yeni evli iken yıpranmak.

ay Allah kurtarmıs. bu adam kene gibi yapıştı kesinlikle düşmicek yakasından sırtından geçinmeye alışmıslar her esim gittiginde bekarken eli kolu dolu gitti harclık verdi eczane borcu yeni makina hep aldı ödedi. şimdi yapmadığı için sadece kredisine para verdigi için kıskanıyor

Görüşmeyi kesene kadar bitmez kıskançlığı .tecrübeyle sabit ben görüşmeyi kesene kadar stresten oğlumun bile aynı evde kalmasını istemedim annemlere bıraktım hep annemler iyice olayların arttığı zaman biraz anlayıp sordular . Neden bırakıyorsun çocuğu diye bende babasından gaz alıp çocuğu alıp giderim diye tehdit ediyor dedim . Öyle bir dönemdi yaşadığım yani o yüzden kesinlikle çocuk yapma . Görüşmeyi kesene kadar çekersin ya da bu stresi yaşamayıp ayrılırsın sen daha iyi bilirsin eşini.

yok istemiyorum zaten çocuk

Bu kadar para hesabı bana fazla .
Ev alıp ne yapacaklarmış 6 , 7 tane ?
kötü bi tabir ama milletle sidik yarıstırmak diye bişey var ya. herkesten ćok evim olsun herkesten çok malım olsun. millet onun şukadar evi bu kadar parası var dedikçe koltukları kabarıyor. esimede aşılamış ben tek maaşla bu kadar yaptım sen 2 kat yapcan cocuklarina bırakcan diyo. onada şart koşuyo.

Kaynana kisisinin pis olmasi detayi ne isimize yarayacak cidden cozemedim. Pisse pis. Oglu da utanmadan bunu nisanliyken size soyluyor,sanki kendisi baska yerden cikti. O ananin oglusun iste azicik dilini tut.

Velhasili anasini nisanlisina cekistiren adamdan koca olmaz konulu kamu spotu

Valla
Bu kadar uzun bir birliktelikten sonra ay göremedim bilemedim gerçek yüzü demesinler ne olur
Hiç inandırıcı değil
ailesine girmeden anlaşılmıyor eşim üni annesi zırt pırt arıyor diye telefonda bağırır azarlardı bir evlendik anam anam oldu

şu nedenle yaptığı yemeklerden saç cıkar sürekli. hosaf kaynatir kurt cikar beleş topladikları vişnelerde. meyve getirir yikamaz getirir. mutfagın heryeri örümcek. ben sağlikçiyim ve temizlik hastaligım var milletin mikroplardan ne hastalıklara yakalandığını gordüm. temizlik hastaliğım aşirı değil ama dikkat ederim herseye. tuvalete girdikleri terlikle içerde geziyo kaynanam geçen gün. babası içerde anahtar unutmuş bide bulamadı tüm evi ayakkabilarla aradı. oraya açık renk corapla gittiğimde altları 1 saatte ayakkabı altı gibi oluyor tiksiniyorum coraplarimdan. pisliği su ilerde çocuk olsa ben nası sokcam o eve. mutfak aygaz ocak heryer yapış yapış yağlı. annesi bunlar dısında karısmaz etmez kotü yanı bu.

eğer eşinizi seviyorsanız ve eşiniz bir şeyleri yoluna koyacağına dair adam gibi söz verir sözünü de tutmaya başlarsa o aileden uzaklaşırsanız evliliğiniz kurtulabilir bir de siz de çalışmalısınız tabi. yok öyle değilse eşinize sevginiz bittiyse ya da azalıyorsa düzeleceğine inancınız da yoksa evliliğinizi sürdürmenize de gerek yok.

E ama siz butun bunlari nisanliyken belki de daha oncesinde gozunuzle gormussunuz. Evlenince ne fark ediyor? Cocuk yaparsam goturemem o eve derken bu cumleyi nisanliyken dusunemediniz mi? Bile bile lades demissiniz simdi sikayet etmek size fayda saglamaz ki sadece bosanirsaniz kesin cozum olur

Ayrica su da bir kural,hemen hemen her erkek evlendikten sonra anam babam bacim kardesim der.

