• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

MERHABA GÜZEL KIZLAR!

Ben bugün 15 dakika önce kalktım, inanabiliyor musunuuuuuz!!!! Dün uyuyamadım çünkü gene uykuya dalışım5-6'ydı herhalde. Çok kötü ya bu : ((( Napsam bilmiyorum.

Neyse peynir-karpuz yedim. 3 dilim kepek ekmek yedim. 4 dilim karpuz, 3 dilim peynir.

Tartıldım... 100.3 çıktım. Spor yapmıyorum hemen hemen hiç yaa... Yapsam daha hızlı gidecek...
ŞU 100'ÜN ALTINA Bİ DÜŞSEYDİM 2 HANELİLERE!!!!!!!!!!! O Bi sonraki haftanın hedefi olsun.

Dün benim içim sıkıldı.... Aslında ondan uyuyamadım.... Ekonomik yönden sıkıntıda olduğum için arkadaşlarımla da öyle hoppidi hoppidi her istediğimde buluşup görüşemiyorum. Kendimi şu evin içinde, zamansız, izole, bir kafese sıkışmış hissettim. Planladıklarım olacak mı? Ya işler ters giderse? Taşınabilecek miyim şehirden? Başvurularım ne olacak... vs. :KK42::KK42:

NEYSE BUGÜN YENİ Bİ GÜN! (HER NE KADAR SONUNA UYANMIŞ OLSAM DA:p)

Eki Görüntüle 1574374

Zor bir şey biliyorum ama çocuğum olsun ve ben böyle ince bir anne olayım istiyorum...

Eki Görüntüle 1574376

Amma dombiliymiş nasıl taş olmuş. Helal.

Eki Görüntüle 1574375

1 yıl sonra şükredeceksin, bugün başlamış olduğuna....

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.... KENDİNİZE VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN..... ALLAH, EMEK HARCAYANLARLA BERABERDİR. :KK200:
Son foto çok başarılı

Ayyy inşallah... Kilo aldığımdan beri bende tatil hevesi de kayboldu biliyor musun, çünkü yazın kiloları saklamak çoook zorrrr, ama iyi bi kilodayken rahatlıkla denize, havuza giriyorsun, kısacası her şeyden daha çok zevk alıyorsun....
Geçen yıl eşim ve arkadaşlarımla tatile GİTTİK tatilde herkes bana hamile ymisim gibi davranıyordu anlam veremiyordum. Dün videoları seyrettim görüntü korkunç tu neden hamile sandiklarini anladim ben de öyle düşünürdüm. Önümde kocaman bir göbek vardı sanki hamileliğin gibi direk depresyona girdim. Bu yıl zayıflamadan tatil yok bana çok mutsuz oldum çok utandım. Ben o halde nasıl rahat rahat gezmisim anlayamadim. Obez olduğunu artık biliyorum inkar edemem ve bu son kez obez olusum

BUGÜN NE YEDİM:

DÜN HİÇ UYUYAMADIĞIM İÇİN ÇOK GEÇ KALKTIM:

17:00 KARPUZ, PEYNİR, 3 DİLİM KEPEK EKMEK
19:00 TAVUK SOTE, 3 KAŞIK BULGUR PİLAVI, SALATA, CACIK

Bulgur pilavını yemesem de olurdu... gereksiz bi aşırı tokluk oluşturdu. Kaldırmaya çalışacağım onu.....

Ara öğün olarak meyve ve leblebi yerim gene, belki yoğurt....

EGZERSİZ: 15 DAKİKA ZUMBA DANSI YAPTIM. : D

Bi egzersiz daha yapmayı planlıyorum....
Şu kum saati vücutlu kadınlar için olandan olabilir...

BEYİN EGZERSİZİ: İngilizce romandan 10 sayfa daha okumayı planlıyorum... Bi cafe var sevdiğim.. Oraya gidiyorum... Bi sade kahve bi buzlu su ya da soda söylüyorum, kitabımı okuyorum. Oh missss....

