• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

beautify NERDESİİNNN...GEL CANIM GEL..OTUR DİZİMİN DİBİNE..SANA DİYECEKLERİM VAR...USLUBU MUSLUBU ANLATAYIM SANA..GEL BAKİMM

Toplam 75 kullanıcı konuyu okuyor. (48 üye ve 27 ziyaretçi)
nev81,
kelebe_k,
svdsvd,
donuk_pudra,
owner,
acemiperi,
haribu,
serapakel,
mavijiklet,
medusase,
efeeylul,
güzelkızMS,
123pepe123,
7511,
soslu_makarna,
NarMik,
yagmur0301,
BENNU__,
Beautify,
adunul,
laylalayy,
FallenAngel,
souvvenir,
krkrota,
minikbeyazbulut,
Coldplay,
gulseendam,
blckswan,
fatihpepe,
natlus78,
angel4449,
Beautician1,
eylül166,
YenidenDogdum,
tontriko,
keremkerem,
kontes203,
zuzu_06,
menekse81,
gamze2779,
askhicbitmez,
BuzlarUlkesi,
trabzonlu89,
my77
KK tarihinde bir rekordur bu :1:

Beautify

Her konuda boyle yorumlar yapip banlanmaktan bikmadin usanmadin yahu
el insaf artik !!!

Ha mahalle kadini da
bu uslupla kimin kimlerin oldugu cok acik !!!

İlk sayfalarda gerekli yorumu yapmistim. Ama geceden beri gelen yorumlara baktimda herkes takmis cocuklara niye oyle dedin boyle dedin...
Ortada daha buyuk bir sorun var konu sahibinin sorunlari kendini ölduruyor buna yardim etmek yerine ne bu cocuk da cocuk..
Gercekten bazi cocuklar kendinden nefret ettirecek kadar cekilmez oluyor... Herkez cocuk sahibi oldugu yada cocuk meraklisi oldugu icin burda tarafli yorumlar yapilmis...

Konu sahibi tekrar yaziyorum hersekilde hakli oldugunu cok yipranmis oldugunu evliliginin tadini dis etkenlerin kacirdgini anladim.
Ve herkes mirc mirc kaynana gorumce coluk cocuk yasamayi sevmek zorunda degil. Bende sevmem. Sen sen ol esine daha yumusak daha tatli konus eve cek onu belkide ozaman oraya gitmek istemez.olmazsa bosanirsin. Ne sen kndini yiprat nede esini anneciginden ayir..madem cok merakli...

Allah yardim etsin.

teşekkürler arkadaşım.

İlk sayfalarda gerekli yorumu yapmistim. Ama geceden beri gelen yorumlara baktimda herkes takmis cocuklara niye oyle dedin boyle dedin...
Ortada daha buyuk bir sorun var konu sahibinin sorunlari kendini ölduruyor buna yardim etmek yerine ne bu cocuk da cocuk..
Gercekten bazi cocuklar kendinden nefret ettirecek kadar cekilmez oluyor... Herkez cocuk sahibi oldugu yada cocuk meraklisi oldugu icin burda tarafli yorumlar yapilmis...

Konu sahibi tekrar yaziyorum hersekilde hakli oldugunu cok yipranmis oldugunu evliliginin tadini dis etkenlerin kacirdgini anladim.
Ve herkes mirc mirc kaynana gorumce coluk cocuk yasamayi sevmek zorunda degil. Bende sevmem. Sen sen ol esine daha yumusak daha tatli konus eve cek onu belkide ozaman oraya gitmek istemez.olmazsa bosanirsin. Ne sen kndini yiprat nede esini anneciginden ayir..madem cok merakli...

Allah yardim etsin.
insallah sende anne olursun,iste ozaman cocuk denince akan sularin durdugunu ve cocugundan daha onemli hic birsey olmadigini anlayacaksin kendo cocugun olsun olmasin bir cocuk icin okadar hakaret dokunuyor insana, dogal olarakta herkes buna odaklaniyor diger konular sorun olmaktan cikiyor
k.sahibi zaten bu bakis acisiyla herseyi kotu goruyor

Mahalle aralarında böyle kadınlar vardır. Sadece kendisi mükemmeldir, harikadır, güzeldir, güzel giyinir, kendi ailesi iyidir, temizdir, titizdir, kendi cocukları zekidir vs vs. Ama karşı taraf görgüsüzdür, cahildir, konuştuğunu bilmez, cocuklar seytandır, görümcenin evini pislik götürür :)

Gülüyorum ben böyle konulara.

