Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

herkes gibi benide rahatsız etti konuşma tarzınız .sanırım yazarken çok sinirli ve öfkeli idiniz.bence biraz sakinleşin karşı tarafın ne kadar hatalı olursa olsun bu şekilde konuşmayın bence çünkü keskin sirke küpüne zarar.

Demek ki okurken aklimdan gecenlerin aynisini herkes hissetmis. Bana kalirsa bu kisi dikkat cekmek icin boyle bir uslupla boyle bir konu acmis bana gercek gibi gelmedi.

iste bende onu diyorum Turkceyi duzgun kullanmayabilir bende cok dikjat etmem yazarken ama keske milleti elestirip hakaret edecegine once o dilinigelistirseydi belki daha guzel seyler cikardi o dilinden, baskalarini beni kiskaniyor, yok asalak, seytan diye elestirecegine once bir kendini elestirsin ana dilini gelistirsin daha faydali olur O'nun icin...

Ben cok ta buyuk bir sorun goremedim ustelik. Yani kayinvalide kayinpederde kaliyormus her hafta, ama onlar da iyi insan olduktan sonra kal yani, ne var bunda. Ne kaynana kayinbabalar okuduk burda. Bana oyle geldi ki esinin tarafi birbirine bagli iyi insanlar, ben olsam ben de onlarla eglenirim, ben cok severim hep beraber olmayi zaten. Belki her hafta olmasi sikicidir ama esinizle konussaniz biraz daha seyreltebilirsiniz bence. Kiskanc akrabalariniz varsa da olabilir, cesit cesit insan var.

Basta arkadaslar dile getirmisler, en kotusu o iki cocuga soyledikleriniz. siz sevgi gostermiyorsaniz ilginizi cekmek icin de yapiyor olabilirler. Ama hicbir cocuk ta bu sozleri haketmez.

Neyse, hayatinizda mutluluklar. Ama sizi mutlu etmek te zor gibi yaa

Yorumlari okumadim ama okurken Yalan Dunya dizisindeki Nurhayat geldi aklima. Acaba bir baskasi da ayni seyi dusundu mu

severek evlendiği ilk eşine tahammül edemeyip ayrılan insan,sevmeden evlendiği adama neden tahammül etsin ki dimi !!! bende arkadaşlar gibi büyük bi sorun göremedim..seven bi kalp olursa tabi...

Oooo üsluba bak sigara yak. Eminim gelin gittiğiniz aile de bin pişmandır.

arkadaşlara katılıyorum. Allah sizi ıslah etsin

herşeyi geçtimde 3 ve 6 yaşındaki çocuklariçin nasıl kelimeler kullanmışsınız öyle yazık şu okuduğum cümlelerden ben rahatsız oldum millete bisürü sıfat yakıştırıyorsunuz ama önce siz kendinize bi çekidüzen vermelisiniz bence

Herkes kötü :
Eşiniz yılışık
Görümceniz görgüsüz
Kayınvalideniz mal , salak
Çocuklar şeytan, asalak
Sizde sütten çıkma ak kaşık oluyorsunuz herhalde
PESSS

bence siz boşanın ve bir daha da evlenmeyin.
hayatınızdaki insanlara yazık valla
üslubunuz o kadar kötü ki okuyamadım bile yazınızı yarısı yetti sizi tanımlamaya
bence sizin kimseye tahammülünüz yok.
boşanın ve bidaha kimsenin başını yakmayın.

Huh, bu neydi?
Sarsıldım. Hırstan tek cümlede anlatmışsınız derdinizi. Arada nokta olsa ne iyi olurdu.
Bu kadar malzemeye can dayanmaz, hakkında böyle düşündüğünüz insanlardan ve sevmediğiniz eşinizden ivedilikle uzaklaşın.
Yazık onlara.

Allah'ım kimlere koca veriyosun Tövbe estağfurullah :18:
Allah yüreğinize merhamet versin sizin,taşlaşmışsınız;öfkeden başka hiçbir duygu barınmaz zaten böyle bir kalpte...
Ayrıca o ziyaretçilerden biri bu sevgi dolu konu sahibi değilse,ben de hiçbirşey bilmiyorum

Son düzenleme:
sakın eşinden çocuk falan yapma bellimi olur seninkide o çocuklar gibi asalak şımarık şeytan falan olur genlerden şeyeder belki

Konunuzun yarısına kadarr okudum yazdıgınız zırvalıgın tamamını sinirlerim kaldırmadı..

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ?. Siz Allahın yarattıgı o gunahsız melekler hakkında seytan kılıklı asalak diyemezsiniz.
Kimseye diyemezsiniz .

Biraz terbıyelı olun . ve yazarken bır zahmet enter tusuna basın .

Not: Asıl eşiniz bin pişmandır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…