- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Sahura kadar uyumuyorum ben hatta 5 gibi yatıyorum 11 gibi kalkıyorumBen yatmaya hazırlanıyorum valla :) tekrar yuruyus yapıcaktm cok uykum geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahura kadar uyumuyorum ben hatta 5 gibi yatıyorum 11 gibi kalkıyorumBen yatmaya hazırlanıyorum valla :) tekrar yuruyus yapıcaktm cok uykum geldi
Ben de öyle yabancı dizi izliyorum bi bölüm daha diye diye takıntı yapıyorumBenim hemen uykum geliyor uyuyorum bu saatlerde sabah 10.30 fln kalkıyorum :)
Kızlaarrr nasılsınız neler yapıyorsunuz bugün iftara misafirlerim vardı sonra yürüyüşe çıktım yoğun bir gündü
Oooo süpersin tatlım.Selaaam! Hoşgeldin su'cum!: )) Ben bugün 15 dk'lık bi zumba dansı egzersiziyle egzersizlere başladım!
Oooo süpersin tatlım.
Nasıldı terleme oldu mu
Güzel güzel terlemek iyidir.Oldu oldu 5 dk'dan sonra olmaya başladı 10 dk'da baya yorulmuştum.:)
Keşke çocuğum olsaydi. Bu uykusuz gecelerde onu aradan cikarir buyuturdum
KIZLAR!!
Göğüsleri daha çok dikleştirmek için bir egzersiz buldum.... Kaç ayda gözle görülür fark yaratır bilmiyorum ama? Yapmayı planlıyorum.
6 yıldır evliyim inan çocuk isteği bende yok ama seneye çocuk sahibi olsam iyi olacak yasdan dolayi. Çocuk bakmak gerçekten özveri istiyorHerkese oluyor mu bilmiyorum ama son 6 aydir anne olma isteğim var. Anneme babama bakiyorum, onların yaslandigini görüyorum, daha da çok çocuk sahibi olasim geliyor. Keşke çocuk sahibi olmak için evlenmek gerekmese :) 26 yasindayim, benden büyük birçok arkadasim evli oldugu halde anne olmayi istemezken ben 6 aydir bebek patiklerine filan bakip oğluma kizima zıbın alacak kadar siyirmis durumdayim hic saglikli bir durum değil, hormonlar mi oynadi ne ne diyelim Allah akil fikir versin bana T tatlitambak
6 yıldır evliyim inan çocuk isteği bende yok ama seneye çocuk sahibi olsam iyi olacak yasdan dolayi. Çocuk bakmak gerçekten özveri istiyor
Herkese oluyor mu bilmiyorum ama son 6 aydir anne olma isteğim var. Anneme babama bakiyorum, onların yaslandigini görüyorum, daha da çok çocuk sahibi olasim geliyor. Keşke çocuk sahibi olmak için evlenmek gerekmese :) 26 yasindayim, benden büyük birçok arkadasim evli oldugu halde anne olmayi istemezken ben 6 aydir bebek patiklerine filan bakip oğluma kizima zıbın alacak kadar siyirmis durumdayim hic saglikli bir durum değil, hormonlar mi oynadi ne ne diyelim Allah akil fikir versin bana T tatlitambak
Bana özel bir delilik demek ki