neden herkesi bu kadar acımasızca eleştirirsiniz bende bunu anlamam

Konu sahibi arkadaş,tatlım sen önce biraz çizginle oyna,bir takım sabitleri değiştir,birçok arkadaş seni eleştirmiş,sonra eleştiriler ağır kaçmış,savunanlar olmuş,burdan yola çıkabilirsiz,biz millet olarak ezilenden yanayız:))Sen eşine sürekli görümceni eleştiriyorsun,emin olabilirsin görümcen senin hakkında fazla laf söz etmiyor ve eşinin gözünde mağdur o oluyor,dolayısıyla eşin hep bir savunma halinde oluyor,sen biraz mola ver,görümcen hakkında eşine fazla laf etme hatta hiç etme,izin ver yanlışları kendi görsün,görümcenin tavrı çokmu itici,seni çokmu rahatsız ediyor,insanız ya ne olurki kibar dille seni kırdığını görümcene anlat,yada hiç gerek duymuyorsan konuşmayıver,selamın sabahın olsun gerektiği kadar,iletişimin olsun saygı çerçevesinde.
Onun dışında ,ne giyip ne giymediği,evinin temizliği pisliği seni rahatsız etmesin,sen kendi hayatına bak bence.bazan insan başkasının beğendiği bişeyi beğenip gidip alabilir,ne var bunda,şahza özel üretim yapmıyorki fabrikalar:)) Benim kayınvalidem benim aldığım şhorttan aldı,hoşuma gitti,nolucak insan insan olduktan sonra gerisi faso fiso..
Bir diğer husus,arkadaşlar gibi ben de rahatsız oldum,çocuklar şeytan olamaz!!!Ben de bir anneyim,çocuğum çok yaramaz ama ona böyle bir sıfatı biri konduracak olsun,inan bana tavrıma tarzıma,hal ve hareketlerime her ne kadar dikkat etsem dahi,gözüm döner ,kan beynime sıçrar,bu lafı söyleyenin haddini bildiririm.Sana da böyle yapabilirler,çocuklara böyle çirkin yakıştırmaları yapmayın lütfen,onlar ancak melek olurlar sevmeye çalışın sadece,bir çocuğun gönlünü kazanmak nedirki ya,bir kucaklayın okşayın,bir öpün koklayın,bir küçücük oyuncak alın sizden kıymetlisi yoktur artık...

nev81,
kelebe_k,
svdsvd,
donuk_pudra,
owner,
acemiperi,
haribu,
serapakel,
mavijiklet,
medusase,
efeeylul,
güzelkızMS,
123pepe123,
7511,
soslu_makarna,
NarMik,
yagmur0301,
BENNU__,
Beautify,
adunul,
laylalayy,
FallenAngel,
souvvenir,
krkrota,
minikbeyazbulut,
Coldplay,
gulseendam,
blckswan,
fatihpepe,
natlus78,
angel4449,
Beautician1,
eylül166,
YenidenDogdum,
tontriko,
keremkerem,
kontes203,
zuzu_06,
menekse81,
gamze2779,
askhicbitmez,
BuzlarUlkesi,
trabzonlu89,
my77

bende bunu dusunuyordum, masaAllahi var KK hatunlarinin bugun formunda herkes :1::1: :nazar:

kessssssssssssssssssss yeterr beeeeeeeee beni vurun yerden yere ben vurunca sesiniz bayağ güzel çıkıyor.

asıl sen kesssssssssssssss sende bize vurmak yerine yaptığın hatanın farkına var..
1) Minicik yavrulara şeytan diyemezsin.
2) Kayınvalidene saf salak demeyi kes..
3) Beddua etmeyi kes..
4) Hatanı anla otur... bir anlık sinirle şeytan dedim çocuklara kusura bakmayın diyeceğine milletle asıl MAHALLE KADINI gibi sen takışma..
5) Heeeeee en önemlisi ne Kelebekin ne benim ne başka bir arkadaşımızın annelliği hakkında KONUŞMA..

nev81,
kelebe_k,
svdsvd,
donuk_pudra,
owner,
acemiperi,
haribu,
serapakel,
mavijiklet,
medusase,
efeeylul,
güzelkızMS,
123pepe123,
7511,
soslu_makarna,
NarMik,
yagmur0301,
BENNU__,
Beautify,
adunul,
laylalayy,
FallenAngel,
souvvenir,
krkrota,
minikbeyazbulut,
Coldplay,
gulseendam,
blckswan,
fatihpepe,
natlus78,
angel4449,
Beautician1,
eylül166,
YenidenDogdum,
tontriko,
keremkerem,
kontes203,
zuzu_06,
menekse81,
gamze2779,
askhicbitmez,
BuzlarUlkesi,
trabzonlu89,
my77

sen rekor görmemişsin...
bunun senaryosu pek tutmadı...:37:

Size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?

