Bir ev sahibi sıkıntısı da benden

Avukat arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin ama ihtarname ile evden çıkarsanız haklarınızı kaybedersiniz. Size dava açıp, davayı kazanması gerekiyor ‘ihtiyaç için’ ya. Aksi taktirde tekrar kiraya verirse boşa çıkmış olursunuz.
Doğru biliyorsunuz

Siz çıkmayı düşünüyor musunuz? Benzer bir konuya sahibim. Mahkeme açabilir bizimki sizin en azından önünüz kapalı mecbur kabul edecek :) ama ben gerçekten sırf onlar mutlu olsun diye ceketimi alıp cıkmak istemiyorum. İspatlansın bazı şeyler..

Yasal orani yapin ve muhatap olmayin. Kirayi bankadan yatirin ve muhakkak aciklama yazin. Yillarca kiraciydim hic cikarilmadim ama sartlarmz dolaysyla 5 ev degstrdik. Hic bir ev sahibim boyle hadsiz degildi. Bende ev sahibiyim kiracmz 3 yillik daha adami tanimam bile... Zam zamani esim konusur. Evle ilgili bi problm varsa ararlar usta yollariz onun disinda gorusmeyiz. Çünkü kirasini odedigi muddetce ev onun...

Siz çıkmayı düşünüyor musunuz? Benzer bir konuya sahibim. Mahkeme açabilir bizimki sizin en azından önünüz kapalı mecbur kabul edecek :) ama ben gerçekten sırf onlar mutlu olsun diye ceketimi alıp cıkmak istemiyorum. İspatlansın bazı şeyler..
Çıkmayı düşünüyorum ama istediğim zaman çıkarım. Bıktık çünkü yarın emlakçı gelecekmiş gene :) kaçıncı emlakçı saymadım

Yasal orani yapin ve muhatap olmayin. Kirayi bankadan yatirin ve muhakkak aciklama yazin. Yillarca kiraciydim hic cikarilmadim ama sartlarmz dolaysyla 5 ev degstrdik. Hic bir ev sahibim boyle hadsiz degildi. Bende ev sahibiyim kiracmz 3 yillik daha adami tanimam bile... Zam zamani esim konusur. Evle ilgili bi problm varsa ararlar usta yollariz onun disinda gorusmeyiz. Çünkü kirasini odedigi muddetce ev onun...
Biz de öyle ev sahibiyiz ama işte ev sahibimiz başta melekti melek. Ay kızımlar oturun 10yıl canınız sağolsun sizi çok sevdik hep havalarda uçuştu :) şimdi de evime çöktünüz diyor

Müşterilere göstermek konusunda sıkıntı yok ama neden eşyalarımla fotoğraf çekilip oraya buraya koyulsun ki boş halini saklasa daha iyiydi
Bence de. Ama takılmamaya çalışın. Yoksa huzurunuz kalmaz. Zaten günü haber verirler, önden toplar özel eşyaları dolaba kaldırırsınız.

X