Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun
- Konu Sahibi natlus78
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?konu sahibinin psikolojik sorunları olduğu belli. kendine zarar veriyor kimseye değil. bence psikolojik destek alsın bunu gerçekten iyi niyetimle söylüyorum
çocuklara şeytan demiş, kızmışsınız. peki olaya şu açıdan bakmayı denesek:
yeni nesil anneler çocuklarına dur demeyi bilmiyor. bize ne kadar çock geldiyse balkona çıkıp sarkıyor, fırınla oynyor anneleriyse
keyfinde. ben dur deynce anneleri gözlerini pörtletiyor. buna ablam da dahil. yeğenim gelip cama çıkıyor, kitapları yırtıyor bi yapma
canım dedim, iknci yapma canım dedim üçüncü de balkondan sarkınca çok kötü bağırdım. o da dur deseydi
en yakın arkadaşımda öyle. kızı bize gelince kıssırı döküp eeliyle fırlatıyor annesi oturduğu yerden aa kızım yapmaaaa
çocuklar şeytan değil anneler sorumsuz ve bencil
kuzenimin çocuklarına 2 ay baktık çıtları çıkmadı, çünkü duracağı yeri biliyorlar
eğer bahsi geçen çocuklar da böyle yapıyorsa sinirlenmekte haklı. kullandığı kelimeler çocuklara değil ebeveynlere söylenmeli bence
yeni nesil anneler çocuklarına dur demeyi bilmiyor. bize ne kadar çock geldiyse balkona çıkıp sarkıyor, fırınla oynyor anneleriyse
keyfinde. ben dur deynce anneleri gözlerini pörtletiyor. buna ablam da dahil. yeğenim gelip cama çıkıyor, kitapları yırtıyor bi yapma
canım dedim, iknci yapma canım dedim üçüncü de balkondan sarkınca çok kötü bağırdım. o da dur deseydi
en yakın arkadaşımda öyle. kızı bize gelince kıssırı döküp eeliyle fırlatıyor annesi oturduğu yerden aa kızım yapmaaaa
kuzenimin çocuklarına 2 ay baktık çıtları çıkmadı, çünkü duracağı yeri biliyorlar
eğer bahsi geçen çocuklar da böyle yapıyorsa sinirlenmekte haklı. kullandığı kelimeler çocuklara değil ebeveynlere söylenmeli bence
Son düzenleme:
konu sahibinin psikolojik sorunları olduğu belli. kendine zarar veriyor kimseye değil. bence psikolojik destek alsın bunu gerçekten iyi niyetimle söylüyorum
Tamamen katiliyorum herkes cocuk yapma hevesinde ama terbiye verebilen nerdeyse yok...
Ne kadar itici bir konuşma tarzınız var.Tek solukta şaşkınlıkla okudum vallahi.Allah var kayınvalidem iyi diyorsunuz ama ona bile hakaretler etmişsiniz,Yok saf,yok salak!Üslubunuzu hiç beğenmedim.
Adam her gece annesine gitmekte haklı.Bu kadar dırdır ederek bir erkegi elinizde tutabileceginizi mi sanıyorsunuz?[/QUOTE]
Adam her gece annesine gitmekte haklı.Bu kadar dırdır ederek bir erkegi elinizde tutabileceginizi mi sanıyorsunuz?[/QUOTE]
küçüçük çocuklara şeytan demekten utanmıyor musunuz,aileniz bunları okusa ne kadar üzülür siz onları hak etmiyorsunuz .. baslıgı gorunce belki bir yardımım dokunur sandım ama hiç içimden gelmedi böyle şekilde konusan bir kadına yardım etmeye ayrıca o hakaret ettiginiz aileniz sizi agırlamıs yatıya kaldırmıs evinde yattıgınız insanlar hakkında boyle konusuyorsunuz hem madem bu kadar sevmiyorsunuz ayrılın canim yanlız kalmaktan mı korkuyorsunuz siz bu konusma tarzıyla kimseyle konusamazsınız
genelde kadınlar kulübü sakinlerinin büyük bir kısmı son derece acımasız ve katı eleştirip kınarlar.bunları hiç doğru bulmam,sinirlenirim ama yazdığınız konu üzerine olumlu bir yorum da yapamicam.bir kere lanet okuyarak bir başlık açıp,çok negatif bir üslup kullanmışsınız.çok sinirli bir yapınız olabilir.sinirli insanlarla geçinmek çok zordur.konunuzda en çok da ''bir de gelip özür dilemesine sinir oluyorum''kısmına takıldım.ne yani özür dilemese daha mı iyi?en azından yapııcı bir yaklaşımı var demek ki.kuzum siz Türkiye'de,konumu ne olursa olsun,ne kadar çok aşağılanan,acı çektirilen,sözel fiziksel şiddet gören,aldatılan,eziyet çeken,kötü davranılan ve bir kere bile özür dilenmeyen kaç kadın olduğundan haberdar değil misiniz?böyle herşeyi sorun ederseniz 2.evliliğiniz de başarısızlıkla sonuçlanır mazaallah.halinize şükredip değiştirin kendinizi.
- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
sen evlendigime bin pismanim diyorsun ya
esin nasil pisman Allah bilir..kimi insanlar insanliktan nasibini almamistir bunu simdi cok iyi anliyorum..
3 ve 6 yasindaki cocuklari bogmak istemek ne demek, asalak,seytan ve soytari demek ne demek
sizin acil kapatilmaniz lazim ben sizden korktum Allah etmesin cocuklara birsey yaparsiniz siz
esin nasil pisman Allah bilir..kimi insanlar insanliktan nasibini almamistir bunu simdi cok iyi anliyorum..
3 ve 6 yasindaki cocuklari bogmak istemek ne demek, asalak,seytan ve soytari demek ne demek
sizin acil kapatilmaniz lazim ben sizden korktum Allah etmesin cocuklara birsey yaparsiniz siz
Son düzenleme:
- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
Severek evlenmedim,mantık evliliği yaptım diyorsun.
Hangi konuda mantık yürüttün merak ettim.
Aileyi yerin dibine batırmışsın.Eşinin durumu da pek iyi değilmiş.
Bir de evlenmeden önce,haftasonları ne olup bittiğini farketmedin mi acaba ?
Hadi sevgiyi önemsemedin,4 ayda saygıyı nasıl kaybettiniz ?
Hangi konuda mantık yürüttün merak ettim.
Aileyi yerin dibine batırmışsın.Eşinin durumu da pek iyi değilmiş.
Bir de evlenmeden önce,haftasonları ne olup bittiğini farketmedin mi acaba ?
Hadi sevgiyi önemsemedin,4 ayda saygıyı nasıl kaybettiniz ?
konu sahibinin psikolojik sorunları olduğu belli. kendine zarar veriyor kimseye değil. bence psikolojik destek alsın bunu gerçekten iyi niyetimle söylüyorum
Yorumunuza aynen katiliyorum.Yazdigin örnekleri bende cogu kez sahit olmusumdur. Eski kusak nedendir bilmiyorum ama Cocuk egitiminde daha basarili olmustur.
- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Çok iticisin...En kısa zaman da boşan da adam kurtulsun senden...Küçücük 2 çocuğa şeytan ,onları boğmak istiyorum diyen biri olarak ne kadar sevgisiz,taş kalpli biri olduğunu çok güzel gösterdin...Senin şaka olduğunu düşünmek istiyorum..Neden evlendin ki..Bekar kalsaydın..Şartmıydı evlenmen...Sinir bozucusun açıkçası....
Son düzenleyen: Moderatör:
abim evli ve evi bize yakın hergün uğrar acaba gelinimizde bizim için böylemi düşünüyor bilemedim şimdi ama bizde çocuk yok hepimiz yetişkiniz yani bizim için şeytan diyemez hadi yırrtım
konuyu okurken acaba biri böyle bi konu açsamda bütün üyeleri toplayıp deli etsem die düşünmüş olabilir mi
konuyu okurken acaba biri böyle bi konu açsamda bütün üyeleri toplayıp deli etsem die düşünmüş olabilir mi
aaaaaaaaaaaaaa ne gidiyosunuz kızın üstüne öfkelenmiş yazmış niye ezip duruyosunuz hah buldunuz
ne kadar ayıp
derdim ama
aslaaaaa
ama diyorumkii
dağıtın burayı
arkadaşım lütfen herkes yaşıyor bu problemleri
ama napmışın sen
haklı olsan bile haklı göremiyorum seni
olaylara biraz olumlu bi pencereden bakmayı dene
kendimi dayak yiyor gibi hiisettim yazdıklarını okurken
ALLAH cc yar ve yardımcın olsun
ve burada yazılanları iyi oku ölç biç ve kendine çeki düzen ver