yeni evli iken yıpranmak.

dedikodu yapmak adamin ruhunda var. her odadan ciktığımda fisir fısır sesler geliyo beni anlatıyo ailemi anlatıyo esime. 30 yıldır kaynanamı şeker hastası etmiş 1 tane ekmegi almıyo eve para gitmesin diye diyo. kadınin kilosuyla annesiyle dalga geciyo. kendi kardeşinin sofrasına oturuyo herkesten çok yemek yiyip cıkınca hiç beğenmedim vs dedikodu yapıyor. hiç böyle değildi eşim görüştrmedi hiç nişanlıyken kendi hep bize geldi

okurken içim daraldı, bitiremedim.
cahillikle başedilmez.
babası yüzünden bitmiyor evlilik.
babasına karşı kişilikli duramayan eşinden dolayı bitiyor..
evet kişilik yoksunu babasına fırsat vermesi yüzünden bitiyor. annem dediki oğlum karşı gel demiyorum ama karışmasıni engelle babanın dedi alcağinız en ufak şeye buraya gelip gitmenize karısmasın dedi. o beni hastalıktan kurtardı onun huyu bu karısır ben karşı gelmicem ömrüm boyunca dedi. bu lafla gozumde tırnak kadar kalmadı

Daha 4 ayda bu hale geldiysen bitse iyi olur.Ne derler diye düşünme. Anlattığına göre eşin bencil adamın teki.Ben bu kadar şeye gelemezdim.Ailen arkandaysa bırak çık.

Okurken darlandımmm...siz şimdi alın o koca ve kp bozuntusunu boyleyken boyle yaptiniz beni daha simdiden yordunuz bosanma davasi aciyorum... esyalarimi alicam nafaka tazminat davasi acicam ne gerekiyosa yapicam herkes yoluna diyin,birakin onlar tutuşsun artik madem parayi bu kadar seviyolar birde boyle dusunsunler bakalim, ya 360 derece dönecekler baba oğul yada yaptillari ev dugub masraf yeni gelin ellerinde patlicak oturacaklar aşaya...evliliginize bu kadar mudahale ettirmeyin

Daha 4 ayda bu hale geldiysen bitse iyi olur.Ne derler diye düşünme. Anlattığına göre eşin bencil adamın teki.Ben bu kadar şeye gelemezdim.Ailen arkandaysa bırak çık.
evet arkamdalar. kıskanması çok garip kaynanam oğlunu kıskanmıyor o kıskanıyor. evimize geldi sucuk kaşar varmıs bizde diye siz iyi yiyip içiyosunuz dedi.

Bir şey ne kadar saçma olursa olsun söylene söylene insanın aklında yer ediyor demek ki. Bir babanın ve annenin görevi zaten çocuğunu sağlıklı ve güvenli bir ortamda yetiştirmektir. Hastalandığında babasının yaptığı şey ekstrem bir şey değil yani. Hangi anne baba olsa yapar. Onların haklarını ödeyemeyiz o ayrı ama bu demek değildir ki her dediklerine tamam diyip hayatı kendimize ve eşimize dar edeceğiz. Babası gibi davranıp annesi gibi olmanızı bekleyecek ama malesef öyle bir dünya yok. Kendinizi yedirmeyin.

benim ailem tek söz etmediler 1 kez gelin demediler hem alıyor parayı bizden hemde her hafta buraya gelin diyor yol 60 tl tutyo zaten. inanın bayramda bluz aldim 2 tane kaynanama ma gosteriyordum esime ters ters bakıyo babası. eşimde indirimdeydi ondan aldık diyo karısına aldığı kıyafetin hesabını veriyor

evet arkamdalar. kıskanması çok garip kaynanam oğlunu kıskanmıyor o kıskanıyor. evimize geldi sucuk kaşar varmıs bizde diye siz iyi yiyip içiyosunuz dedi.
Bazı babalar öyle olabiliyo zaten hep ondan şikayet etmişsiniz kaynanaya pek rastlamadım. E beş evi varmış onda alsın yesin çatlasın.Sinir oluyorum şöyle insanlara çocuklarının sırtına yapışıyolar asalak gibi.Ama eşinizde suçlu artık kendi ailesi olduğunu bağımsız bi insan olduğunu anlayamamış.

"Babası eşime kredi çektirdi, bütün borç sırtımıza yıkıldı, zaten 1 tane bilezik taktı, paramız vardı, paramız yoktu, sıkışıyorsan çalış dedi, para dedi, bilezik dedi, krediymiş dedi, para dedi, para para para para altın, kredi para para.."

Ben konudan sadece bunu anladım.
İnsanların bütün değeri para olmuş, ne yazık.
Allah yardımcınız olsun konu sahibi.

zaten dedim annen yıllarca çekmiş şeker hastası olmuş kalp hastası olmuş dedim. ben çekmicem bu şekilde siz ikiniz beni hasta edemiceksiniz ben okudum yasim daha 24 ayaklarımın üzerinde dururum dedim. ugraşırsın çok fazla bosanmam diyo. ben seviyorum diyo. sevmeyi gece üstümu örtmek hasta olunca bakmak sevip oksamak sanıyor

6 yılım çöp olacak diye düşünme. önünde bir ömür var. ömrün çöp olmasın. yazık sana annen baban sana kıyamazken kimsenin hakkı yok buna.

kesinlikle katıliyorum diyorumki genciz parayı takma gezelim edelim. bir bulusuyorlar herkesin maaşını konusuyolar babasıyla sürekli borçlar diyorlar. inan adam faceye resim koymuş biri demiski dayı köyemi gittin. evet borçlar dururken biz geziyoruz demiş orda bile borc konusuyo

Esinizi seviyosunuz mutlaka yillar gecmis birlikte bosan demek belki bizlere kolay ama bu sekilde ne cocugunuz ne siz saglikli bir evlilik yurutemezsiniz sizin kiyafetinize kadar karisan ilerde cocugunuza vs neler nelere karişir..gencsiniz cocuk yok, bu sekilde omur gecmez sinir hastasi olursunuz..kp arıza yaptiklari cok ayip kabul edilemez madem oyle esime derimki babanla sana mutluluklar bay bay gerisini onlar dusunsun canim

Ayrılmaktan başka çare yok.
Çünkü yakında tamamen sizin eve yerleşecekler.
Gayet açık bu.

onu dedim. annemin hatrına duzeldi aramız. ama hep aklımda ben babama karşı gelmem deyince içimden tamam dedim. suan mıc mıc öpmek koklamak vs ailesi gelsin illa babası yapıcak bişey akıl sağlığı yok o konudan başlayıp babanla yaşa deyip bitircem

Sen bu adamdan yakanı al bu ne ya okurken kal geldi. 4 ay geldi geçti kurtuldum dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…