Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Bana özel bir delilik demek ki
Sanmıyorum bazı dönemler annelik hormonları gelişebilir bu çok normal hele bu aralar yakınında bebek varsa mutlaka insan istiyor çok tatlılar ama ben çocuk bakma konusunda kendime guvenemiyorum fazla Mükemmeliyetciyim oda işimi zorlaştırıyor.

Kadınlar eşlerini sahip olmak istedikleri bebeklere göre secermis ona aşık olurmuş

Oooo korktum ben çok ortak nokta!! : )) Benim ailem de ilk başta bi gıcık bakmışlardı olaya, sonra onu tanıyınca çok sevdiler... Ama çıkmaya başladıktan aylaaar sonra bile hala bana Türk 'kısmetlerimden' bahsediyorlardı, şunun bunun oğlu fotoğrafımı çok beğenmiş de, tanışmak istiyormuş da, bilmem kimin yeğeni de beni sormuş da... Hep bi acaba vazgeçirebilir miyiz olayı.... Annanem devamlı sünnetini soruyordu. Eski erkek arkadaşım da benim şeyimden onlara ne yaa diyordu: PP Aslında ailedeki gerilimi, bu çocuğu damat olarak kabul etsek mi etmesek mi olayını ben ona yansıttım ve çok olumsuz etkiledi ikimizin arasını... En son ayrılırken, eh sen de saygın bir Türk talibinle evlenirsin artık falan diye laf sokuyordu... Ben onun yaşadığı şehre taşınmaya çalışıyorum şimdi... 6-7 ayda taşınabilirsem, belki yine deneyebiliriz....(O zamana da incelmiş olucaaam!!:)) Çok sevmişti beni, bi de 100 kiloluk halimle, ve kendimi her şekilde çok kabul edilmiş, çok benimsenmiş hissettirerek, çok 'güzel' sevmişti... Çok desteklemişti, her problemimde... Yazık oldu biraz ama.... Belli olmaz hiçbir şey hayatta, diyelim, ya da bir bildiği vardır görmediğimiz güçlerin....

İnsan ya yetersiz olursam, ya iyi bir anne olamazsam korkusu yasiyor doğru ama hiçbirimiz.mükemmel değiliz, öyle düşünüp rahatlat kendini :) valla beş parasi olmayan insanlar bu çocukların geleceği ne olacak demeden 9-10 tane doguruyor. Gözü gibi bakacak olanlar korkuyor çünkü alacagi sorumluluğun bilincinde oluyor. Hazir evlisin, yas çok gitmeden doğur bence cakil80

Her şeyde bir hayir vardır diye bakiyorim artik canim. Bir şey gerçekten yarim kalmissa ve tamamlanması gerekiyorsa mutlaka eninde sonunda tekrar buluyor seni :) benimkiler de din farkliligi (tabi ki sunnet meselesi de dahil buna her ne kadar dile getirilmese de ) nedenoyle sicak bakmadilar. Gerci sadece teistti yani bir yaraticinin olduguna inaniyordu ama herhangi.bir dinden degildi, anne babasi da farkli milletlerden ve dinlerden zaten o yuzden farkli dinlere ve milletlere cok hosgoruyle yaklasan bir aileydi. Seninki hangi millettendi? Rus mu Amerikali mi? Sarisin mavi gozlu deyince aklima ilk onlar geldi. Belki de Alman :) Penelope_Lalilop

Yaa bakın aklıma soktunuz.. Benim de doğurasım geldi. Kendi kendimize olmuyo mu yaa? : DD Şu an mesela gecenin bu vakti, ya diyorum keşke şu an hamile olmuş olsam, bebeğim olacak olsa...Böyle minik patikler giydirsem, kucağımda tutsam, ninni söylesem, fotolarımız çekilse, 1 yaşını kutlasak filan... Sapıttım iyice.. Hep EmmaAutumn yüzünden!

Ahahah sorma ben de o ruh halindeyim :) hayat boyle bos yere akip gidiyormuas gibime geliyor. Bir aile kurmak ve onun gün be gün büyümesine taniklik etmek, onu sicak ve birarada tutmaya uğraşmak kadar güzel ve kutsal bir şey yok bence :) Penelope_Lalilop

Alman tahmin etmiştim seninkini nedense içime doğdu! Ehehhe... Benim ailem de, hem din yüzünden (benimkinin de yaratıcı inancı vardı aslında) hem de hani yabancı olduğu için çok güvenilmez gözüyle baktıklarından... (Ay yani her Türk erkeği aşırı güvenilir sanki!!) ama işte... yabancı ülkede yaşayacağım felan ya... Benim ailem çocuğu olmasını çok sorun etmedi ama, onu da ben biraz sorun ettim. Çocuğunu çoook sevdim ama, düşündükçe, bi kıskanma hissi oldu benle, yani genlerini bi başka kadınla paylaşmış, sanki hani, o kadınla bağını sonsuz kılmış gibi filan... Ya da o kadın zırt pırt ortaya çıkacak çocuğumun babasısın diye... Çooook değer veriyordu bana, taktım kafaya ben de bazı şeyleri işte, ben öyle yapmasam aile olayı aşılırdı:)
İngiliz..di..di..diye konuşuyorum da sanki rahmetli olmuş gibi, eheh eski olunca öyle konuşuluyor... 1 hafta önce bi sohbet ettik yazışarak gerçi, bana ne zaman oraya taşınacağımı sordu, bilmiyorum, niyeti var demek midir bu, bir şeylere yeniden...

