak için.neden kendini bu kadar pısırık konuma düşürüyosun.Koca da olsa aile de olsa kendi kuralları olan bir bayan olmak lazm

hiç bi denilen tutulmadı ki. babam karısamaz dedi. sanki adam hep evin içinde. herseye izin verdi. benim kendi evim dedi. adam geliyo burası benim evim ben misafir değilim diyo. esim şimdide işe girersen sana karısmam parana diyo. sonra dicek benim param bitti harclık ver onlara yollucak. ve çalışırsan yok whatsapi sil yok makyaj yapma yok erkeklerle konuşma. çalıştığımda burnumdan gelcek

Cocuk yok sanirim ya bosanin ya da calisin bos bos evde oturmaktansa iki uc kurus biriktirirsiniz

Hay onun evine.cok düşüncesiz bir baba.ve onun her dediğini yapan eş.bosan ya da boşanma diyemem.ama düzelmez.

Ben stres oldum okurken ...Seni düşünemiyorum... Çocuk olmasın dikkat et. Boşanma konusu bence biraz dayan . eşinle bir aile danışmanından yardım al. Çünkü eşinin beynini yıkıyorlar belli. Bunu eşin de fark etmeli. Eşinizi karşınıza alın ve Ben diliyle konusup anlatın derdiniz. çok zor bir durum ...Rabbim yardımcımız olsun. Dualarım sizinle

çok teşekkür ederim. kulun kula duası kabul olurmus şuan tek ihtiyacım da bu zaten

Saglikcisin okumussun etmissin seni ne hale getirmis kuzum ne buldun bu adamda?Hic bekleme bosan kurtul aile olarak ta farklisiniz uyum saglayamazsin onlara.Cidden yakmissin kendini ama uzulme yolun basindayken ayrilman en iyisi cocuk olmadan kurtulmaya bak.

O kadar uzun ki okurken gözüm kanadı ama konu sahibi içini dökmek istemiş diye bir şey demek istmiyor ve sadece şunu belirtiyorum: KİMSE EVLENDİKTEN SONRA DEĞİŞMEZ. İLK KAVGADA BİLE İNSAN KENDİNİ BELLİ EDER AMA AŞIĞIM AYAĞINA APTALLIK EDİP HEP GÖZ YUMARSAN YA DA SORUNLARI ÖTELERSEN EVLİLİĞİN İLK ZAMANI PATLAK VERİR.
O yüzden artık göremedim gerçek yüzünü masalını anlatmayın bal gibi gördünüz ama bayıla bayıla tatlı krizine tutulmuş gibi yediniz, geçmiş olsun.

Valla hepsini okuyamadım ama yerinde olsam çalışmam sen çalışcan o babasına verecek ohh ne ala

Ne biçim baba bu ya.pinti gördümde bu kadarınada pes.öteki tarafamı götürecek 6.7.evi.bence bosan.bosanmadan calısırsan bu adam sana bes kurus bırakmaz.sakın cocukta yapma.kurtar kendini.böyle ömür gecmez

4 ayda içinde birikenlere bak daha 23 yaşındasın ailen desteklemiş boşver milletin ne dediğini çocuk falan da yapma derhal boşan hayat güzel gençliğini öldürme

az önce telefonuna baktım. arama geçmisinde.

babaya hibe edilen para...

bankadaki kasa veraset vs yazıyor. zaten banka kasası benim üzerime ama eşim de girebiliyor.
daha bunun gibi ani ölürse babasına kalsın evi altınları diye araştrmalar . dünyam 2.ye basima yıkıldı. ani ölürse bankadaki düğün takılarimızı bile babasına bırakmak istiyor. hemen resimlerini çektim tarihleride alıp ilerde kanıt olsun diye. çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…