• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

üstelik sadece şeytan demsi değil sorun boğasım geliyo diyo

hep sizin gibi nefret dolu insanların yüzünden izliyoruz haberlerde cinayet haberlerini:47:

kızlar ben ağzımın ayarını bozabilirim..bu yüzden her an banlanabilirim..şimdiden hakkınızı helal edin he :34:

Canım bence değmez...
İki saattir takip ediyorum (bende ayrı bir hastayım sanki başka işim yok :19:)

Ne sen ağzının ayarını boz, ne de banlan... :34:
Sen ağzının ayarını bozsan da, banlansan da 34 yaşına gelmiş bir insan değişmez.
Eğer değişecek olsaydı, yapılan bir kaç düzgün yoruma istinaden "haklı tarafınız var, ama...." diye başlayan bir cümle kurmaya tenezzül eder, bir şekilde hatasını kabullenebilirdi...

Zaten burası bir yazışma platformu, sen yerinde sinirinden zıplasanda, karşındaki kişi değişmeyecek.
Boşu boşuna bu kadar insanın sinirleri bozuldu ve aynı zamanda gereksiz saygısızlıklara maruz kaldı.

Mahalle Karısı derken, tam olarak neyi kast ediyorlar onu da anlamış değilim?
Bir insanın fikri neyse zikri de o oluyor... :31::31:

yeter artık beeeee aaaaaaaaaaa sizinde görümcem ve çocuklarından farkınız yok gibi, burda reallllllllllllllll, açık seçik, samimi, yalansız, riyasız düşüncemi, beynimdeki geçenleri, hisslerimi açık ve seçik yazdım, başkaları gibi kibar cümleler yalan dolan cümleler kurmadığım içinmi bu kadar eleştiri aldım,ister hakaret ederim ister ağır cümleler kurarım bu benim tarzım ve benim düşüncem kimsye uymak yada uydurmak zorunda değilim. ben samimi içimden ne geçti ise yazdım bu beni bağlar sizi değil. yeter artık.

bu seni bağlarsa buraya konu açmasaydın ozaman :ssz::ssz::ssz:

Konu sahibi arkadaş,tatlım sen önce biraz çizginle oyna,bir takım sabitleri değiştir,birçok arkadaş seni eleştirmiş,sonra eleştiriler ağır kaçmış,savunanlar olmuş,burdan yola çıkabilirsiz,biz millet olarak ezilenden yanayız:))Sen eşine sürekli görümceni eleştiriyorsun,emin olabilirsin görümcen senin hakkında fazla laf söz etmiyor ve eşinin gözünde mağdur o oluyor,dolayısıyla eşin hep bir savunma halinde oluyor,sen biraz mola ver,görümcen hakkında eşine fazla laf etme hatta hiç etme,izin ver yanlışları kendi görsün,görümcenin tavrı çokmu itici,seni çokmu rahatsız ediyor,insanız ya ne olurki kibar dille seni kırdığını görümcene anlat,yada hiç gerek duymuyorsan konuşmayıver,selamın sabahın olsun gerektiği kadar,iletişimin olsun saygı çerçevesinde.
Onun dışında ,ne giyip ne giymediği,evinin temizliği pisliği seni rahatsız etmesin,sen kendi hayatına bak bence.bazan insan başkasının beğendiği bişeyi beğenip gidip alabilir,ne var bunda,şahza özel üretim yapmıyorki fabrikalar:)) Benim kayınvalidem benim aldığım şhorttan aldı,hoşuma gitti,nolucak insan insan olduktan sonra gerisi faso fiso..
Bir diğer husus,arkadaşlar gibi ben de rahatsız oldum,çocuklar şeytan olamaz!!!Ben de bir anneyim,çocuğum çok yaramaz ama ona böyle bir sıfatı biri konduracak olsun,inan bana tavrıma tarzıma,hal ve hareketlerime her ne kadar dikkat etsem dahi,gözüm döner ,kan beynime sıçrar,bu lafı söyleyenin haddini bildiririm.Sana da böyle yapabilirler,çocuklara böyle çirkin yakıştırmaları yapmayın lütfen,onlar ancak melek olurlar sevmeye çalışın sadece,bir çocuğun gönlünü kazanmak nedirki ya,bir kucaklayın okşayın,bir öpün koklayın,bir küçücük oyuncak alın sizden kıymetlisi yoktur artık...

BEN ANLAMIYORUM SİZ ANNELERİ Çocukları severken benim kara böceğim :) benim kartalım, benim kuşum, benim maymun suratlım diye sevdiğiniz çocuklarınızı ne çabuk unuttunuz. mecazi anlamda konuştugunuz şeyler yokmudur, baktım herkes üstüme geliyor bende iyi yaptım mecazi anlamda kullandıgım sözün halen arkasındayım. mecazi mana ne demek bilmeyenler sözlüğe baksın.
kara böceğim
maymun suratlım
vs vsss şuanda aklıma gelmeyen bazı mecazi terimler ben şeytan diyincemi zoruna gitti herkesin. hani düz duvara tırmanan çocuklşar vardır onalrda ozaman yılanmı düz duvara yılanlar tırmanır. ozaman düz duvara tırmanan çocuklarda yılan olsa gerek. şimdi bunun içinde bir ton laf işiticem :) :51:

arkadaşım allah başına böyle insanlar verince vermez inşallahda verirse sizide görücem bakalım ne yazıcaksınız.

canım ben 6 senelik evliyim allahıma bin şükür beni görümcem öyle bir kıskanırki ama ben güler geçerim kıskanılmak taklit edilmek güzeldir bence :9::9:ama ben senin hitap tarzına çok şaşırdım sanal ortam bile olsa öyle cümleler bir bayana hiç yakışmıyo

sen HASTA RUHLUMUSUN ...PARANOYAKMISIN
yorumları iyice oku bakalım kim kime mahalle ağzı demiş..

