farklı birşey söyleyeceğim biraz önce 12 kişilik misafirimiz vardı. yeni gittiler. sabah saat 12 den akşam yediye kadar 6 tane çocuk evde durdu. ben ne yaptıklarını anlatmıyorum siz tahmişn edin. eee şimdi onlara kötümü diyeyeim çocuk bu gittiği yerde durmaz evde durmaz ağlar yaramazlık yapar döker kırar varmı bundan farklısını gören... öyleyse öncelikle çocuklara hoş görün ondan sonra birçok şey düzelir. haa ben nemi yaptım mşsafilerimizle oturdum yedim içtim çocuklarada 2 oda verdim tv açtım kırılacak dökülecekleri ayırdım bir odaya koydum kapısınıo kiltledim. fazla yaramazlık yaptıklarında uyardım anneleride uyardı. onlar gidincede evimi topladım.bu kadar.
saf, salak, görgüsüz, şeytan, hizmetçi kılıklı, şımarık, asalak, mal, boş konuşan vsvsvs..
maşallah hakaret dağarcığınız bayağı geniş.. yazık..
arkadaşım kötü niyetle yazmadığını biliyorum ama sen ikinci evliliğini yapmış bayanlardan çok tepki alırsın
dediğim gibi niyetin iyi de olsa tepki gelecektir mesajını düzenle istersen
sen bilirsin
tabiki kesinlikle kötü niyetle yazmadım.. yani evlilik programlarına çıkan bayanların istekleri var gibi bu hanımda
oyüzdende sözüm meclisten dışarı dedim. bütün 2. evlilik yapmışları kastetmedim. kimse yanlış anlamasın.
aynı düşüncelerdeydim okurken uslubu değişik geldi banaNe kadar itici bir konuşma tarzınız var allah aşkına 3 ila 6 yaşındaki çocuklardan bahsederken bile şeytan salak soytarı gibi hakaretler onlar çocuk yaa daha 3-6 yaş nedirki sen ona bir şeker bile versen gülümser lütfen çocukları bari alet etmeyin gelin kaynana görümce kavgalarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?