• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

Esinizin ailesine karsi tutumunuz beni rahatsiz etti.. Biraz daha alcak gönüllü olmakta fayda var.. Acikcasi görümcenizin sizi kiskandigini sanmiyorum, sizde görüp hosuna gitmis almistir bunun altinda bir sey aramaniz cok yanlis.. K.V. kullaniyor tabiride hosuma gitmedi. Kimse annesini hizmetci ya da bakici gibi kullanmaz. K.V. istemese yapmaz zaten.Birde özel degilse ilk esinizden neden ayrildiniz ?[/QU

çalışmayı bıraktı evde pc başında tünekledi işde bakmıyordu. ben çalışıyordum bende yetiremiyordum, evin erkegi ben kadını o gibi olmuştu, bir erkek eşine bakamıcaksa sorumluluk altına giremicek kadar ezik se eğer( bunu evlenmeden önce görmek mümkü değil tabiki) alana kadar, vs vs arkasından da tartışmalar çıkamamazlık işin içinden ve daha anlatamayacağım başka sorunlar.

buradaymıs cevabı

Size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?

Aman ALLAH'IM nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, Kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder :23:

Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Ne seviyesiz yorumlar, mahalle kadını ağzıyla konuşmalar..
İnsanlığımdan UTANDIM resmen..

Boşuna çabalamayın, ne asilzadesiniz ne kraliyet ailesi mensubu ne de hanedan mensubu..
ne olduğunuz AÇIK.. mahalle kadını..
Tribünden bu çok NET görülüyor..

Hani derler ya DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA diye..
işte konu sahibine saldıranlar aynen bunu yaşattınız bu konuya olan yorumlarınızla..

Normal bir insan gibi medenice ve seviyeli konuşmak için asilzade falan olmaya gerek yok. Karakterli bir insan olmak yeter
Tribünden bakmak yerine bir ayna alıp bakın kendi uslübunuza da.

size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?

Aman allah'ım nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda fransız asilzadesi ya da ingiliz kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder :23:

Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Insanlığımdan utandım resmen..

Boşuna çabalamayın, ne asilzadesiniz ne kraliyet ailesi mensubu ne de hanedan mensubu..
Ne olduğunuz açık.. Mahalle kadını..
Tribünden bu çok net görülüyor..

Hani derler ya dinime küfreden müslüman olsa diye..
Işte konu sahibine saldıranlar aynen bunu yaşattınız bu konuya olan yorumlarınızla..

sende idrak etme sorunumu var arkadaşım....dikkatlice okursan eğer yorumları , uslubundan daha çok o küçük çocuklardan şeytan diye bahsetmesi ve benzeri hitap şekilleri burdaki arkadaşlara dokundu....bunlar farklı şeyler

umarım şimdi anlamışsındır .

Son düzenleme:
[:)[/QUOTE]

Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, Kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder :23:

işte konu sahibine saldıranlar aynen bunu yaşattınız bu konuya olan yorumlarınızla..

Dikkat edin o bulunduğunuz tribün bir anda yerle bir olmasın.

Sizin ne haddinize mesaj yazanlara ''MAHALLE KADINI ''demek.

Çok biliyorsaız düzgün olduğunu sandığınız üslubunuzla yardımcı olsaydınız konu sahibine.

Önce bir neyi SAVUNDUĞUNUZU ve neyi YERDİĞİNİZİ dikkatlice okuyun,ona göre konuşun.

Yorum yazanları eleştirmekte '' SENİN HADDİNE DEĞİL'''.

Son düzenleme:
mahalle kadını nedir yahu ,
bunu yazan arkadaş ikamet bilgilerinizi bir kontrol edebilirmisiniz ,ne mahallesi ne caddesi yazıyor ,türkiye cumhuriyetinde adresler mahalle ,cadde,sokak apt no olarak belirlenebiliyor..e doğal olarak biz olduğumuz gibi sizde bir mahalle kadınısınız :))))))))))

aaa oldumu şimdi kızlar ayıp ettik,konu sahibinin istediği gibi cevaplar vermemişiz ki hiç,

şöyle olmalıydı ;
vay şeytanlar vay ,kıstır köşede iki çimdir anacım bu ne ,böyle çocukmu olur ,ay görümcenede yuh yani
kıskaaannnçç haseettt ,bu da şeytan ,hele kayınvalide, kullanıyolar kadını ama o da hakediyo ,o da şeytan, tüüü kaka .
kocana sahip çık anacım vallahi anasından çıkmıyomuş baksana al koynuna öp kokla gönderme bi daha ..

nasıl oldumu ?? tabi ya böyle yazmalıydık,biraz dikkat lütfen

Bizim de duymak isteyipte duyamadığımız o kadar çok şey var.Ama işte bağırıp,çağırıp mileti susturacak kapasite yok hayatım:)))

Çok biliyorsaız düzgün olduğunu sandığınız üslubunuzla yardımcı olsaydınız konu sahibine.

Önce bir neyi SAVUNDUĞUNUZU ve neyi YERDİĞİNİZİ dikkatlice okuyun,ona göre konuşun.