AYRICA SEN BENİM ANNELİĞİME LAF EDERSEN BEN SANA HERŞEYİ SÖYLERİM..o hakkım var..

ama hakkımı şimdi değil sonra kullanmak istiyorum :51: :51: :51:
katiliyorum
cocugu olanlara veya "cocuk delisi" olanlara laf edenler birgun cocugunuz oldugunda biri annelignize laf eder cocugunuza seytan asalak derse siz susun emi, mahalle kadini olmayin tamam mi, usulusul oturun
sonucta annelikte kadindan kadina degisir
ama ben cocugum icin dunyayi yakarim anneligine laf edilen arkadaslarimida herzaman savunurum

HAKLISINIZ VALLA KIZLAR..BÖYLE DENGESİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN ZATEN BU MEMLEKETTE NE OLUYORSA OLUYOR..

KOCASINA YAZIK...ben kocasının yerinde olsam bununla aynı yatağa yatmam be..:37:ben uyurken allah muhafaza alır bıçağı gözümü oyar yada şeyimi keser.hehehehehehehe

sonrada içinde şeytan vardı onu çıkartıyordum der..ayin yapar..

BEN ANLAMIYORUM SİZ ANNELERİ Çocukları severken benim kara böceğim :) benim kartalım, benim kuşum, benim maymun suratlım diye sevdiğiniz çocuklarınızı ne çabuk unuttunuz. mecazi anlamda konuştugunuz şeyler yokmudur, baktım herkes üstüme geliyor bende iyi yaptım mecazi anlamda kullandıgım sözün halen arkasındayım. mecazi mana ne demek bilmeyenler sözlüğe baksın.
kara böceğim
maymun suratlım
vs vsss şuanda aklıma gelmeyen bazı mecazi terimler ben şeytan diyincemi zoruna gitti herkesin. hani düz duvara tırmanan çocuklşar vardır onalrda ozaman yılanmı düz duvara yılanlar tırmanır. ozaman düz duvara tırmanan çocuklarda yılan olsa gerek. şimdi bunun içinde bir ton laf işiticem :) :51:

hiç daha önce mecazi anlamda şeytan diyen duymamıştım...:53:

HAKLISINIZ VALLA KIZLAR..BÖYLE DENGESİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN ZATEN BU MEMLEKETTE NE OLUYORSA OLUYOR..

KOCASINA YAZIK...ben kocasının yerinde olsam bununla aynı yatağa yatmam be..:37:ben uyurken allah muhafaza alır bıçağı gözümü oyar yada şeyimi keser.hehehehehehehe

sonrada içinde şeytan vardı onu çıkartıyordum der..ayin yapar..

hahahahahaahah keser vallahi:52::52::52::52::52::52:

kara böceğim
maymun suratlım

Tamam da tatlım, sen diyorsunki şeytan gibi boğasım geliyor,ben öyle okudum yanlışsam düzelt,çok yaramaz olabilirler ama boğasın nasıl gelir?anneleri anne olunca anlarsın derler ya doğrudur,sen yaz bir kenara ondan bu kadar tepki alıyosun.

canım öncelikle biraz sakin ol ve ütfen eşinle otuup konsmaya calıs rahatsız oldugun durumları izah et onma yoksa böyle kendini hıorpalar durursun denedn mi konusmayı ?

yeter artık beeeee aaaaaaaaaaa sizinde görümcem ve çocuklarından farkınız yok gibi, burda reallllllllllllllll, açık seçik, samimi, yalansız, riyasız düşüncemi, beynimdeki geçenleri, hisslerimi açık ve seçik yazdım, başkaları gibi kibar cümleler yalan dolan cümleler kurmadığım içinmi bu kadar eleştiri aldım,ister hakaret ederim ister ağır cümleler kurarım bu benim tarzım ve benim düşüncem kimsye uymak yada uydurmak zorunda değilim. ben samimi içimden ne geçti ise yazdım bu beni bağlar sizi değil. yeter artık.

Sinirlerin bozukken yazdığın belli zaten,bence konuyu kapatmalısın,yönetıcılere bıldırerek:19:

kara böceğim
maymun suratlım

valla sen bu kafayla anlamazsın zaten biz anneleri :kkk:
ayrıca hiç bir ANNE ÇOCUĞUNU ŞEYTAN YADA SENİ BOĞMAK İSTİYORUM DİYE SEVMEZZ:20:

Back