Yaa bi de ben genç anne olmaya heves ederdim biliyo musunnn... Ona böyle miniklikten birsürü şey öğreteceksin, onunla vakit geçireceksin birçok şey paylaşacaksın falan... Of ya çok tatlı şeyler... Genç anne olma şansımızı her gün yitiriyor muyuz.. : ((( Ve şu an sevgilim bile yok. Olsa da, yüzüğü de taksam sonra hemen bi hamile kalsam rahatlasam ahah Emma... : PPP

Hala soruyorsa içinde umut kirintilarini diri tutuyor demek ki, belki tekrar olur.diye :) benimki alman değildi ama.baya karisik bir durumdu. Babası İtalyan, annesinin babası japon annesi amerikalı babam duyunca bir sok oldu yani, bu kadar milletin arasına bir de türkü sok al sana birleşmiş milletler dedi ben bile kendimi tutamayip gulmustum babamin bu yorumuna, gerçekten aile boyu birlesmis milletler yani :) babami biraz da bu korkuttu, sorana damat nereli dicez diyordu Penelope_Lalilop yakin bir arkadasim irlandalı ile evlendi, ya klasik10-11 sene oldu, benden biraz büyük yaşça. 3 kiz çocukları var hepsine hem Türkiye de hem de ingilterede geçerli isimler buldular, yasmin gibi :) imreniyorum, çok tatli bir aile oldular. irlandalilarin hepsi geniş aileye, çok.çocuk sahibi olmaya merakli, gerçi onlar kendilerini ingilizlerden ayri tutuyorlar ama hani insanların zannettiği gibi yabancılar çocuk sahibi olmaktan nefret etmiyor. Zaten bizim insanlara sorsan hayatında bir yabanciyla muhabbeti olmamistir ama yabancilarin hepsi pis, ahlaksiz ve dinsizdir :)

Hahahhaa komikmiş seninki: ))) Çok haklısın. Benim eski erkek arkadaşım iki çocuk daha istiyordu... Bazen söylüyordu, bir çocuğun adımlarını, büyümesini izlemek çok güzel bir duygu, sabırsızlanıyorum çocuğumuz için diye... Ben de en son öyle dediğinde şöyle demiştim "hııı.... aynı filmi ikinci kez seyretmek gibi olacak senin için!!" Amma gıcıklık yaaa... Hep böyle gıcıklıklar, Türk kızı kaprisleri: pp Çocuk da ölüyor oradan seviyorum, sonsuza kadar beraber olalım filan diye ama, öyle işte... : )) İstiyor çocuk bir çoğu... Çok da güzel baba oluyorlar, İngilizler için konuşayım, çok ilgililer çocuklarıyla... Annelerden çok babalar bakıyor neredeyse...Bu arada İngilizler çok kibarlar, kesinlikle bizden daha kibar ve düşünceliler, ve hava atmaktan da hoşlanmayan bir kültürleri var, biz gösterişi ya da övünmeyi severiz mesela, onlar öyle değil...Çok da yardımseverler.. Ve hiç laubali değiller, laubali olmadan esprililer..Bunu başaran çok az bizde. Tutturmuşlar bi, yabancı şöyle yabancı böyle, kaç tane tanıdın Allasen...Aynen, aynı fikirdeyim.

C Carnation canım yarın tüm gün uyumama olayını yapmayı planlıyorum ama nasıl dayanacağım? İlk defa yaptığım bir şey değilim ama şu an evdeyim ya, gözümün önünde mis gibi rahat yatak... Gellll gellll diye çağıracak? Nasıl bi şey önerirsin??

Gece çalışmayı denedim, garip uyku düzenimden dolayı başımdaki sersemlik ve hafif ağrıdan dolayı verimli olmadı : ((((

KIZLAR!!!!!!!!

MERHABA!!!

BUGÜN UYANINCA AÇ KARNINA TARTILDIM VE ÖNCE 99.8 SONRA 100 KİLO ÇIKTIM. 1 HAFTA ÖNCE 102 KİLOYDUM BİLİYORSUNUZ.... 1 HAFTADA 2 KİLO VERMİŞİMMMMMM.....VE PEK SPOR DA YAPMADAN....
KEŞKE HEP HAFTADA 2'ŞER KİLOYLA AZALSA, BÖYLELİKLE ETAP 1 İLK HEDEFE 4 AYDA ULAŞIRIM, 7 AY YERİNE....

GÜNÜN MOTİVASYONU:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…