Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Harikasın tatlım :) bende 67leri gordum bugun :) 600 gram verimisim cok motive oldum :)

Harikasın tatlım :) bende 67leri gordum bugun :) 600 gram verimisim cok motive oldum :)

67 benim ilk etap hedefim... Aaa pardon 2. etap.. Çünkü ilk etap 83. 67 işte 7 ay sonraki büyük hedef benim için, ama haftada 2'şer kilo versem ahhhh 4 ayda ulaşırım, nasıl sevinirim ama!!!! Yeniden eski kıyafetlerimin içine girmek... <3 Mükemmel bi duygu olur....
Tebrikler canımmmm!!! Ne güzel hepimiz veriyoruz!!!!

Şimdi ben zumba dansı yapacağım :))15 dakikada 200 kalori....

Çocuk sevmek oksamamk kadinin yaratilisinda var canim. Bu delilik degil normal olan birsey. Insallah en yakin zaman da evlenirsiniz ve dunya tatlisi bebisleriniz olur. Kendi cocugun dunya da ki alabilecegin en buyuk zevk eglencedir insana. Muhtesem bi duygu kelimelerle anlatilmaz inanin

6 dakika zumba dansı yaptım.... gün sonra ermeden bu 5-6 dakikalık seanslardan birkaç tane daha yapmayı planlıyorum. Baya yordu, 6 dk bile olsa, baya hoplamalı zıplamalı bir şey.

Tesekkur ederim canım darısı daha cok kilo vermeye :)) sende bu azimle tekrar eski kilona dusersin canım inanıyorum ben buna :) kac gunde tartılıyosun bu arada :)

6 dakika zumba dansı yaptım.... gün sonra ermeden bu 5-6 dakikalık seanslardan birkaç tane daha yapmayı planlıyorum. Baya yordu, 6 dk bile olsa, baya hoplamalı zıplamalı bir şey.

Canim zumba dansini hafife alma haaaa....
bir zaman sonra sonuclarini goreceksin. Muhtesem inceltiyor.ben de 75 den sonra baslayacagim spora zumba ve yürüyüş tabiki

Tesekkur ederim canım darısı daha cok kilo vermeye :)) sende bu azimle tekrar eski kilona dusersin canım inanıyorum ben buna :) kac gunde tartılıyosun bu arada :)

83, sonra 67, sonra 52 benim hedefler... Ay inşallahhhh :))))

Ya ben yeni başladım ya çok sabırsızım, her gün tartılıyorum : DD Ama haftada 1 en mantıklısı!!!!

Canim zumba dansini hafife alma haaaa....
bir zaman sonra sonuclarini goreceksin. Muhtesem inceltiyor.ben de 75 den sonra baslayacagim spora zumba ve yürüyüş tabiki

Her yerim oynadı valla... : DD Ben sıkılıyorum biraz klasik spor hareketlerini yapma olayından... O yüzden zumba çok ideal benim için!!!

83, sonra 67, sonra 52 benim hedefler... Ay inşallahhhh :))))

Ya ben yeni başladım ya çok sabırsızım, her gün tartılıyorum : DD Ama haftada 1 en mantıklısı!!!!
Benimde 60-55-50 ins :)) ama oncelikle eylule kadae 60a dusmem lazım :) bende 2 gunde bir tartılıp not alıyorum :)

GÜNÜN HEDEFLERİ:

1. ASLA UYUMA. ASLA ASLA ASLA. (Uykumu düzene sokayım ki, güzel saatlerde uyuyayım, kilo verme hormonları daha çok devreye girsin, hem de çalışma düzenim otursun)

2. En az iki 6'şar dakikalık zumba serisi daha yap (toplam 15 dk'ya tamamla! -Bu biraz enerji seviyemle alakalı aslında, uykusuz uykusuz başaramayabilirim bunu ama deneyeceğim.)

3. 10 sayfa İngilizce kitap oku. (Bu da beyin egzersizi)

4. En az 2 saat makalene çalış (Daha önceden hazırladığın kısımların hepsini oku, nerenin ne kadar eksiği var onları tespit et en azından...-BU ÇOK ÖNEMLİ Bİ HEDEF-SÜREKLİ ERTELİYORUM. BUNU KESİN YAPACAĞIM.)

5. Odanı topla (En az yarım saat-müzik eşliğinde)

6. Köpeği aylık aşısına götür. (Hem de yürüyüş olur)

7. Tabiii kiiii..... Çok hafif bir akşam yemeği ye. (Bugünkü hedef bulgur pilavını devreden çıkarmak!!!)

Benim yaptığım videodaki ilk 2 şarkıyı zor tamamaliyordum ben de ilk başta, çok deli bir şey ya. Şimdi 3 şarkıyı rahat tamamliyorum
Gerçekten çok eğlenceli ve müthiş enerji harcatiyor. İnsanın canı hiç spor yapmak istemeyince bunu yapmalı

Merhaba kizlar. Bugün surekli disarida ve yoğun olduğum için yazamadim, gece yazicam uzun uzun :) ama bundan sonra sürekli bu baslikta takilicam acayip motive ediyor beni :) simdi de bir aralik buldum hemen kizlara yazayim dedim :)

Slm aç kurt geldi çok acıktım bugün yineeee. Kiloda bir degisiklik yok alınmıştır azalmalari görmeye. Uykusuzluk bugün beynime vurdu resmen. calisirken çok zorlandım akşam olmadı . Ne olurdu hergün 1 kilo gitse ben mutlu olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…