• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

GÜNÜN HEDEFLERİ:

1. ASLA UYUMA. ASLA ASLA ASLA. (Uykumu düzene sokayım ki, güzel saatlerde uyuyayım, kilo verme hormonları daha çok devreye girsin, hem de çalışma düzenim otursun)

2. En az iki 6'şar dakikalık zumba serisi daha yap (toplam 15 dk'ya tamamla! -Bu biraz enerji seviyemle alakalı aslında, uykusuz uykusuz başaramayabilirim bunu ama deneyeceğim.)

3. 10 sayfa İngilizce kitap oku. (Bu da beyin egzersizi)

4. En az 2 saat makalene çalış (Daha önceden hazırladığın kısımların hepsini oku, nerenin ne kadar eksiği var onları tespit et en azından...-BU ÇOK ÖNEMLİ Bİ HEDEF-SÜREKLİ ERTELİYORUM. BUNU KESİN YAPACAĞIM.)

5. Odanı topla (En az yarım saat-müzik eşliğinde)

6. Köpeği aylık aşısına götür. (Hem de yürüyüş olur)

7. Tabiii kiiii..... Çok hafif bir akşam yemeği ye. (Bugünkü hedef bulgur pilavını devreden çıkarmak!!!)

MERHABA AZİMLİ KIZLAR!!! :KK68: :anneadayı::nazar::KK49::nazar:

GELİŞMELERİ YAZIYORUM....:KK15:

1. Şu ana kadar UYUMADIM.. Hedefim 1, 2 saat sonra da uyku bastırınca uyumamak ve iyiceeee uyku gelmesini bekleyip en az 01.30'da filan yatmak ki löp diye uykuya dalayım ve gece uyanmayayım.

2. Daha henüz başka zumba yapmadım... Uyumadan önce yapmayı planlıyorum, yapabilirsem.... Hem dans, hareket, metabolizmayı hızlandırdığı için normalde metabolizmanın yavaşladığı bir zaman olan uykuda da yağ yakımını sağlar...

3. Kitap okumayı da henüz yapmadım, bunu da çalışma yaptıktan sonraki d
ans öncesi veya sonrası zamana saklıyorum.

4. Çalışmayı şimdi yapacağım. 21.00-23.00 olarak planlıyorum.

5. Odamı yatmadan toplamayı planlıyorum. Ya da ara ara 10'ar dakika'lar şeklinde.

6. Köpeği götürdüm. Aşısını oldu. Ona bi de pembe yeni tasma aldım, eskisini koparmıştı. Ciciler gibi oldu kızım: ) Sonra onun köpek arkadaşlarıyla oynadığı parka götürdüm her zamanki buluşma saatlerinde ve orada oynadı. Mutlu oldu. Bu arada ben de yarım saat-40 dakika yürüyüş yapmış oldum. :KK71::KK36::cool:

7. Akşam yemeğinde tavuk göğüs(ızgara), salata ve ayran yer aldı. Bulgur pilavı diskalifiye oldu: )) Kepek ekmeğini de bi süredir sadece gündüzleri 3 dilim yiyorum biliyorsunuz...Dolayısıyla ekmek de yoktu. Hedefe ulaştım. Tam sağlıklı bi akşam yemeği oldu. :KK71:
:KK73::KK5:

BAKALIM HEDEFLERİN NE KADARINI BAŞARABİLECEĞİM BUGÜN??????

paulu-coelho-guezel-soez-motivasyon.png

Ölen-Yağlar.jpg

kendineinan.jpg

zihnin.jpg

C Carnation canım yarın tüm gün uyumama olayını yapmayı planlıyorum ama nasıl dayanacağım? İlk defa yaptığım bir şey değilim ama şu an evdeyim ya, gözümün önünde mis gibi rahat yatak... Gellll gellll diye çağıracak? Nasıl bi şey önerirsin??

Gece çalışmayı denedim, garip uyku düzenimden dolayı başımdaki sersemlik ve hafif ağrıdan dolayı verimli olmadı : ((((

canım oyalancak bişeyler bul uzanma yatağa kahve falan içerek geçiştirmeye çalış sabret bi sefercik. dışarı çık birileriyle görüş falan :KK51:

C Carnation ben de seni merak ediyordum!!! Çoook geçmiş olsun canım... :KK200::nazar: Bi yerini filan mı incittin/burktun??