konu da bu işte annemle konuştuk babamın huyu bu ben ne derse yaparım karşı gelmicem diyo. ailem için benim annem anjio olunca bakmazsan annenin babanın cenazesine gidersin. yok paran yoksa bakamazsın ilerde. ben annemleri yanıma alcam bunlar soğutuyor insanı

ben bunu çok az gordüm. ve esim dediki yeni evimiz yapilıyor bu ev çok eski annem de yapmıyo bişey babamda ne bulsa getiriyo sokaktan ev dolu baş edemiyo dedi. yeni evde dikkat ederler dedi. yeni ev biticek adam ben orayı kiraya vercem cıkmıcam hep bu evdeyim diyor. ben zaten bile bile kendiğimi yaktığımı biliyorum ve boşanma düsüncesi aklımda

Valla

ailesine girmeden anlaşılmıyor eşim üni annesi zırt pırt arıyor diye telefonda bağırır azarlardı bir evlendik anam anam oldu
aynen oyle aramasınlar benle buluştuğunda diye telefonu kapatırdı. ilk evlendik düğün ertesi sabah adam aradı mesaj attı. baßbasa vakit geciriyoruz özel anımızda arıyodu sürekli eşimde aćıp konuşuyodu. adamda terbiye yok bunlar yeni evli yanliz kalsinlar aramayalım uyuyolardır demek yok

Zaten genel olarak evinin icindekini,anasinin babasinin kotu huyunu nisanlisina anlatan adamdan koca olmuyor ki. Bu tavra girenlerin buyuk cogu evlendikten sonra kosa kosa ailelerini tutmaya gidiyorlar. Bosar kurtulursunuz,onlar bir aile,naparlarsa yapsinlar beraber ev mi aliyorlar,icine cöp mü dolduruyorlar kendileri bilir

Başından sonuna dek merakla okudum ve sanırım daha 3-4 gün önce ayrıldığım sevgilimle ayrılmamamış olsaydım ileride ki evliliğimi okudum canlandırdım gözmde
Sürekli oğlunu borca sokan bir baba (aile)
Hiç bıkmadan usanmadan borca giren oğul
Her çağırdıklarında koşa koşa giden oğul
Evliliğini anne babasının ellerine bırakan bir eş
Ve benim gibi aslında sevgiliylen bunları görüp çok sevdiği için ayrılmayıp evlenen , şimdi bin pişman olmuş bir kadın
Ben konu açınca herkes ayrıl diyodu hiç aklıma gelmezdi bir kadına boşan diyeceğim
Böyle başkasının hayatını okuyuca daha iyi idrak ediyor insan , katlanma bunlara
Boşannnn

kesin ve net ayrılın. çekmek zorunda değilsiniz ki. eşiniz size hiç saygı göstermiyor. 4 ay evlilikte bunlar çok fazla. alın karşınıza konuşun önce. baktınız bir değişme yok olumlu anlamda, boşanın. hem daha çok gençsiniz mesleğiniz de var. tekrar kendinize hayli hayli en alasından bir düzen kurarsınız. ailenizin yanına gider, siz de çalışmaya başlar kendiniz için birşeyler yaparsanız. saygı yok bence bu evlilikte. işin içine aile de çok dahil olmuş. bu para mevzuları işin içine girdiğinde nedense herkes değişiyor. çok saygısızca diyaloglar var ortada. eğer konuşmanıza rağmen düzeltmiyorsa kendisini ayrılın kesin ve net bir konuşşma yapın. ve lütfen sakın hamile kalmayın. özellikle aranızdaki bu sorunu çözene kadar. hem size hem bebeğinize yazık olur sonradan.

Bencede kaç bunlardan

aa evet okumuştum senin yazını. kurtulmuşsun işte ben gibi perisan olmamışsın. ve borc harc geçtim babasını gördümu beni tamamen dıslayan bir eş. dalga gectiğinde baba niye dalga geçiyon demeyen biri

yok istemedim zaten.bayram öncesi istedim 2 gün düsundüm sonra ben annemdeydim daha sonra eşim geldi. baktım bayramda burnumdan geldi herşey cıkardım aklımdan cocuğu

Yarısını okudum yarısını okumadım.babasinin oğlunun parasına ihtiyacı mi var.ogluda dememis mi benim artık ayrı evim var geçindirmek zorundayım diye.ben de çalışmıyorum bizimde durumumuz çok kısıtlı.ama ne bilim eşim ailesiyle ortak iş yapmaya falan kalksa ya da ev alsa falan krediyle delirirdim. Eşinizin maaşı çok mu iyi.? Evliliginiz oturana kadar çocuk düşünmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…