yeni evli iken yıpranmak.

aynen öyle kapıda kırık bardak bulsa biz yokluk gördük deyip eve alip getiren insan mis gibi baska evi eski eşyayla doldurup fare yuvası yapan insan. temizliğe mi dikkat etcekler yaşasınlar 3ü

eşim memur maaşı 3800 tl 1900 evlilik kredisi var 500 tl babasına veriyor aylık 200 tl yol parası veriyor 50 tl de aidatımız var bize kalan ortada 1150 tl ile geçinmeye uğrasiyoruz. bide her hafta gelin buraya diye arıyor her hafta gitsek 400 tlde o tutcak bizim neyle gecinceğimizi düşünmüyor

Anne ve babalar bizleri sadece dünyaya getirmek için yoklar. Ayrıca bize yok göstermek akıl vermek için ordalar.

Anne baba rızası almadan evlenip de iki yakasını bir araya getirebilene henüz tesadüf etmedim.

Keşke böyle olmasaydı ama olmuşla ölmüşe de çare yok . Sanırım yollarını ayırman ve yanlışı yanlışla düzeltmemeye çalışman daha doğru.

aa evet okumuştum senin yazını. kurtulmuşsun işte ben gibi perisan olmamışsın. ve borc harc geçtim babasını gördümu beni tamamen dıslayan bir eş. dalga gectiğinde baba niye dalga geçiyon demeyen biri
Ben hep benimkine ana kuzusu derdim hatta bi kere dalga geçmiştim hiç unutmuyorum, evlenince normalde kadınlar ağlar annemi babamı özledim diye bizim evde de sen ağlarsın annemi babamı özledim beni onlara götür diye dedim de çok kızmıştı .
Evlenmek demek biz artık olduk piştik birer ebevyn olabiliriz demek
Ama bizimkiler de nasıl bi kafa var ben anlamadım
Babam da babam
Sanki onlardan başka babası olan yok.
Seninki de babasının her yaptığını taktir eden onla gurur duyan cinsten anlaşılan
Benm eskisi de öyleydi babası maaş almadan çalışıyodu evi nasıl geçindiriyolar deynce babam halleder ya diyip gülüyodu ben bakakalıyodum suratına
Sonra da gidip kredi çekiyodu babasına
1 gün bile ağzından baba bu paralar nereye gitti dediğini duymadım yada babasına sitem ettiğini benim param kalmadı artık kredi ödeyemiyorum dediğini
Bu nasıl bir körlük itaatkarlık anlamıyorum.
Tamam evlattır anne babası için yapar da bu kadar körü körüne değil
Sizinkiler de kına yaksın eşin olacak da gece babası paraları ve borçlarıyla sarılıp uyusun çok arar seni çoook

Ya bu adamlar nasıl oluyo da bu denli hesapsız yaşayabiliyorlar cidden anlamıyorum
Anlayan birisi varsa lütfen anlatsın
3.800 maaş alıp yarısıyla kredi ödeyip hala anne babaya her ay düzenli para göndermek ne ya
Hadi anne babası aç açık kalır ara sıra yardımcı olursun onu anlarım da
Destek olmayı bırak köstek olmasalar yeterdi size
Kendi yağınızda kavrulup gitseniz çok daha rahat bi hayat sürerdiniz onların verdiği ev de alacakları ev de eksik kalsın
Senin eşin aynı benm eski sevglim inan ki okudukca onu görüyorum
Benmki de 5 bin maaş alıp 3.500 tl babasına çektiği kredileri öderken hiçbir hazırlığı yokken kendine zor bakarken sen benle evlenmiyosun diye ortalığı yıkmıştı
Neymiş asg.ücretle nasıl yaşıyorlarmış o zaman
Kafaya bak kafayaa

arkadaşım çok özür dilerim... tam okuyamadım çok uzun. ama vallahi icim sisti. neler yaşamışsın sen böyle. sakın çocuk yapma şimdi sakın sakın. görüşme kimseyle. yaşın daha küçük keşke boşansan. zaten erkekler hep böyle. çok üzüldüm senin adına. bu dedi dedi kan ettirir vallahi. allah kolaylık versin. büyüklerin sözü dinlenmeli aslında. ornek olsun hepimize.

Ben şeye takıldım. Misler gibi sağlık bölümü okumuşsunuz hadi atanamadınız neden özel bir hastaneye girmiyorsunuz? Adam zaten size çalış dşye baskı yapıyormuş başka kocalar çalıştırmaz genelde. Ha bu adamın baskısı da %100 sizin maaşı size 5 kuruş bırakmadan elinizden almaktır kesin. Ama madem akıl istiyorsunuz. İş imkanı fazla olan bir mesleğiniz var. Böyle evlilik de çekilmez. Dönün babanızın evine, misler gibi de bir iş bulun kendinize. Görün bakalım nasıl huzurlu mutlu olacaksınız o zaman.

+1

Isimiz zor bir sn once is bulun saglik bolumunden her yerde bulursunuz yeterki isteyin ondan karar sizin.

çocuğunuz olduğu zaman asla boşanamazsin (kendimden biliyorum). şimdi çocuk da yok mesleğinde var. ayrıl çalış. vallahi sende ki fırsatlar bende olsaydı sanırım boşanırdım. bende cooookkkk çektim. ama cahilliğim işte. çocuk sevdsina takildim çocuk yaptım. tabi dunyanin en mükemmel duygusu evlât... ama allah yardımcınız olsun.

EŞİNİZ NE KADAR KAZANIYOR ALALH AŞKINA ? HER ŞEYİ ONA KİTLEMİŞLER, BİRDE HALA ANNESİNE BABASINA TAKSİTLE BİR ŞEY ALMA DERDİNDE. SİZE GELİNCE KALK GİT ÇALIŞ. ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

aynen öyle burunundan getircek senin yüzünden yalnız kaldım gene burda diye

sürekli karısti çunkü işe girecektim hastaneye yok düğüne az kaldı. yok çalışcan ailene mi vercen. beynimi yedi girmedim işe şimdi gireyim diyorum gene babası isticek yani ev alın dicek

aynen öyle. daha 24 yaşındayım yaşlanınca bana kendini baktırma derdine düştü adam kendi annesi yaşıyo ona bakmıyo inşallah ölür diyo ona yük olmasın diye kendi annesi için. merhametsiz insan

evet sürekli şikayet herseye karışmak babam dedi yapalım babam istedi yapcam. eğer bitmezse ben hasta olcam

Çok zor bi durum Allah kolaylık versin ya. Ama ya ailen ya ben dersin o raddeye gelmişsin. Kocan seni seviyor bence ama ailesi çok baskın. Ya ailen ya ben dersin derken uzak bi şehire taşının. Kocan kabul eder de arkanda durursa yıkma yuvanı ama yok ailem de ailem derse çekilecek gibi değil.

zaten ayrı şehirdeyiz 1 1.30 saat var arada. telefonla hallediyor babası herseyi. ben daha once olmıcak dediğimde ailesini seçti zaten net olarak konustuğumda da böyle olcak gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…