- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Sanmıyorum bazı dönemler annelik hormonları gelişebilir bu çok normal hele bu aralar yakınında bebek varsa mutlaka insan istiyor çok tatlılar ama ben çocuk bakma konusunda kendime guvenemiyorum fazla Mükemmeliyetciyim oda işimi zorlaştırıyor.Bana özel bir delilik demek ki
Kadınlar eşlerini sahip olmak istedikleri bebeklere göre secermis ona aşık olurmuşEhehe yok yalnız değilsin... : p
Bende bi de şöyle bi takıntı oldu yalnız.... Eski erkek arkadaşım kumral-masmavi gözlüydü, minik kızı da sarışın, masmavi gözlü...İnanılmazzzzzzz tatlı bi şeydi çocuk. Ben açık tenli, kumralım, gözlerim ela... Ya renkli gözlü, kumral/sarışın adam bulsam da benim de çocuğum böyle sarışın renkli gözlü olsa takıntısı oldu.DD Ay biraz saçma ama, erkeklere bunla evlenmiş olsam çocuğum olsa neye benzer nasıl olur gözüyle bakıyorum biraz da...
Kadınlar eşlerini sahip olmak istedikleri bebeklere göre secermis ona aşık olurmuş
Bir ortak nokta daha!! Benim de eski erkek arkadasim yabanciydi :) gerçi ondan sonra da hayatima giren olmadiailem onaylasa evlenirdik, harika bir insandi, karakteri, insanligi ... Mükemmeldi ama ben cesaret edemedim. Simdi biraz pismanim sanki ama hayirlisl değilmiş, kismet değilmiş diyorum :) Allah hepimizin gönlüne gore versin inşallah Penelope_Lalilop
Ben kaçar piresi sendromu çöktü üstüme uykusuz kalmayım iyi geceler
Her şeyde bir hayir vardır diye bakiyorim artik canim. Bir şey gerçekten yarim kalmissa ve tamamlanması gerekiyorsa mutlaka eninde sonunda tekrar buluyor seni :)benimkiler de din farkliligi (tabi ki sunnet meselesi de dahil buna her ne kadar dile getirilmese de ) nedenoyle sicak bakmadilar. Gerci sadece teistti yani bir yaraticinin olduguna inaniyordu ama herhangi.bir dinden degildi, anne babasi da farkli milletlerden ve dinlerden zaten o yuzden farkli dinlere ve milletlere cok hosgoruyle yaklasan bir aileydi. Seninki hangi millettendi? Rus mu Amerikali mi? Sarisin mavi gozlu deyince aklima ilk onlar geldi. Belki de Alman :) Penelope_Lalilop
Ahahah sorma ben de o ruh halindeyim :) hayat boyle bos yere akip gidiyormuas gibime geliyor. Bir aile kurmak ve onun gün be gün büyümesine taniklik etmek, onu sicak ve birarada tutmaya uğraşmak kadar güzel ve kutsal bir şey yok bence :)Penelope_Lalilop
Hala soruyorsa içinde umut kirintilarini diri tutuyor demek ki, belki tekrar olur.diye :) benimki alman değildi ama.baya karisik bir durumdu. Babası İtalyan, annesinin babası japon annesi amerikalıbabam duyunca bir sok oldu yani, bu kadar milletin arasına bir de türkü sok al sana birleşmiş milletler dedi ben bile kendimi tutamayip gulmustum babamin bu yorumuna, gerçekten aile boyu birlesmis milletler yani :) babami biraz da bu korkuttu, sorana damat nereli dicez diyordu Penelope_Lalilop yakin bir arkadasim irlandalı ile evlendi, ya klasik10-11 sene oldu, benden biraz büyük yaşça. 3 kiz çocukları var hepsine hem Türkiye de hem de ingilterede geçerli isimler buldular, yasmin gibi :) imreniyorum, çok tatli bir aile oldular. irlandalilarin hepsi geniş aileye, çok.çocuk sahibi olmaya merakli, gerçi onlar kendilerini ingilizlerden ayri tutuyorlar ama hani insanların zannettiği gibi yabancılar çocuk sahibi olmaktan nefret etmiyor. Zaten bizim insanlara sorsan hayatında bir yabanciyla muhabbeti olmamistir ama yabancilarin hepsi pis, ahlaksiz ve dinsizdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?