yeni evli iken yıpranmak.

biz 2 3 hafta sonu evimizde kalalım dedik gelin dedi bize. 9 gün burdaydık gelmeyiz dedik karar aldik eşimi zor ikna ettim. biz gitmicez diye onlar geliyo yarın şenlik varmışta ona gidermişiz. onlara gittigimzdede çarsıya bile yollamaz bizi. benim babam nereye gitsek arabayla götürür. esime araba aldırdı bizi çarşıya annemlere bile bırakmaz hep otobüsle gideriz dağın tepesinde oturuyo bide

Kocanız annesine mi fırlattı?
evet ye oğlum sogumadan dedi kaynamış yumurta sen babamı beklemedin diye fırlattı yemicem diye. babası geldi annesi anlattı gülüyo babası hosuna gidiyo esim bana annesine bağırdımı

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler bizim buralarda. Malesef bile bile lades demissiniz.

Ya ayrılacaksınız ya da çekmeye devam edeceksiniz. Başka çözüm yok. Çünkü böyle adamlar değişmez.

niye karışirlar anlamam ki
Asalak gibi üstümüzden geçinmeye çalışıyorlar çünkü .benim eşimde başta anlamadı hep babasını masum gördü ( halbuki neler yaşattı bize ) güya ben ona alışamamışım sevememişim. sonradan kayınpeder yabancı bir kadınla birlikte yaşamaya başlayınca evlatlarına karşı içindekileri kustu etmedik küfür bırakmadı şimdi görüşmüyorlar 2 yıldır resmen huzura kavuştum

buda kaynanam öldümü evlencek besbelli kaynanam ben ölünce evlendirin diyo gülüyo. eşimde evlenirse silerim diyo. ama ölme eşseğim ölme. kim beklicek uzaklasmasını. belki ben kahrımdan hastalanıp gitcem onlardan önce

buyuk sözü dinlemedim demem bu yüzden işte bile bile ateşe atladım

evet ye oğlum sogumadan dedi kaynamış yumurta sen babamı beklemedin diye fırlattı yemicem diye. babası geldi annesi anlattı gülüyo babası hosuna gidiyo esim bana annesine bağırdımı
Eşinizin nesi iyi pardon?

Zavallı annesine yumurta fırlatacak kadar karaktersiz ve merhametsiz.

Size iyi davranışları hep rol.

Biran önce kurtulursunuz inşallah.

Of belki bir kez olsun baş başa kalacaktınız eğlenecektiniz o da zayi olmuş.

Benim kayınvalidem ayrılıp kurtulmuş bu heriften hem aşırı pis hemde aşırı dedikoducudur millete neler demiş ilk evlendiğimde haberim yok herkes bunun yüzünden cephe almış bana.eşim annesini bırakıp gitti diye kötü görüyordu. Babası nasıl etkilemişse bana da hep annem gibisin derdi . Kayınvalidem den çekmedim İnan bu adamdan çektiğim kadar

bende kayınvalidemden cekmedim. sadece pis oda dövüle dovüle saf gibi olmuş iş güç yapmıyo. bu adam dan niye boşanmadın niye çektin dedim. 1 kez ayrilcam dedim oğlumuda aldı 15 gün dısarda yedi beni aç bıraktı evde dedi ölecektim dedi. o kadar vicdansiz

Sakın çocuk yapma buna çok dikkat et.
Boşamam sürünürsün ne demek ya? Annenin babanın cenazesine bile gidemezsin eşşek gibi bakacaksın aileme ne demek?
Bunlar yenilir yutulur şeyler değil.
Neymiş efendim hastaymış babası iyileştirmişte, onun gibi hasta olan arkadaşı ölmüş-müş.
Vah vah!
Babasın sen çocuğu yapmayı biliyorsan hastayken de bakacaksın, okuluna da göndereceksin her zaman Peşinde olacaksın. Bu ne ya? Yok çöp topladım büyüttüm emek verdim. Yapmasaydın abi o zaman? Bakmazdın, emek vermezdin?
Konu sahibi iyi düşün. 4 ayda bu kadar yüz göz olunmaz aileyle.

Öyle bir boşanırsın ki. Bu konuşmaları yüzyize değil whatsapptan yap eşinle. Kanıt olsun. Aileye zorla baktırma da boşanma sebebi. Bunu istiyor diyerek boşanabilirsin. İlla boşanmıyorum diyeceksen aileden uzağa taşınıp kendi halinizde olacaksınız yoksa olmaz

Bence bekleme hemen boşanmak istediğini açıkla ailesi gelince. O eşin denen ukala tam dayaklık ama neyse

Benimkide dövermiş içer kumar oynarmış kayınvalide kendini kurtarmış ama seninki mecburiyetten napsın kadın karakterleri aynı bizim kayınpederlerin belli ki ben kurtuldum kendinden Allah senide kurtarsın . Şimdi aynı şehirde değiliz bizim ilin plakasını gördüğü arabalardan kaçıyormuş . Oğlundan kaçıyor yani aklınca. Seni o kadar iyi anlıyorum ki neler çektim ben . Anlatmaya çalışıyorsun babasına toz konduramıyor. En son onun yüzünden kavga ettik babamı sevmiyorsun dedi neler saydı o sırada babam gelmeseydi resmen eşyalarımı alıp çıkıp bir daha da gelmeyecektim . Zaten ondan sonra kayınpederin evlatlarını silmesi çok sürmedi .aslında amacı evimize yerleşip kendine baktırmaktı Allah ıslah etsin şimdi yanındaki yabancı kadınla polis tarafından aranıyormuş ne yaptılarsa

uzağiz uzakkken bu kadar düşün. ailelerimiz eskisehirde biz bilecikteyiz 1 1.30 saat var arada. eşim hem kendi diyo buraya tayin olursak yandik babam hep birlikte bişeyler yapalm isticek diyo hem yüz veriyo

tam aklımdakileri dedin. bende dedim herkes cocuğuna bakar dedim. hem seni düsürüp hasta etmisler hemde duygu somürüsü bu dedim. annemde de oglum herkes cocuğuna bakar diye yok cok emek verdiler bana diyo karsı gelmem diyo. cünkü surekli yapilan iyilikleri söylüyo babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…