- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
- #1.061
Anladım canım kansızlık bende de var ama ben sporun enerjimi daha da artırdığına inanıyorum. Biraz psikolojik yani belki yaparken enerjin hiç olmuyor ama bir süre istikrarlı devam ettikten sonra kendine geliyorsun.
Bence bölgesel egzersizlere ucundan kıyısından başlamalısın. Önce kilo ver, sonra egzersize geçersin mottosuna karşıyım. En yakın örneği annemde gördüm. Kilo verirken sürekli kendince hareketler yaptı, aklına geldikçe yerde orda burda görüyorduk kadını ve çok fazla kilo kaybı olmamasına rağmen ciddi sıkılaştı. Şuan 80 kilo ama hiç 80 gibi durmuyor. Daha zayıf görünüyor. Üstelik boyu da kısa. Üst vücutla başlayabilirsin, zaten bel çok hızlı inceliyor. Bir 15 dk bile yapsan yeterli olur madem yürüyorsun :) Kol en zor zayıflayan bölge. Ben çok zayıfken bile alt kollarım hep etli, hala öyle. Uğraşıyorum ama uzun Zaman alacak gibi :) bunlar için de bölgesel çalışma çok önemli işte Canım. Hadi ama bir 15 dk cık ayırabilirsin, genciz genççç :)))
Motive ettin beni çoook :) Sağol canımmm.. O zaman sen benim egzersiz partnerim ol
Başlıyorum o zaman bugünden tezi yok!! Hem hakikaten kilo verirken de egzersiz yapılınca oralardan daha bile çok verilir, heykeltıraş gibi biçimlendirerek inceltir her gün egzersiz yapmak... Ama ben hani 15 dk yla filan bir şey olmaz diye düşünüyordum o da benim bahanemmiş. : ))