yeni evli iken yıpranmak.

Önce en hızlısından işe gir ve aldığın maaştan bir krş koklatma bu bir.
İkincisi tek çocuklu aile tercih etme iyisi vardır ama zor denk gelir aana da böylesi denk gelmiş
Üçüncüsü boşa gitsin bunlar çekilir mi, ikinci evliliğini de babana annene danışıp al kararını kocaymış ölüyorum aşkımdan moduna girme sakın
Dördüncüsü baban görmüş geçirmiş memuriyette 40 türlü adam tanımış babana güven konuş konuyu aç baba bu böyle sürmeyecek akıl ve ne yapayım de

Önce en hızlısından işe gir ve aldığın maaştan bir krş koklatma bu bir.
İkincisi tek çocuklu aile tercih etme iyisi vardır ama zor denk gelir aana da böylesi denk gelmiş
Üçüncüsü boşa gitsin bunlar çekilir mi, ikinci evliliğini de babana annene danışıp al kararını kocaymış ölüyorum aşkımdan moduna girme sakın
Dördüncüsü baban görmüş geçirmiş memuriyette 40 türlü adam tanımış babana güven konuş konuyu aç baba bu böyle sürmeyecek akıl ver ne yapayım de

yoo düsünüyorum ailemle de konustum zaten dedem den teyzeme herkes destekçim. çok az sure kaldı gidiyorum anneme artık delil topluyorum sadece

babamla annemle teyzem enistem dedem annanem herkesle konustum
annanem üzulmesin diye anlatmadığım halde annanem anlamış beni. hepsi arkamda destekçim
bosanicam zaten. hala daha kredi çekme derdin de. hala daha alıs alış. bide bu yeni olay var eşim bugüne kadar hep konusmuş uğraşma demiş benim için küsüyo demiş. küssün birsey olmaz diyormuş babası. şok oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…