----
Saat 22.00 gibi çalışmaya başlamayı planlıyorum yine uykusuz olursam... 03.00-04.00'e kadar çalışırım.

Hmmm...diğer egzersizimi ne zaman yapsam?
Gayet başarılı tam gaz devam desene ;)

BUGÜN NE YEDİM:

DÜN HİÇ UYUYAMADIĞIM İÇİN ÇOK GEÇ KALKTIM:

17:00 KARPUZ, PEYNİR, 3 DİLİM KEPEK EKMEK
19:00 TAVUK SOTE, 3 KAŞIK BULGUR PİLAVI, SALATA, CACIK

Bulgur pilavını yemesem de olurdu... gereksiz bi aşırı tokluk oluşturdu. Kaldırmaya çalışacağım onu.....

Ara öğün olarak meyve ve leblebi yerim gene, belki yoğurt....

EGZERSİZ: 15 DAKİKA ZUMBA DANSI YAPTIM. : D

Bi egzersiz daha yapmayı planlıyorum....
Şu kum saati vücutlu kadınlar için olandan olabilir...

BEYİN EGZERSİZİ: İngilizce romandan 10 sayfa daha okumayı planlıyorum... Bi cafe var sevdiğim.. Oraya gidiyorum... Bi sade kahve bi buzlu su ya da soda söylüyorum, kitabımı okuyorum. Oh missss....

----
Saat 22.00 gibi çalışmaya başlamayı planlıyorum yine uykusuz olursam... 03.00-04.00'e kadar çalışırım.

Hmmm...diğer egzersizimi ne zaman yapsam?

Canim seni yediklerin cidden az bu yemeye gayet guzel kilo giderdi. Kilon da fazla oldugu icin simdiye 99a inmen gerekti.AMA olmadi cunki duzensiz uyku seni cok zorlayacak kilo konusinda

Ayyy inşallah... Kilo aldığımdan beri bende tatil hevesi de kayboldu biliyor musun, çünkü yazın kiloları saklamak çoook zorrrr, ama iyi bi kilodayken rahatlıkla denize, havuza giriyorsun, kısacası her şeyden daha çok zevk alıyorsun....

aynen öyle öbür türlü her ortamda sıkıntı. :KK51:

Bende eylulde sevgilimin ailesiyle tanısmaya gidicem sevgilim deniz kenarında yasıyor ve denizede gireriz dedi o yuzden mutlaka mutlaka vermem gerekiyor kiloları :KK43:

2 ayın var 2 ayda 8 10 kilo verirsin tatlım kaç kilo fazlan var ki ? yazmışıydın hatırlamıyorum

Evet insallah vericem yani vermem lazım senin kactı hedefin :) ve kilon kac ve ne kadar verdin :)
inşallah canım. beni boyum 163. foruma üye olduğumda yani 26 haziranda 53 kiloydum bu sabah tartıldım 51.5 geldim 48 kilo olmaya çalışıyorum :)

bu arada penelope dünkü kilom senin dediğin gibi kandırıkçıymış zayıflamışım aslında :KK51:

MERHABAAA...

ARA ÖĞÜN 4 KİRAZ VE 3-4 DİLİM KARPUZ YEDİM.

ŞİMDİ GÜNÜN 2. ZUMBA DANSINI YAPACAĞIM. (YA NORMAL EGZERSİZLER SIKICI GELİYO BANA AMA ASLINDA ONLAR DAHA ETKİLİ???)

Bakın aşağıdaki de göğüsleri dikleştirip göbeği düzleştirmek için. (Fakat ben yerde hareket yapmayı sevmiyorum pek:// O yüzden zumba tam benlik ama o da biraz çakma spor gibi:DD)

Güzel bi zumba workout daha buldum!!!!Bunu biraz önce yapmak istedim ama bacaklarım elim kolum kalkmadı yaaa:(( Hafif aç hissediyorum bi de...Neyse şimdilik 15 dk ile başlayalım.

Back