Merhaba hanımlar:KK19:
C Carnation canımm çok geçmiş olsun hayırdır? :KK43:

teşekkür ederim kızlar. yook burkma falan olsaydı keşke yaaa :KK43:

nolduğunu anlamadım ya tam 125 tane squat yapmıştım birden bi tuhaf oldum hani insan çok acıktığında kan şekeri düşer ya birden öyle oldu gidiyim birşeyler atıyım ağzıma dedim kuru kayısı yedim ama yok beynim uyuştu resmen kulaklarım çınladı kalbim çıkacakmış gibi attı kulaklarım falan duymadı gözlerim karardı ben bayılıyorum tuzlu ayran yap dedim anneme o ara bi telaşe koptu başımda. tam olarak bayılmadım tuzlu ayran içtim falan ama çok kötü oldum ensemden soğuk su döktüler falan. biraz kendime geldim uzandım yine aynısı oldu gözlerim karardı duşa soktu annem biraz ferahladım derken baktım parmak uçlarım uyuşuyo ellerim sapsarı olmuş hastaneye gidelim dedim yolda yine fena oldum hastanede tahlil falan yaptılar bişey çıkmadı şükür. tansiyonum düşmüş sanırım. tekrarlarsa nörolojiye gidin dediler işte.

hayatımda bikere küçükken bayıldım oda iki saniye sürdü gözlermin karardğnı hatırlıyorum sadece o kadar. böylesi hiç olmadı beynim uyuştu sürekli ve tamamen kendimden geçmedim sıktım kendimi sanırım. ben böyle şeylerden çok korkuyorum ya ayyyy ölcem falan sandım çok korktum sürekli tekrar olcak diye korkuyorum :KK17:

teşekkür ederim kızlar. yook burkma falan olsaydı keşke yaaa :KK43:

nolduğunu anlamadım ya tam 125 tane squat yapmıştım birden bi tuhaf oldum hani insan çok acıktığında kan şekeri düşer ya birden öyle oldu gidiyim birşeyler atıyım ağzıma dedim kuru kayısı yedim ama yok beynim uyuştu resmen kulaklarım çınladı kalbim çıkacakmış gibi attı kulaklarım falan duymadı gözlerim karardı ben bayılıyorum tuzlu ayran yap dedim anneme o ara bi telaşe koptu başımda. tam olarak bayılmadım tuzlu ayran içtim falan ama çok kötü oldum ensemden soğuk su döktüler falan. biraz kendime geldim uzandım yine aynısı oldu gözlerim karardı duşa soktu annem biraz ferahladım derken baktım parmak uçlarım uyuşuyo ellerim sapsarı olmuş hastaneye gidelim dedim yolda yine fena oldum hastanede tahlil falan yaptılar bişey çıkmadı şükür. tansiyonum düşmüş sanırım. tekrarlarsa nörolojiye gidin dediler işte.

hayatımda bikere küçükken bayıldım oda iki saniye sürdü gözlermin karardğnı hatırlıyorum sadece o kadar. böylesi hiç olmadı beynim uyuştu sürekli ve tamamen kendimden geçmedim sıktım kendimi sanırım. ben böyle şeylerden çok korkuyorum ya ayyyy ölcem falan sandım çok korktum sürekli tekrar olcak diye korkuyorum :KK17:

Allah korusun kuzum ne ölmesi daha seni çook güzel gelin yapcaz :KK51: Çok geçmiş olsun kendine dikkat et çok yorma.:KK66:

2 kesme şeker de rahatlatır aklında bulunsun. Kendini çok zorlamis olabilirsin. Ellerin uyusmasi derin nefes almaktan olur çok sık nefes almaya çalıştıysan sinirlerin uyusmustur. Hepimiz Zayıflamak istiyoruz ama sağlığından önemli değil.

Allah korusun kuzum ne ölmesi daha seni çook güzel gelin yapcaz :KK51: Çok geçmiş olsun kendine dikkat et çok yorma.:KK66:

işte çok korktum ben ondan :KK43: teşekkür ederim tekrardan canım dinlenmeye aldım kendimi zaten :KK51:

2 kesme şeker de rahatlatır aklında bulunsun. Kendini çok zorlamis olabilirsin. Ellerin uyusmasi derin nefes almaktan olur çok sık nefes almaya çalıştıysan sinirlerin uyusmustur. Hepimiz Zayıflamak istiyoruz ama sağlığından önemli değil.

