Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sayfalarda gerekli yorumu yapmistim. Ama geceden beri gelen yorumlara baktimda herkes takmis cocuklara niye oyle dedin boyle dedin...
Ortada daha buyuk bir sorun var konu sahibinin sorunlari kendini ölduruyor buna yardim etmek yerine ne bu cocuk da cocuk..
Gercekten bazi cocuklar kendinden nefret ettirecek kadar cekilmez oluyor... Herkez cocuk sahibi oldugu yada cocuk meraklisi oldugu icin burda tarafli yorumlar yapilmis...
Konu sahibi tekrar yaziyorum hersekilde hakli oldugunu cok yipranmis oldugunu evliliginin tadini dis etkenlerin kacirdgini anladim.
Ve herkes mirc mirc kaynana gorumce coluk cocuk yasamayi sevmek zorunda degil. Bende sevmem. Sen sen ol esine daha yumusak daha tatli konus eve cek onu belkide ozaman oraya gitmek istemez.olmazsa bosanirsin. Ne sen kndini yiprat nede esini anneciginden ayir..madem cok merakli...
Allah yardim etsin.
insallah sende anne olursun,iste ozaman cocuk denince akan sularin durdugunu ve cocugundan daha onemli hic birsey olmadigini anlayacaksin kendo cocugun olsun olmasin bir cocuk icin okadar hakaret dokunuyor insana, dogal olarakta herkes buna odaklaniyor diger konular sorun olmaktan cikiyorİlk sayfalarda gerekli yorumu yapmistim. Ama geceden beri gelen yorumlara baktimda herkes takmis cocuklara niye oyle dedin boyle dedin...
Ortada daha buyuk bir sorun var konu sahibinin sorunlari kendini ölduruyor buna yardim etmek yerine ne bu cocuk da cocuk..
Gercekten bazi cocuklar kendinden nefret ettirecek kadar cekilmez oluyor... Herkez cocuk sahibi oldugu yada cocuk meraklisi oldugu icin burda tarafli yorumlar yapilmis...
Konu sahibi tekrar yaziyorum hersekilde hakli oldugunu cok yipranmis oldugunu evliliginin tadini dis etkenlerin kacirdgini anladim.
Ve herkes mirc mirc kaynana gorumce coluk cocuk yasamayi sevmek zorunda degil. Bende sevmem. Sen sen ol esine daha yumusak daha tatli konus eve cek onu belkide ozaman oraya gitmek istemez.olmazsa bosanirsin. Ne sen kndini yiprat nede esini anneciginden ayir..madem cok merakli...
Allah yardim etsin.
Mahalle aralarında böyle kadınlar vardır. Sadece kendisi mükemmeldir, harikadır, güzeldir, güzel giyinir, kendi ailesi iyidir, temizdir, titizdir, kendi cocukları zekidir vs vs. Ama karşı taraf görgüsüzdür, cahildir, konuştuğunu bilmez, cocuklar seytandır, görümcenin evini pislik götürür :)
Gülüyorum ben böyle konulara.
Toplam 75 kullanıcı konuyu okuyor. (48 üye ve 27 ziyaretçi)
nev81,
kelebe_k,
svdsvd,
donuk_pudra,
owner,
acemiperi,
haribu,
serapakel,
mavijiklet,
medusase,
efeeylul,
güzelkızMS,
123pepe123,
7511,
soslu_makarna,
NarMik,
yagmur0301,
BENNU__,
Beautify,
adunul,
laylalayy,
FallenAngel,
souvvenir,
krkrota,
minikbeyazbulut,
Coldplay,
gulseendam,
blckswan,
fatihpepe,
natlus78,
angel4449,
Beautician1,
eylül166,
YenidenDogdum,
tontriko,
keremkerem,
kontes203,
zuzu_06,
menekse81,
gamze2779,
askhicbitmez,
BuzlarUlkesi,
trabzonlu89,
my77
KK tarihinde bir rekordur bu
kessssssssssssssssssss yeterr beeeeeeeee beni vurun yerden yere ben vurunca sesiniz bayağ güzel çıkıyor.
nev81,
kelebe_k,
svdsvd,
donuk_pudra,
owner,
acemiperi,
haribu,
serapakel,
mavijiklet,
medusase,
efeeylul,
güzelkızMS,
123pepe123,
7511,
soslu_makarna,
NarMik,
yagmur0301,
BENNU__,
Beautify,
adunul,
laylalayy,
FallenAngel,
souvvenir,
krkrota,
minikbeyazbulut,
Coldplay,
gulseendam,
blckswan,
fatihpepe,
natlus78,
angel4449,
Beautician1,
eylül166,
YenidenDogdum,
tontriko,
keremkerem,
kontes203,
zuzu_06,
menekse81,
gamze2779,
askhicbitmez,
BuzlarUlkesi,
trabzonlu89,
my77
Size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?
Aman ALLAH'IM nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, Kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder
Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Ne seviyesiz yorumlar, mahalle kadını ağzıyla konuşmalar..
İnsanlığımdan UTANDIM resmen..
mahalle kadını ne demek????Bir açıklama yaparmısın bize ?? biz mahalle kadınıysak siz nesiniz ????
Doğru senin yaptığın yorumdan asalet akıyor zaten. Ayrıca buradaki kadınlar yeterince asil,belirli bir mücadelesi olan kadınlar. Haklarında böyle konuşman yanlış betty pardon beautify:))
nev81,
kelebe_k,
svdsvd,
donuk_pudra,
owner,
acemiperi,
haribu,
serapakel,
mavijiklet,
medusase,
efeeylul,
güzelkızMS,
123pepe123,
7511,
soslu_makarna,
NarMik,
yagmur0301,
BENNU__,
Beautify,
adunul,
laylalayy,
FallenAngel,
souvvenir,
krkrota,
minikbeyazbulut,
Coldplay,
gulseendam,
blckswan,
fatihpepe,
natlus78,
angel4449,
Beautician1,
eylül166,
YenidenDogdum,
tontriko,
keremkerem,
kontes203,
zuzu_06,
menekse81,
gamze2779,
askhicbitmez,
BuzlarUlkesi,
trabzonlu89,
my77
kelebekmisin nesin bana mahalle kadını agzı diyemezsin kimse diyemez agzını topla
kızlar ben ağzımın ayarını bozabilirim..bu yüzden her an banlanabilirim..şimdiden hakkınızı helal edin he
Size ne kızın sosyal hayatındaki uslubundan?
Aman ALLAH'IM nasıl tavır takınmışlar..
Hiç tanımayanda Fransız asilzadesi ya da İngiliz Kraliyet ailesi mensupları, kk ya gelmiş yorum yapıyor, Kk ya gelmiş asalet fışkırtıyor zanneder
Hani yapılan yorumların üslubu konunun üslubunu 90 a katlamış, farkında değiller..
Ne seviyesiz yorumlar, mahalle kadını ağzıyla konuşmalar..
İnsanlığımdan UTANDIM resmen..
Boşuna çabalamayın, ne asilzadesiniz ne kraliyet ailesi mensubu ne de hanedan mensubu..
ne olduğunuz AÇIK.. mahalle kadını..
Tribünden bu çok NET görülüyor..
Hani derler ya DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA diye..
işte konu sahibine saldıranlar aynen bunu yaşattınız bu konuya olan yorumlarınızla..