Yeni Ev Aldık Kiracı Çıkmıyor

E tamam da kadın sözleşmeyi uzatmak istemiyorsa buni nasıl kanıtlacayak otomatik uzatılan şey bu ne saçma birşey 1 sözleşme yapalım omür boyu kiracı otursun mu
Ne yazık ki öyle ama hukuk kiracıdan yana. Annemler kendi evlerinden birini evlendiğimizde bize verdiler. İhtar çektik adam iki ay önceden söylediğimiz halde çıkmam dedi. Avukatımıza sorduğumuzda tahliye davasının en az bir yıl sürdüğünü uzlaşmanın daha mantıklı olduğunu söyledi. Neticede kışlık yakıtını bize takıp çıkı. Avukat kuzenim de kiracilı ev aldığında yine uzlaşmak zorunda kaldı taşınma masrafını o ödedi

Allahım şunları okudukça çıldırıyorum. Ben 8.5 sene kirada oturdum. bi sürü ev değiştirdim. bi gün bile kirayı geciktirmedim maaşım yattığı gibi ev sahibine eft yapıyodum meğer bu kadar kasmama gerek yokmuş :) baksana adam istese de atamıyomuş bizi
ama can borcum gibi belleyip anında öderdim. ev sahibinin de kiracının da hayırlısı lazım valla.

Ya işte bende şok içinde okuyorum yazilanları babam emekli maaşını aldıgı gibi öder hala daha öyle bide evine nasıl güzel bakar annem varya çıkarken kırklar heryeri hiç bi ev sahibinden şikayet duymadık ne biçim insanlar var

Ay nedense içimin yağları eridi
Naptı karşı taraf
Hiç özür diledi mi
Pişman oldu mu

Valla konuyu okudukça böyle oluyorum bu insanlarla birlikte yaşiyoruz resmen evleri işgal ediyorlar ve pişkinler
Ben de şoklar içinde kaldım.
Tamam kiracılar mağdur olmasın da böyle gaspçı kiracılar için de bir çözüm lazım.
Kirayı verse hadi neyse diyeceksin.
Hem ev alıp oturmak isteyenin mağduriyeti ne olacak?

Birde 6 ay muddet neymiş ki onu anlamadım soylersin 1 ay bilemedim 2 aya taşınırsın evin mi var derdim var

yalniz kiracida hala orda ben oturuyorum diye elinde belgeyle giderse bu akilla bide ceza yer. benzerini ayni problemi yasayan bir tanidimiz boyle yapti kiraciyi evden cikaramiyordu. bide ceza yedi. sizin kiravi zaten cikmis ama inunki israrla oturmak istiyor ve yasal olarak 6 ay gibi bir hakki var .konu sahibi bunu yaoarsa hakliyken haksiz duruma duser

evi satan kişiyle alan kişi arasında kiracıyla ilgili bi sözleşme yok.
sözleşme nasıl yenilenmiş sayılacak arkadaşlar.
Yeni ev sahibiyle mevcut kiracı arasında da bi sözleşme söz konusu değil.
Bende bunu söyleyecektim, yeni ev sahibi ile değil ki o sözleşme eski ev sahibiyle.

Ay nedense içimin yağları eridi
Naptı karşı taraf
Hiç özür diledi mi
Pişman oldu mu
Tam tersi o iki ayı niye istiyorsunuz diye bizi suçladı. Bize param yok diye ağlanan adam meğer müstakil ev alıp çıkmış bizim evden.
Özür dileyecek incelikte olan bir başkasının hakkına girmek istemezdi zaten.

Bilmiyorum ki onun aboneliğini kapatması gerekmiyor mu önce?
Eski ev sahbine sorsana belki abonelikler eski ev sahibinin üzerinedir.. kira icin de icra dairesine gidip yardim alabilirsiniz ödemiyorlar diye.. ödenmedigi için davaya gerek kalmadan cikarabilme imkanin olur belki..

Ev boştu ama sizin...
Abonelikleri üzerine kiracı ordayken almak aptallık olur...Elektrik su parasını da ödemezler artık, borçlar size gelir...Abonelik almak ne alaka yani...
Sakın öyle bişey yapmayın kiracı orda olduğu sürece....

3 ay içinde cikiyor diye biliyorum. Bir de kendim oturucam derseniz kiraciyi cikarabiliyorusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…