şekerli suda içtim canım. evet çok korktum ve o yüzden çok derin nefes aldım belkide korktuğum için bu kadar kötü olmuşumdur bilmiyorum o_O korktum yaaa çok korktum insanlar baygınlık geçirebiliyor çok acayip bişey değil aslında ama çok korktğumdan oldu birazda belki of bilmiyorum :KK43:

Okudum canım cok gecms olsun ya dikkat et kendine vericem kilo diye hırpalama kendni yavas yavas ver sagiıklı ver cok gecmis olsun tekrardan

Ramazanda rejim yapmayacağım canım zaten yaparsam ramazandan sonra yaparım. Zaten aşırı bi fazlam yok benim amacım sporla sıkılaşmaktı aslında ona da bünyem dayanmadı işte o_O sağol canım bu arada

MERHABA AZİMLİ KIZLAR!!! :KK68: :anneadayı::nazar::KK49::nazar:

GELİŞMELERİ YAZIYORUM....:KK15:

1. Şu ana kadar UYUMADIM.. Hedefim 1, 2 saat sonra da uyku bastırınca uyumamak ve iyiceeee uyku gelmesini bekleyip en az 01.30'da filan yatmak ki löp diye uykuya dalayım ve gece uyanmayayım.

2. Daha henüz başka zumba yapmadım... Uyumadan önce yapmayı planlıyorum, yapabilirsem.... Hem dans, hareket, metabolizmayı hızlandırdığı için normalde metabolizmanın yavaşladığı bir zaman olan uykuda da yağ yakımını sağlar...

3. Kitap okumayı da henüz yapmadım, bunu da çalışma yaptıktan sonraki d
ans öncesi veya sonrası zamana saklıyorum.

4. Çalışmayı şimdi yapacağım. 21.00-23.00 olarak planlıyorum.

5. Odamı yatmadan toplamayı planlıyorum. Ya da ara ara 10'ar dakika'lar şeklinde.

6. Köpeği götürdüm. Aşısını oldu. Ona bi de pembe yeni tasma aldım, eskisini koparmıştı. Ciciler gibi oldu kızım: ) Sonra onun köpek arkadaşlarıyla oynadığı parka götürdüm her zamanki buluşma saatlerinde ve orada oynadı. Mutlu oldu. Bu arada ben de yarım saat-40 dakika yürüyüş yapmış oldum. :KK71::KK36::cool:

7. Akşam yemeğinde tavuk göğüs(ızgara), salata ve ayran yer aldı. Bulgur pilavı diskalifiye oldu: )) Kepek ekmeğini de bi süredir sadece gündüzleri 3 dilim yiyorum biliyorsunuz...Dolayısıyla ekmek de yoktu. Hedefe ulaştım. Tam sağlıklı bi akşam yemeği oldu. :KK71:
:KK73::KK5:

BAKALIM HEDEFLERİN NE KADARINI BAŞARABİLECEĞİM BUGÜN??????

Eki Görüntüle 1575635

Eki Görüntüle 1575647

Eki Görüntüle 1575648

Eki Görüntüle 1575649

SON DURUM:

1. Uyumadım. BAŞARILI

2. 1 zumba dansı daha yaptım ( ve çok terledim!!). BAŞARILI

3. Kitap okumadım henüz. BAŞAR!

4. 1 saat çalışma yaptım. 1 saat daha devam edeceğim. 1/2 BAŞARILI TAMAMLA!

5. Odamı biraz topladım. Yatmadan biraz daha toplayacağım 1/2 BAŞARILI TAMAMLA!

6 ve 7 BAŞARILI idi zaten... :))

Ekstradan bir de köpeği yıkadım.
:cool::cool:

00.15'e kadar çalışacağım. sonra 00.15-00.25 ---> Biraz daha oda toplamaca. 00.25-00.55 ---> kitap okumaca 00.55-01.05 son zumba ve yatış..... :KK76:

ekmekyeme.jpg

Eklentiler

• ekmekyeme.jpg
    ekmekyeme.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 112
Bugün diyetimin 2. haftasının ilk gününü alnım ak bi şekilde tamamladım. Kendimi mutlu hissediyorum!!! Üstelik egzersiz de ekledim programıma. Her şey süper!! Keşke haftada 2 kilo vermeye 2 ay boyunca devam etsem... 2 ay sonra 16 kilo vermiş olurum; 84 olurum....(Sonra Eylül sonunda 76'ya düşsem; Ekim-Kasım-Aralık da ayda 4'er kilodan 64'e düşmüş olsam 2016'nın başında; Şubat sonunda da 56 olsa? Mart sonu da 52... Offf...Nasıl süper olur ama?) Yapabilir miyim acaba? Normalde ayda 5-6 kilodan fazlası tavsiye edilmiyor ama benim çok fazla kilom olduğu için zaten, olabilir belki diye düşündüm, ne dersiniz kızlar?

:KK68::KK68::KK68: Öpücükler, çoook çoook! :KK19:

Back