yeni evli iken yıpranmak.

bak ne güzel yol yakınken bitmiş örnek oldum sana hataya düsme bidaha. bu her bir adıminda emeğim olan eksiksiz gitmiyim diye en ufak bi bluz vs almadan çeyiz aldım. daha hiç birşey eskimeden ben eskidim bu evde

hesabını sordum ne bu arastirmalar diye. bir arkadaşı boşanıyor esi herşeyi istiyormuş ailesi seni öldürüz diyomuş onun için araştrmış. bi arkadası daha birikim yapmış eşi bosancakmış onada göz dikmiş nasıl alamaz diye arastrmış gelde inan saf zannediyo beni. millet kendi arastıramıyo zaten

Büyük ihtimal çalıstigi elinden alinacak

Öncelikle Allahım yardımciniz olsun.
Es tek çocuk maalesef bu çok zor, aile de geri kafalı eski düzen.
Ailesi bir tarafa eşiniz bir tarafa önce bir ayırın bunu, eşinizi seviyormusunuz bunu kendinize bir sorun. Ailesi yüzünden bitirmeyin ama aileyi de tamamen yok saymayin.
Biraz stratejik olun emin olun ki siz kazanirsiniz. Erkekler çocuk gibidir eğer eşinizi seviyorsaniz ve esinizle ailesi dışında çok fazla probleminiz yoksa evliliği devam ettirmek için cabalayin. Aileye gelince iyice tanıyın ve duruma hakim olun ki kontrol altına alabilin, emin olun her ailede bir sürü sorun var ve insanlar bunları cozdukce yürüyor bazı seyler.

Benimde aklıma şöyle bir şey geldi.hemen bitirmeyin evliliginiz.ama ailesine karşı da dirdir yapmayın. Onlara görünüşte daha yakın politik olun yani.bir kaç kez baban öyle uygun görmüşse vardır bir bildiği tarzında yaklaşımcı tavırlar sergileseniz.aceba babasının size karşı tavırları azalirmi yoksa daha da mi tepenize binerler

Bu kdar okur.senin ailen benim ailem.esimin aileside ayni esinin ailesi. Bunlar tok evin ac kedileri. Vallahi helal olsun ailen anlayis gostermis gel demis.sen inanma dava uzun surmez.ama o vasifsiz herif seni ikna eder esin. Duzelecek hersey aman gitme diye. Ben aileme bir defa bisanmak istyorum dedm babam hic durma gel kizim dedi. Annem cok cok iyi ve bana asik bir anne olmasina ragmen aman el alem ne der dedi kendine bunu yapma dedi. Inan ki bosan. Kendi pisliklerinde bogulsunlar

zaten pislik içinde yakindır mikroplu hastalıklardan ölmeleri. her buldukları musluktan çeşme suyu içe içe beyinleri sulanmış

inan daha çok tepeme binerler. en basit örnek vereyim. ramazanda ben hiç orucumu bırakmam onlar hiç tutmaz. misafir çağırdılar oruçlu halimle borek dedi kaynanam yaptim girdim mutfağı topladım sadece 1 odayı süpürdüm mutfağa bir gittim kapıya kadar dağılmış 5 dakika içinde nasılsa yapan var diye. o gün 3 kez o mutfağı topladım tüm evi süpurdüm eski çekmeyen bi süpürgeyle uğraşa uğrasa. sofra kurdum. ezana 10 dakika kala dilim dışarda nerdeyse baygınlık geciriyordum. ve kaynanam ben 10 saat ayakta kaldıysam 2 saat ayakta kalmıstr. benim canım cıkıp onun mutfağını 3. kez topladığımda o içerde oturmuş televizyon izliyordu. yani ses cıkarmadığım da iyice tepeme biniyorlar

ben bunları denedim gerçekten esime hiç sikayette bulunmadım. ses cıkardım. en icten duygularımla davrandım. herseyi içime attim. o zamn daha çok zaten ses cıkarmıyo bişey demiyo diye düsunup gunde 10 kere arıyolar birbirlerini. ben ses etmediğim de. her gidişte marketi tasımak istiyo. her turlü karşılarında beni yok sayıyo yani.

Susmak değil dediğim, yavas yavaş tatli tatli, bı anda degismez yıllar alıyor

Çok üzüldüm ya.onlar ses edebilirler ama eşiniz arkanızda değilse gerçekten zor bir durum

Altınlarını kasadan al ve ailenin yaninda sakla...
Senden gizli alip alip satabilir haberin bile olmaz ah be kuzum kardeşimin yaşındasın aileni dinleseydin keşke...
Neyse olan olmuş sakin çocuk filan düşünme ve kanıt topla rabbim yardımcın olsun.

aminn. teşekkür ederim

Sakın çocuk yapma kuzum öncelikle.
Konuma attığın yorumdan geldim okudum.
Bu işin sonu iş değil.
Bizim şiddet vardı ama psikolojik kısmı belki benden de beter.
Öncelikle iş bul ve işinde çalış bence.
Bir özel hastaneye gir sağlıkçıymışsın.
Öncelikle iş bul bence iş.

iş ariyorum zaten. ama ben çaliştığımda da dicek ki sen evi geçirdin ben babamla ortak ev alcam. ortak arsa alcam. babamın borçlarına yardım etcem
ciğerini biliyorum ben bunların. ki zaten adam her ay aldığı yetmiyo gibi birde kredi çek bana diyormuş dayanılcak hali kalmadı 1 kaç güne gidicem artık

Boşanmana ailen ne der mesela :)

Boşanmana ailen ne der mesela :)

ailem hem benden dinliyor hem herşeyi görüyor. annem babam hata ettin ama kapımız acık diyor. teyzem aradı çekme hiç kendi kaybeder biz sana desteğiz diyor. annanem dedem aradılar bizde arkandayız kızım herkesin başına geliyor biz bile gelir alırız seni diyorlar. herkes şahit çünkü

birde cocuk zaten asla düşunmüyorum. benim ictiğim suya bile karışan insan bebeğime aldığım mamaya kadar karışır ilerde. benim kocam adam değilmiş istese karıştırmaz her istediğini yaptırıyor.

Ay bu nasıl bi aile nasıl bi evlilik gözlerim kanadı okurken
O kadar hakaret ediyor bişey demiyormusunuz
Bide cok fazla calısmıyosun diyo calısmama fikri kimindi bu kadar borc var hala nasıl calısmıyorsunuz üstüne bide bi dünya laf yiyorsunuz calısmadıgınız icin nasıl katlanıyorsunuz
Aileler arası ucurum var belli de bosanmayı neden düşünmüyorsunuz
Evliliğinizde ne sevgi var ne saygı niye cekiyorsunuz
Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…