- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Cikartabileceginizi düşünmüyorum. Ev sizin diye, eve emek veren sizden çok seven gerçek sahiplerini kapı dışarı edemeyin diye kiracının hakları kanunlarla belirlenmiştir. Ev sizinse sizin, farkeden bir şey olmaz. Çikibuu
Cikartabileceginizi düşünmüyorum. Ev sizin diye, eve emek veren sizden çok seven gerçek sahiplerini kapı dışarı edemeyin diye kiracının hakları kanunlarla belirlenmiştir. Ev sizinse sizin, farkeden bir şey olmaz. Çikibuu
Kiraci 2 aydir kira odemiyor..ne kadar sure odemezse cikartilir?diyelim ki mahkemeye verdin. .1 yıl sonra kiracı çıkacak dendi ve 12 ay kira ödemedi.o zaman da geçmiş kiraları ödemesi gerekir değil mi?ödenmezse yaptırımı nedir?
merhaba ben de ev aldığımda çıkması için anlaşmamıza rağmen kiracı sonra yan çizdi ve çıkmadı. tapumla birlikte gittim elektriği suyu üstüme aldım ve sonra da adresımı aldığım eve kaydettırdım. bu kez evde oturanlar işgalci duruma düştü. durumu da ızah ettım dedım cıkmazsanız polıs gelıp atacak ustune bırde ceza yıyeceksınız hemen cıktılar
Geçen sene yaşadım aynı durumu. Evi almadan 1 ay önce evi oturmak amaçlı alacağımızı söylememize rağmen aldıktan 5 ay sonra zorla çıkardık evden.Arkadaşlar merhaba,
Ben çalışıyorum annem çocuklara bakıyor sağolsun aynı ilçede oturuyoruz ama biraz bize uzak kalıyor oturduğu ev.Biz de yakınımızda bir ev alalım dedik arabayı filan satıp borç harç yapıp yakınlardan bir ev aldık.O evde oturan kiracının sözleşmesi de bitmiş halbuki hiç aklımıza gelmemişti kadının çıkmayacağı,kadın diyor ki kiralar çok pahalı ben çıkamam.Elbet çıkacak yani çıktığı zaman kiralar daha mı ucuzlamış olacak?Annemle anneannem beraber oturuyorlar onlar da kiradalar annem ev sahibine söylemiş taşınacağını bu sefer annemin ev sahibi de kendi yeğenini çağırmış evde otursun diye bu sefer de annemin ev sahibi sürekli arıyor Ne zaman çıkacaksınız diyekiracıya ihtarname çektim ama kadın onu bile almamış muhtarlıkta bekliyor ihtarname.Alalı nerdeyse 2 ay olacak kira ödemesi de yapmıyor.Çok üzgünüm annem ilk defa rahat edecekti çok sevinmişti Sevincimiz kursağımızda kaldı resmen..Bu durumu yaşayan yada ne yapılacağını bilen var mı?
Elektrik ,suyu ,doğalgazı üzerinize alamiyormusunuz?alıp ,kapattirin
Elektrik ,suyu ,doğalgazı üzerinize alamiyormusunuz?alıp ,kapattirin
evde kayitli kiraci var alamaz . ozaman her ev sahibibkiracisini sevmeyince abonelikleri ustune alir kiraciyi susuz elektrik birakirdi.Elektrik ,suyu ,doğalgazı üzerinize alamiyormusunuz?alıp ,kapattirin
Amacım konu sahibine yazmak, mesajınız yazacağım şey ile bağlantılı diye sizi alıntıladım.İkamet kiracı üzerine ise alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?