Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

Sen pismansin onu anladik ama birde esine sormak lazim.
Kendin diyorsun esinin iyi oldunu kayinvalideninde sana zarari yokmus
Senin asil derdin ne ??

yorumlar yıkıyor ama konu sahibi ortada yok gelince ne cevap verecek merak ediyorum:44::44::44: aynı hakaretli duyabiliriz hazırlıklı olun kızlar

ALLAH ESINE VE AILESINE SABIR VERSIN...

34 yasindasin 3 ve 6 yasindaki cocuklara bile kulp takmissin peh pehh..

yorum yapmaya bile gerek yok aslinda..

Seni tenkit etmek istemem. çünkü insanız hata yapabiliriz.. Önemli olan hatayı farkedebilmek.. ama ne yazık ki sen yaptığın hataların farkına hiç var(a)mamışsın.. Ben 20 yaşındayken insanın eşi ve ailesiyle böyle konuşmamak gerekiğinin farkındayım.. sen 34 yaşındasın ve hala farkedememişsin.. Allah gerçekten yardımcın olsun.. Sana hidayet nasip etsin..

Birde diğer arkadaşların dediği gibi iyiki de çocuğun yok.. belki de Cenab-ı Hakk iyi bir anne olamayacağını bildiği için nasip etmemiştir.. O masum günahsız çocuklara böyle söylemen çok yanlış.. bak kendin yazmışsın 3-6 yaşlarında diye daha aklı ermiyor o çocukların.. evet yeri geldiğinde benimde yaramaz olan çocuklara kızdığım oluyor ama çok şükür öyle şeyler söylemiyorum.. Allah muhafaza benim çocuğumunda öyle olmayacağını nereden bileceğim.. Etme bulma dünyası sonuçta...

Konu sahibinin ruh hali gayet nasıl bir insan oldugunu ortaya koyuyor aslında.

Nerden mi biliyorum bu kadar sinirle hınçla yazılmış, tonlarca hakaret var,
ama cümlelerin sonuna gülücük işareti koymayı ihmal etmemiş...

O nedenle yorum yapmaya bile degmez...

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı okurken kendımı korku fılmınde hıssettım.nasıl bır kadın ? nasıl bır es? nasıl bır gelınsınız ? Sızın kendınızı saygınız sevgınız yokki 2 masum sabıye olsun .kayınvalıdenıze gorumcenıze karsı konusma uslubunuzu hıc beyenmedım bıran once kendınıze cekı duzen verın.yada bır uzmandan destek alın

2 kere ayıp ettiniz.
Birincisi bu forumda gerçekten derdini paylaşan insanlara
ikincisi derdini yazan insanlara samimi olarak yol gösterenlere...
Yazılanların gerçek olmadığı ortada ..

düşünüyorum da eşin ne gibi bir günah işlemiş olabilir acaba allah seni nasip etmiş o zavallıya.
bir bayana yakışmayacak türden iticisin... her yerinden iticilik akıyor.
dua et ki gittiğinde insanlar seni evlerine alıyorlar, ben olsam kapımdan içeri sokmam ama tabi yüzlerine söylemiyorsundur bunları.
aklı ermeyen çocuklara ettiğin hakaretlere bak, tüm çocukları allah senin gibilerin gazabından korusun inşallah.
bence sen bekar kal ya.

Yazdıklarınızı okurken kendımı korku fılmınde hıssettım.nasıl bır kadın ? nasıl bır es? nasıl bır gelınsınız ? Sızın kendınızı saygınız sevgınız yokki 2 masum sabıye olsun .kayınvalıdenıze gorumcenıze karsı konusma uslubunuzu hıc beyenmedım bıran once kendınıze cekı duzen verın.yada bır uzmandan destek alın esınızede allah sabırlık versın sızınlen ugrasmak zordur.

bu konunun 2.üyelikle açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum

Bence tamamen bir anlık sinirle yazılmış bir rahatlanmış bitmiş.Daha konuya dönüp bakacağını bile sanmam

yiyenlerim mi?
keske sagi solu elestirecegine biraz kendini gelistirseydin yas 34 ama turkce ilkokul 1))
daha melek sayilacak cocuklara okadar hakeret ettikten sonra devamini okumadim sevdigin bile 6 ay tahammul etmis ayrilmak istemissin ayrilmissiniz adan kabul etmis ayrilmayi 6 ayda vazgecmis senden

yiyeni kimmiş yaw???

Burası her kesimin bulunduğu çok geniş bir platform.
Hiç okumamışta olabilir aramızda, ilkokul mezunuda,üniversitede.
Yabancı kökenli olup dili sonradan öğrenenlerde var aramızda.
Bu yüzden herkes Türkçe'yi doğru kullanmayı bilmeyebilir.

yaa varya sana durup durup biseyler yazasim var, gece gece sinirim tavan yapti o gunahsiz cocuklara asalak vs. demeler bunlari kocanada soylesene cevabini versin benim yazamadiklarimi o sana dinlenip dinlenip soyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…