- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Oruçlu yum ondan bugün bu kadar zorlandim
Allah kabul etsin canımmm...Az kaldı iftara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruçlu yum ondan bugün bu kadar zorlandim
Son foto çok başarılıMERHABA GÜZEL KIZLAR!
Ben bugün 15 dakika önce kalktım, inanabiliyor musunuuuuuz!!!! Dün uyuyamadım çünkü gene uykuya dalışım5-6'ydı herhalde. Çok kötü ya bu : ((( Napsam bilmiyorum.
Neyse peynir-karpuz yedim. 3 dilim kepek ekmek yedim. 4 dilim karpuz, 3 dilim peynir.
Tartıldım... 100.3 çıktım. Spor yapmıyorum hemen hemen hiç yaa... Yapsam daha hızlı gidecek... ŞU 100'ÜN ALTINA Bİ DÜŞSEYDİM 2 HANELİLERE!!!!!!!!!!! O Bi sonraki haftanın hedefi olsun.
Dün benim içim sıkıldı.... Aslında ondan uyuyamadım.... Ekonomik yönden sıkıntıda olduğum için arkadaşlarımla da öyle hoppidi hoppidi her istediğimde buluşup görüşemiyorum. Kendimi şu evin içinde, zamansız, izole, bir kafese sıkışmış hissettim. Planladıklarım olacak mı? Ya işler ters giderse? Taşınabilecek miyim şehirden? Başvurularım ne olacak... vs.
NEYSE BUGÜN YENİ Bİ GÜN! (HER NE KADAR SONUNA UYANMIŞ OLSAM DA)
Eki Görüntüle 1574374
Zor bir şey biliyorum ama çocuğum olsun ve ben böyle ince bir anne olayım istiyorum...
Eki Görüntüle 1574376
Amma dombiliymiş nasıl taş olmuş. Helal.
Eki Görüntüle 1574375
1 yıl sonra şükredeceksin, bugün başlamış olduğuna....
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.... KENDİNİZE VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN..... ALLAH, EMEK HARCAYANLARLA BERABERDİR.
Ben de bugün hep acim, anlamadim neden cakil80
Geçen yıl eşim ve arkadaşlarımla tatile GİTTİK tatilde herkes bana hamile ymisim gibi davranıyordu anlam veremiyordum. Dün videoları seyrettim görüntü korkunç tu neden hamile sandiklarini anladim ben de öyle düşünürdüm. Önümde kocaman bir göbek vardı sanki hamileliğin gibi direk depresyona girdim. Bu yıl zayıflamadan tatil yok bana çok mutsuz oldum çok utandım. Ben o halde nasıl rahat rahat gezmisim anlayamadim. Obez olduğunu artık biliyorum inkar edemem ve bu son kez obez olusumAyyy inşallah... Kilo aldığımdan beri bende tatil hevesi de kayboldu biliyor musun, çünkü yazın kiloları saklamak çoook zorrrr, ama iyi bi kilodayken rahatlıkla denize, havuza giriyorsun, kısacası her şeyden daha çok zevk alıyorsun....
Gayet başarılı tam gaz devam deseneBUGÜN NE YEDİM:
DÜN HİÇ UYUYAMADIĞIM İÇİN ÇOK GEÇ KALKTIM:
17:00 KARPUZ, PEYNİR, 3 DİLİM KEPEK EKMEK
19:00 TAVUK SOTE, 3 KAŞIK BULGUR PİLAVI, SALATA, CACIK
Bulgur pilavını yemesem de olurdu... gereksiz bi aşırı tokluk oluşturdu. Kaldırmaya çalışacağım onu.....
Ara öğün olarak meyve ve leblebi yerim gene, belki yoğurt....
EGZERSİZ: 15 DAKİKA ZUMBA DANSI YAPTIM. : D
Bi egzersiz daha yapmayı planlıyorum.... Şu kum saati vücutlu kadınlar için olandan olabilir...
BEYİN EGZERSİZİ: İngilizce romandan 10 sayfa daha okumayı planlıyorum... Bi cafe var sevdiğim.. Oraya gidiyorum... Bi sade kahve bi buzlu su ya da soda söylüyorum, kitabımı okuyorum. Oh missss....
----
Saat 22.00 gibi çalışmaya başlamayı planlıyorum yine uykusuz olursam... 03.00-04.00'e kadar çalışırım.
Hmmm...diğer egzersizimi ne zaman yapsam?
MERHABA KIZLAR!!
BİRAZDAN YAPMAK İÇİN KENDİME 15 DAKİKALIK ZUMBA DANSI EGZERSİZİ SEÇİYORUMMM...
BU MU OLSUNNN...
BUGÜN NE YEDİM:
DÜN HİÇ UYUYAMADIĞIM İÇİN ÇOK GEÇ KALKTIM:
17:00 KARPUZ, PEYNİR, 3 DİLİM KEPEK EKMEK
19:00 TAVUK SOTE, 3 KAŞIK BULGUR PİLAVI, SALATA, CACIK
Bulgur pilavını yemesem de olurdu... gereksiz bi aşırı tokluk oluşturdu. Kaldırmaya çalışacağım onu.....
Ara öğün olarak meyve ve leblebi yerim gene, belki yoğurt....
EGZERSİZ: 15 DAKİKA ZUMBA DANSI YAPTIM. : D
Bi egzersiz daha yapmayı planlıyorum.... Şu kum saati vücutlu kadınlar için olandan olabilir...
BEYİN EGZERSİZİ: İngilizce romandan 10 sayfa daha okumayı planlıyorum... Bi cafe var sevdiğim.. Oraya gidiyorum... Bi sade kahve bi buzlu su ya da soda söylüyorum, kitabımı okuyorum. Oh missss....
----
Saat 22.00 gibi çalışmaya başlamayı planlıyorum yine uykusuz olursam... 03.00-04.00'e kadar çalışırım.
Hmmm...diğer egzersizimi ne zaman yapsam?
Ayyy inşallah... Kilo aldığımdan beri bende tatil hevesi de kayboldu biliyor musun, çünkü yazın kiloları saklamak çoook zorrrr, ama iyi bi kilodayken rahatlıkla denize, havuza giriyorsun, kısacası her şeyden daha çok zevk alıyorsun....
Bende eylulde sevgilimin ailesiyle tanısmaya gidicem sevgilim deniz kenarında yasıyor ve denizede gireriz dedi o yuzden mutlaka mutlaka vermem gerekiyor kiloları
haftada 1 kilo versen iki ayda 8 kiloyu verirsin tatlımİlk hedefim 8 kilo verip 60a dusmek sonrada 55e dusmek canım eylule kadar 10 kilo versem dahanne isterm ki
Evet insallah vericem yani vermem lazım senin kactı hedefin :) ve kilon kac ve ne kadar verdin :)haftada 1 kilo versen iki ayda 8 kiloyu verirsin tatlım
inşallah canım. beni boyum 163. foruma üye olduğumda yani 26 haziranda 53 kiloydum bu sabah tartıldım 51.5 geldim 48 kilo olmaya çalışıyorum :)Evet insallah vericem yani vermem lazım senin kactı hedefin :) ve kilon kac ve ne kadar verdin :)