Aman ALLAH'IM nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, Kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder :23:

Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Ne seviyesiz yorumlar, mahalle kadını ağzıyla konuşmalar..
İnsanlığımdan UTANDIM resmen..

mahalle kadını ne demek????Bir açıklama yaparmısın bize ?? biz mahalle kadınıysak siz nesiniz ????

Doğru senin yaptığın yorumdan asalet akıyor zaten. Ayrıca buradaki kadınlar yeterince asil,belirli bir mücadelesi olan kadınlar. Haklarında böyle konuşman yanlış betty pardon beautify:))

nev81,
kelebe_k,
svdsvd,
donuk_pudra,
owner,
acemiperi,
haribu,
serapakel,
mavijiklet,
medusase,
efeeylul,
güzelkızMS,
123pepe123,
7511,
soslu_makarna,
NarMik,
yagmur0301,
BENNU__,
Beautify,
adunul,
laylalayy,
FallenAngel,
souvvenir,
krkrota,
minikbeyazbulut,
Coldplay,
gulseendam,
blckswan,
fatihpepe,
natlus78,
angel4449,
Beautician1,
eylül166,
YenidenDogdum,
tontriko,
keremkerem,
kontes203,
zuzu_06,
menekse81,
gamze2779,
askhicbitmez,
BuzlarUlkesi,
trabzonlu89,
my77

yok canım rekor bu değil
ekşicilerin bi konusu vardı 400'ü görmüştük orda da

kelebekmisin nesin bana mahalle kadını agzı diyemezsin kimse diyemez agzını topla

sen HASTA RUHLUMUSUN ...PARANOYAKMISIN
yorumları iyice oku bakalım kim kime mahalle ağzı demiş..

AYRICA SEN BENİM ANNELİĞİME LAF EDERSEN BEN SANA HERŞEYİ SÖYLERİM..o hakkım var..

ama hakkımı şimdi değil sonra kullanmak istiyorum :51: :51: :51:

Son düzenleme:
şimdi konunun elle tutulur bir yanı yok ,
eğer konu sahibi tüm içtenliğiyle benim 2.evliliğimde sorunlarım var ile başlayıp akıl almak isteseydi her zaman olduğu gibi yardımcı olumaya fikir vermeye çalışırdık
fakat sürekli bir hınç halinde ,çocukları sıkıştırsa dövecek tarzda,kayınvalideyi bi kaşık suda boğacak ,görümceyi saçından sürükleyecek halde konuşursa bizde insan olarak tepki gösteririz elbette,ne deseydi ohhh iyi yapıyorsun mu ,o zaman tepkiler nasıl olurdu merak ediyorum,sanırım linç edilirdik ..

yeter artık beeeee aaaaaaaaaaa sizinde görümcem ve çocuklarından farkınız yok gibi, burda reallllllllllllllll, açık seçik, samimi, yalansız, riyasız düşüncemi, beynimdeki geçenleri, hisslerimi açık ve seçik yazdım, başkaları gibi kibar cümleler yalan dolan cümleler kurmadığım içinmi bu kadar eleştiri aldım,ister hakaret ederim ister ağır cümleler kurarım bu benim tarzım ve benim düşüncem kimsye uymak yada uydurmak zorunda değilim. ben samimi içimden ne geçti ise yazdım bu beni bağlar sizi değil. yeter artık.

kızlar ben ağzımın ayarını bozabilirim..bu yüzden her an banlanabilirim..şimdiden hakkınızı helal edin he :34:

bir günlük üye için banlanmaya değmez...
dikkat et kendine başkalarının seviyesine düşme onlarında istediği o zaten...buna fırsat verme:21:

usluba takanlar! yani kime ne kim nasıl konuşuyorsa... basında bile konuşma/yazma özgürlüğü varken şurda kim kimle nasıl konuşacağını neden eleştiriyorsunuz. herkes dilediği şekilde yorum yapar. kaldi ki belli yaşa gelmiş insanlara uslup öğretmek kimsenin haddi değildir.

Size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?

Aman ALLAH'IM nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, Kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder :23:

Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Ne seviyesiz yorumlar, mahalle kadını ağzıyla konuşmalar..
İnsanlığımdan UTANDIM resmen..

Boşuna çabalamayın, ne asilzadesiniz ne kraliyet ailesi mensubu ne de hanedan mensubu..
ne olduğunuz AÇIK.. mahalle kadını..
Tribünden bu çok NET görülüyor..

Hani derler ya DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA diye..
işte konu sahibine saldıranlar aynen bunu yaşattınız bu konuya olan yorumlarınızla..

Ben mahalle kadını lafını ne kendime ne de arkadaşlarıma hakaret olarak görmüyorum ancak sizin bunu hangi akla istinaden bunu hakaret olarak kullandığınızı merak ediyorum.

Mahalle kadını nedir bir açıklasanız ?

Back