Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kuzum başladınmı işe

aman ısyan sorma ya baskan ocakta demıs..boşuna kızı 2 ay onceden krese verdık..o kadar sertıfıka masrafı yaptık..barı ocak deseydıde ona göre acele etmeseydım....zaten baktım ocaktada almıyor kendı meslegıme gerı döncem...alcam ocagı bekleyın dıyomus ama ne bıleyım ınsnaın umudu kırılıyo

hadi ya üzüldüm ama öyle şeymi olur
nasıl sinir bozucu bir durum..
inş ocakta olurda rahatlarsınız kuzuum

hadi ya üzüldüm ama öyle şeymi olur
nasıl sinir bozucu bir durum..
inş ocakta olurda rahatlarsınız kuzuum

ıns ısyan ya..en cokda kızımı erken krese gönderdıgıme yanıyorum..tamam severek gıdıyor sukur ama nıye gıdıyokı dımı ama..şu anda boş yere gıdıyor..gerıde alamam psıkolojısı acısından.yenı alışmışken sevmısken bıraktırmam
bakalım ocakta görcez

kesinlikle canım haklısın

kızlar hepnıze sevdıklerınızle saglıklı huzurlu bol şans dolu bır yıl dılıyorum
tum annelerede hastalıksız,grıpsız,nezlesız,ilaçsız...bol iştahlı çok gülücüklü pek neşeli günler inşallah
yenı yılınız kutlu olsun canlar

Cnmmm snnde yeni yılıb kutlu olsun size sağlıj huzur mutluluk getirsin inşallahhh

kızlar ben perşembe gunu ıse başladım..hakkımızda hayırlısı...2.5 sene aradan sonra zor oluyor tabı ama şartları dedıgım gbı güzel...evıme yakın..ALLAH utandırmasın....
ama çocukla cok zor cunku benım kız 2 gecedır uyumuyo uyumucaaaaaamm dıye gecelerı terör estırıyo...kreşte uykuya kalıyo artık..o yüzden sıkıntımı yapıyo nedır anlamadım huy degıstırdı....çok uykusuzum bu kız ne zaman uyumayı öğrenecek

Cnmm hakkında hayırlısı olsunn.. Çok sevindm işe başlamana.. Kızında uyur elbet geçte olsa uyuyacak.. Sıkma canınu ablamda öyle 5 aydır geceleri 5 saat uyuyo zor ama napsın.. Bende çalışamıyorum eşin seyahate çok sık gidiyo bnde evdeym çalışıp kv de de kalmak istemiyrm kavgalıyızda ne bilimm zor geciypr günlermm

yalnız nıye kalmıyorsun esın mı ızın vermıyo
sorma benım kız hasta oldu napıcam sımdı daha ıkı günlük eleman ızınde alamazkı

yalnız nıye kalmıyorsun esın mı ızın vermıyo
sorma benım kız hasta oldu napıcam sımdı daha ıkı günlük eleman ızınde alamazkı
Yalnız kalıyorum cnm ama işe girersem kalamam idili kv bıtakcm e eşimde yok evde kalamam o yüzden biraz daha evdeymm çok geçmiş olsunn bıdışına salgın var o da kalmışş kıyamam inşallahh biran önce iyileşir çalışıyorsn bide dahada zor oluyodur izin almadan atlatırsınız inşallah cnm

anladım canım...işi bıraz daha erteleme sansın varsa ertele derım henüz küçükler cunku
benımkıde okulu sveıyodu sımdı ıstemıyo atıyo kendını yerlere..bende harap oldum ağlamaktan sınırlerım laçka oluş durumda....2 gun uyudu okulda akşam aldk gıtmek ıstemıyo artık of offf

Evet cnm biraz daha beklemeliyim.. Kıyamam alıştı tabi öğlen alınmaya özlüyordur seni.. Ana kuzuları yaa inşallsh hal olurda seve seve gider.. Bi sorun yoktur dimi kreşde ters bişe yokturr

kızlar nasılsınız....ben moralmen çok çok kotuyum....kızıma bı haller oldu o uysal sakın kız gıttı en ufak seyde kendını yere atmalar kendını tırnaklamalar zarar vermeler yere çarpmalar daha neler neler....noldu benım yavruma evladıma...okula gıtmek ıstemıyor.....göturemıyoruz babası bazen calıştıgı kuruma goturuyor orayı sevıyor okulu katıyen ıstemıyor. o okula güle oynaya gıden kız gıttı yerıne okulu ıstemeyen kendını yerlere atan ve kendıne zarar veren bana zarar veren bı çocuk geldı...nolduda bu okulda ıstemıyor bukadar kızım...oğretmenıne soruyorum sız calştıgınız ıcın yapıyor dıyor....babaannesı sagolsun ben bakayım dıyorkı kadın dıyalız hastası duşunun..olsun dedesiyle ıdare ederız dıyor ALLAH razı olsun
ınanın kurum işi olmasa bırakcam ısı ama bulamam bır daha böyle fırsat böyle maaş bulamam...çok morallerım bozuk...pedagoga gıdecegız en yakın zamanda

cnm en doğrusu sen pedagoga gitti hemem o sana yol gösterir hemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…