[/QUOTE]

kötü içerik yapın bence..çünkü birçok konuda bu arkadaşın tavrı bu şekilde..genelde konuya değil üyelere yorum yapıyor.

dunden beri takip ediyorum birtek dun yorum yaptim butun diyecegimi dedim sizi tanimayandemissin nereden tanisiyoruz? birde mahalle kadini demisdin siz uzaydami yasiyorsunuz? biz mahallede yasiyoruz herkes konu sahibinin anlayacagi dilde konusuyor ki bir anlasmazlik olmasin...hani bir deyim var ya adamina gore muamele etmek iste herkes onu yapiyor

İlk sayfalarda gerekli yorumu yapmistim. Ama geceden beri gelen yorumlara baktimda herkes takmis cocuklara niye oyle dedin boyle dedin...
Ortada daha buyuk bir sorun var konu sahibinin sorunlari kendini ölduruyor buna yardim etmek yerine ne bu cocuk da cocuk..
Gercekten bazi cocuklar kendinden nefret ettirecek kadar cekilmez oluyor... Herkez cocuk sahibi oldugu yada cocuk meraklisi oldugu icin burda tarafli yorumlar yapilmis...

Konu sahibi tekrar yaziyorum hersekilde hakli oldugunu cok yipranmis oldugunu evliliginin tadini dis etkenlerin kacirdgini anladim.
Ve herkes mirc mirc kaynana gorumce coluk cocuk yasamayi sevmek zorunda degil. Bende sevmem. Sen sen ol esine daha yumusak daha tatli konus eve cek onu belkide ozaman oraya gitmek istemez.olmazsa bosanirsin. Ne sen kndini yiprat nede esini anneciginden ayir..madem cok merakli...

Allah yardim etsin.

[/QUOTE]

O BENCE KONU SAHİBİYLE AYNI KAFADAN AYNI ZİHNİYETTEN...ONLAR BİRBİRLERİNİ YADIRGAMAZLAR ..SALLAAAAA

kelebek bırak yaaa valla değmez böyleleri için ağzını bozmaya canım.. banlanmayı geçtim.... aklı başında olsaydı anneliğine laf söylemezdi zaten.. bırak valla değmez.... zaten ettiği HAKSIZ beddular bulacak onu... Rab' bim bilir işini..

kessssssssssssssssssss yeterr beeeeeeeee beni vurun yerden yere ben vurunca sesiniz bayağ güzel çıkıyor.

Allah aşkına konu ne kadar saptırılmış ya :44::44::44:
sanki bu yaşımdan sonra konuşmama bakın dedi herkesde bir konuşma tarzı havası kadın gayet kendi düşündüğü gibi düz yazmış
konu ne kadar saptırılmış yazık:44:

İlk sayfalarda gerekli yorumu yapmistim. Ama geceden beri gelen yorumlara baktimda herkes takmis cocuklara niye oyle dedin boyle dedin...
Ortada daha buyuk bir sorun var konu sahibinin sorunlari kendini ölduruyor buna yardim etmek yerine ne bu cocuk da cocuk..
Gercekten bazi cocuklar kendinden nefret ettirecek kadar cekilmez oluyor... Herkez cocuk sahibi oldugu yada cocuk meraklisi oldugu icin burda tarafli yorumlar yapilmis...

Konu sahibi tekrar yaziyorum hersekilde hakli oldugunu cok yipranmis oldugunu evliliginin tadini dis etkenlerin kacirdgini anladim.
Ve herkes mirc mirc kaynana gorumce coluk cocuk yasamayi sevmek zorunda degil. Bende sevmem. Sen sen ol esine daha yumusak daha tatli konus eve cek onu belkide ozaman oraya gitmek istemez.olmazsa bosanirsin. Ne sen kndini yiprat nede esini anneciginden ayir..madem cok merakli...

Allah yardim etsin.

heh bu olmuş işte ,bakın böyle olmalıydı yorumlarınız kızlar ,bizde çocuk meraklısı insanlar olarak çok ayıp ettik ..

Yapmayın lütfen konu konu olmakdan cıkıp atışma ya cevrıldı,tamam konu sahıbı uslubu cok yanlıstı katılıyorum(tedavı olmalı)ama bastan sonada cok uslubsuz yorumlar var bırbırımızı kırmanın anlamı yok o yanlıssa bızde öyle mı davranmalıyız

Bence eğer tepkılıysek konu sahibine onun konusuna onu kıskırtıcak kelımeler kullanmak yerıne cevap vermeyerek detsek vermeyerek tepkı vermelıyız,kaldıkı konu populerlığı ust sevıyede ..

nasıl bir vijdana sahipsin anlamadım o küçücük meleklere şeytan asalak vs diyebiliyosun

kalbin okadar nefretle kinle beslenmişki balçıkları ağzından akıyo

senin kendine bile tahammülün yok anladığım kadarıyla, etrafındakilere tahamülünün olmaması normal

bana kalırsa sen o görümcenide onun yaşantısını ve çocuklarınıda daha çok kıskanıyosun

evlilikte sadece eşinle evlenmiyosun tabiki koca bir aileye karışıyosun yeni bir hayata başlıyosun iyisiyle kötüsüyle

daha dört aylık evlisin yelkenleri suya indirmek için henüz çok erken

üstelik yaşında küçük değil ama resmen lise çağında evlenmişte beklentilerini bulamamış biri gibi davranıyosun

eğer bu evliliği yürütmeyi düşünüyosan biraz daha tahammüllü olmalısın.

Allah yardim etsin.
7511 sana tüm içtenligim ile katılıyrm bazıları cuvaldızı kendine batırmalı dısardan polyannacolık oynamak güzeldri konu sahibi derdini gayet samimi anlatmıs bencede de...

Back