- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Harikasın tatlım :) bende 67leri gordum bugun :) 600 gram verimisim cok motive oldum :)KIZLAR!!!!!!!!
MERHABA!!!
BUGÜN UYANINCA AÇ KARNINA TARTILDIM VE ÖNCE 99.8 SONRA 100 KİLO ÇIKTIM. 1 HAFTA ÖNCE 102 KİLOYDUM BİLİYORSUNUZ.... 1 HAFTADA 2 KİLO VERMİŞİMMMMMM.....VE PEK SPOR DA YAPMADAN....KEŞKE HEP HAFTADA 2'ŞER KİLOYLA AZALSA, BÖYLELİKLE ETAP 1 İLK HEDEFE 4 AYDA ULAŞIRIM, 7 AY YERİNE....
GÜNÜN MOTİVASYONU:
Eki Görüntüle 1575260
Eki Görüntüle 1575263
Eki Görüntüle 1575264
Harikasın tatlım :) bende 67leri gordum bugun :) 600 gram verimisim cok motive oldum :)
Tesekkur ederim canım darısı daha cok kilo vermeye :)) sende bu azimle tekrar eski kilona dusersin canım inanıyorum ben buna :) kac gunde tartılıyosun bu arada :)67 benim ilk etap hedefim... Aaa pardon 2. etap.. Çünkü ilk etap 83. 67 işte 7 ay sonraki büyük hedef benim için, ama haftada 2'şer kilo versem ahhhh 4 ayda ulaşırım, nasıl sevinirim ama!!!! Yeniden eski kıyafetlerimin içine girmek... <3 Mükemmel bi duygu olur.... Tebrikler canımmmm!!! Ne güzel hepimiz veriyoruz!!!!
Şimdi ben zumba dansı yapacağım :))15 dakikada 200 kalori....
6 dakika zumba dansı yaptım.... gün sonra ermeden bu 5-6 dakikalık seanslardan birkaç tane daha yapmayı planlıyorum. Baya yordu, 6 dk bile olsa, baya hoplamalı zıplamalı bir şey.
Tesekkur ederim canım darısı daha cok kilo vermeye :)) sende bu azimle tekrar eski kilona dusersin canım inanıyorum ben buna :) kac gunde tartılıyosun bu arada :)
Canim zumba dansini hafife alma haaaa....
bir zaman sonra sonuclarini goreceksin. Muhtesem inceltiyor.ben de 75 den sonra baslayacagim spora zumba ve yürüyüş tabiki
Benimde 60-55-50 ins :)) ama oncelikle eylule kadae 60a dusmem lazım :) bende 2 gunde bir tartılıp not alıyorum :)83, sonra 67, sonra 52 benim hedefler... Ay inşallahhhh :))))
Ya ben yeni başladım ya çok sabırsızım, her gün tartılıyorum : DD Ama haftada 1 en mantıklısı!!!!
Benimde 60-55-50 ins :)) ama oncelikle eylule kadae 60a dusmem lazım :) bende 2 gunde bir tartılıp not alıyorum :)
Her yerim oynadı valla... : DD Ben sıkılıyorum biraz klasik spor hareketlerini yapma olayından... O yüzden zumba çok ideal benim için!!!
Benim yaptığım videodaki ilk 2 şarkıyı zor tamamaliyordum ben de ilk başta, çok deli bir şey ya. Şimdi 3 şarkıyı rahat tamamliyorum6 dakika zumba dansı yaptım.... gün sonra ermeden bu 5-6 dakikalık seanslardan birkaç tane daha yapmayı planlıyorum. Baya yordu, 6 dk bile olsa, baya hoplamalı zıplamalı bir şey.
tmm canım 60 a dusunce simdki halimle atarım fotoyu :) :* sendende bekliyorum ama :)Kilo verdikçe foto çekip bizimle paylaşsana canım :*
Bekliyoruz dört gözleeMerhaba kizlar. Bugün surekli disarida ve yoğun olduğum için yazamadim, gece yazicam uzun uzun :) ama bundan sonra sürekli bu baslikta takilicam acayip motive ediyor beni :) simdi de bir aralik buldum hemen kizlara yazayim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?